- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво мислите за предишния потребител спрямо коментарите му в раздела? [3]
Красива. : )
Красив ум.
Не много нов, за постоянен - само когато а духчето му е скучно.
Бъди себе си! - Така виждаш, как хората влизат в живота ти и излизат по същия начин, опитвайки се да те излъжат, че ще успеят да те издържат.
Нов кадър у форона, забелязвам, че греши в преценката си за хората. :д
I'm too weird to live, but much too rare to die.
Къде ми е грешката?
Бъди себе си! - Така виждаш, как хората влизат в живота ти и излизат по същия начин, опитвайки се да те излъжат, че ще успеят да те издържат.
Опитва се мен да ме захапе. ;д
прекалено ми е висок левъла. ;с
/пропуснете ме
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
този пък е с още по-грешна преценка![]()
I'm too weird to live, but much too rare to die.
Следващия с коментар извън темата получава 1 седмица бан.
За divergent: Нещо се губи напоследък.
За YoungBloodZ, не знам почти нищо друго освен, че е модератор и е мега справедлив, май ми е набор ама не съм сигурен...
И гледа the walking dead, щото си беше сложил аватар на Нийгън с Лусил.. което си беше <3
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
за него мога да кажа само
че малко хора са получавали специално отношение
като цяла тема да спре да притснява потребителка
никва прошка заради Цвеет
Блъдз е малко човече с комплекси.
Анар4и е човек без базов морал (по собствени думи).
Папугай не го харесвах преди, ама е стабилен.
You're tryin' to be different, that makes you no different
Мислех го за нормален,ама се оказа адски досаден.
1 на 100 са му смислените коментари.
There is no dark side
of the moon really.
Matter of fact
it's all dark..
Посредствен. Не умее да разсъждава. Няма собствено мнение.
П.С. Опитвам се да отворя очите на такива заблудени като теб, но уви - няма смисъл. Радвай се на аморални сапуни като Анар4и и не ме коментирай. Направо ме хваща яд, като такива "нормални" шампоани си позволяват да ме окачествяват.
Последно редактирано от corbV2 : 06-05-2017 на 17:36
За корб мисля, че е абсолютен психар, защото само един абсолютен психар може да е толкова жалък, че да се опитва да "отвори" очите на "Заблудените". Все едно той е над всички други и е някакъв мега над всичко, а е просто едно жалко подобие на човек, което умира от завист и омраза. За такива хора трябва да ни е жал ;х
Само един психар може да се мисли за повече от другите хора.. ;х
Само един психар може да е толкова психично изкривен, че да си предлага "услугите" по "отваряне" на очите на "заблудените" без да е питан/ да е искано.. Това са от онези досадни навлеци хора тип плужеци, които нон-стоп ти досаждат с мнението си без да си ги питал, от всичко разбират, всичко могат, всичко знаят, а като ги погледнеш тях успеха им в живота е абсолютно никакъв, НО да дават мнение/акъл и да "могат" всичко на думи, е разбира се. съмняваш ли се ;д
Не знам защо е решил, че е толкова важен, че да ни занимава с присъствието си и да се опитва без да е питан да "помага". Предполагам това е някакъв комплекс за малоценност, в опит да се избие... Абсолютен шаран..
Смешковци
Грозния не го чета винаги, но когато го правя ми е забавен![]()
Dr. Gregory House
Па пичага и общо взето пише ,без да му дреме за правилата на форума![]()
There is no dark side
of the moon really.
Matter of fact
it's all dark..
Нямам мнение за горния потребител.
П.С. Анар4и, много долно, брат. Прибягваш да гнусни инсинуации, за да отговориш на аргументираната ми позиция спрямо теб. Не че някога си показвал нещо друго тук. Ще ти отговоря подобаващо по-късно.
Последно редактирано от corbV2 : 06-06-2017 на 09:52
Човек с наклонности,които биват показвани чрез парад на 2ри февруари или там когато беше парада на "хората" с грешни наклонности.
There is no dark side
of the moon really.
Matter of fact
it's all dark..
Изглежда пекан.
изглежда няква много тъпа
но може и да подценявам тва 'много'
дядка, който няма свой живот и си убива времето в тийн сайт.
А аз колко е гнусен.
Социалист, който е вярвал в комунизма?