- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да се върна ли?
Така са правили и с теб, нали? Колкото повече си очаквал, толкова повече разочарования си поучавал?
Бъди себе си! - Така виждаш, как хората влизат в живота ти и излизат по същия начин, опитвайки се да те излъжат, че ще успеят да те издържат.
Ами вероятно, но аз съм доста голям егоист, също така съм изключително лицемерен в отношенията си с жените, така да се каже. Тъй като аз очаквам много неща, но не искам да очакват от мен огромни неща,но това е някакъв личен проблем. Имаше едно готино филмче едно време Малкълм и имаше хубава реплика " Нищо не очаквам и пак съм разочарован", та не очаквах нищо дълго време и си бях разочарован, започнах да очаквам и съм по разочарован, но вината е изцяло моя, дори не се сещам за 1 жена, с която някога съм се разделил заради нейна вина, аз винаги съм бил виновен, но имам желанието да съм влюбен и щастлив и опитвам, уча се от грешките си, преди бях по обран и не признавах чувствата си, сега се научих , така че грешен опит няма, само е жалко за сълзите и болката която си причиняваме, но защо да ти е лесно като може да ти е трудно.