.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 92

Hybrid View

Както и да е, тя при нея и без това проблема е,че се цупи и се сърди за нищо и нещо.... мисля,че приключих с нея...

Исках да и кажа и по-точно да я попитам да ли ще желаете да опитаме за нещо повече, но явно няма и да го кажа,

Щото днес след поредна сръдня и опит от моя страна да разбера какво и има..не ми отговоря и на края ми каза "не пи пиши , не ми спами абе майната ти".. викам майната ми ок така да бъде ай чао.

Сега знам,че след 2-3 дни или седмица ще ми звънне, ще се извини но стига толкова и без това какво бих могълда имам с нея../това го казах защото преди пак се нацупи пак изрече грешните думи и я оставих ей така... да се оправя.. и после ми звъни../

Супер фен Аватара на sladura89
    Цитирай Първоначално написано от Mario555 Виж мнението
    Както и да е, тя при нея и без това проблема е,че се цупи и се сърди за нищо и нещо.... мисля,че приключих с нея...

Исках да и кажа и по-точно да я попитам да ли ще желаете да опитаме за нещо повече, но явно няма и да го кажа,

Щото днес след поредна сръдня и опит от моя страна да разбера какво и има..не ми отговоря и на края ми каза "не пи пиши , не ми спами абе майната ти".. викам майната ми ок така да бъде ай чао.

Сега знам,че след 2-3 дни или седмица ще ми звънне, ще се извини но стига толкова и без това какво бих могълда имам с нея../това го казах защото преди пак се нацупи пак изрече грешните думи и я оставих ей така... да се оправя.. и после ми звъни../
    Повечето момичета постъпват по абсолютно сходен начин мрънкат да не им пишеш или хич не ти и отговарят блокират те и не ти дават никакво обяснение, а до преди това може да сте поддържали доста добри отношения, явно не знаят какво искат! Аз не го разбирам този начин на поведение, но пък и вече ми е все едно! А до това дали ще ти се обади шанса е доста малък в повечето случаи не се обаждат!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си