.
Отговор в тема
Страница 24 от 451 ПървиПърви ... 142021222324252627283474124 ... ПоследнаПърви
Резултати от 576 до 600 от общо 11257
    anonymous990763
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от deitona22 Виж мнението
    На ел.четец или хартиен носител четеш?
    Хартиен. Половината от удоволствието да четеш е да отгръщаш страниците в най-напрегнатите моменти. Често става така, че определена история идва със своя особен мирис.

Мега фен Аватара на deitona22
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Indistinct Виж мнението
    Хартиен. Половината от удоволствието да четеш е да отгръщаш страниците в най-напрегнатите моменти.
    Тру стори.
    Ама иди мъкни някоя от книгите от поредицата за "Огън и лед"
    There is no dark side
    of the moon really.
    Matter of fact
    it's all dark..

anonymous990763
    Guest
    Тру стори.
    Ама иди мъкни някоя от книгите от поредицата за "Огън и лед"
    Къде?

Мега фен Аватара на deitona22
    Град
    София
    Къде?
    На път,примерно.
    Не е лесна работа
    There is no dark side
    of the moon really.
    Matter of fact
    it's all dark..

Мега фен Аватара на Lilanda
    Цитирай Първоначално написано от Lilanda Виж мнението
    Искам да спра да рева всеки ден...Никога не съм била толкова чувствителна, колкото последната година и половина. И причината е само една. И...не знам. Искам да се взема в ръце. Преди беше толкова лесно, "*** си майката" и всичко приключва. Сега нещата не стоят така. В момента искам само да се изолирам. А това не е хубаво. Знам какво става като се изолирам от света.

ПС: Този път няма да го бъде, ако ще и да е безвъзвратно, нямам сили отново да се моля. Повече на никого.
    ПС2: Това не променя нищо.

едит: Опа, исках да го редактирам. :Д Нищо де...

anonymous990763
    Guest
    На път,примерно.
    Не е лесна работа
    Отговорих ти на лично.

По темата: дали наистина тук нямаме такива..

Отговорих ти на лично.

По темата: дали наистина тук нямаме такива..
    Какви?

anonymous990763
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Lilanda Виж мнението
    Какви?
    Едно особено същество с особено име.

Супер фен Аватара на RiB
    как ши паднем от тея ... трагедия... дано се съберем от квартала да цъкаме тоя уикенд, че тая енергия, която се насъбира в мен ... трябва да я изразходвам ;д и... големи коври в тоя инста ... почвамд а се замислям дали да не се изселя на Марс нали има там некви мисии

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Едно особено същество с особено име.
    писател

Мега фен Аватара на Rakshy
    Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението
    К'во стана с изпита бе, хомо? ;д
    квото очаквах

дадоха ми го и нищо не знаех

напълно очаквано. Искрено се надявам да имам 3ка, защото ако имам 3ка ще имам сигурно към 5 за семестъра, което е прекрасно. Ако обаче съм се изсрал и имам 2ка, всичко свършва Цял семестър труд на вятъра

п.с. имайки предвид моментната ситуация и факта, че усещам как се прокрадва контузия, старанието за добри оценки е единственото, което ме крепи. Ташак е, че моята self-sabotage персона е цифра активна

квот сам си напра'иш, друг не мо'е ти го напра'й
    There is some good in this world, and it's worth fighting for.
    J.R.R. Tolkien

My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
    J. Robert Oppenheimer

J.R.R. Tolkien

My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
    J. Robert Oppenheimer

тъпото копеле риб реши да пише в 10 теми от нищото и тая тема отиде почти най-долу, което е недопустимо
    J.R.R. Tolkien

J. Robert Oppenheimer

Фен
    Град
    Pleven
    Писал е в поне 30 теми, не в 10.

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Rakshy Виж мнението
    ниш ми няма, просто така си се чувствам by default
    Това е още по-лошо .
    Цитирай Първоначално написано от RiB Виж мнението
    как ши паднем от тея ... трагедия...
    Ти какво очакваше?
    Цитирай Първоначално написано от Rengur Виж мнението
    всички тук знаем, че сте инфлуенсър във форума

Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Това е още по-лошо .
    не знам от каква гледна точка можеш да го наречеш по-лошо, при положение, че масово хората са така. Масово някой има нещо счупено в него, друг твърди, че ще го направи по-зле или пък ще го оправи, и впоследствие не успява.

Дали ще е в релейшъншип, в който тя е твърдяла, че ще те направи по-щастлив.
    Дали е обещанието на онзи от телевизора, че ако търкаш билетите, ще те направят богат.
    Дали е зъболекарката, която ти казва, че има още малко да изпили за вече 15ти път и просто си плуваш в морето на болката

То малко се получава гавра с труп:"ще ти разбия сърцето"; -колко повече от това? :Д :Д :Д

не че вярвам в такива глупости като разбито сърце, аз го свеждам до "you are fucked" и "you are in denial of being fucked"

всички сме преебани и всички сме поне малко тъпи

и има едно сигурно нещо, всеки може да ти "разбие сърцето", ако му позволиш

(ако сърцето е символа на живота, то разбитото сърце е край на живот, в смисъла на това, че предишното ти аз е мъртво и си в дълбините на ада. В Dante's inferno ада е на нива, а на най-ниското му ниво е най-омразното и долно човешко проявление, а именно предателството. Предателството е нещото, което те убива, понякога буквално /what up Цезар/. Когат си в релейшъншип и се стигне до "разбиването на сърце", най-често е защото осъзнаваш, че човека срещу теб не е това, за което се представя и не е това, което си си мислел, че е. Щом си имал връзка с тоя човек, най-вероятно ти е най-близкия и съответно да разбереш, че най-близкия ти човек не ти е най-близък е бая тежко. Хвърля те в 9та глуха и внася хаоса. Изведнъж както си вярвал на някого, вече не вярваш на никого, най-вече на себе си, защото си успял да бъдеш измамен. Дори да не става въпрос за няква афера, а за нещо напълно различно, пак символизмът е на лице и мозъка ти минава през същите процеси, които се опитват да обяснят какво е реално и какво си ти. Когат реалността ти се промени, и ти се променяш, а тъй като сме животни с навици, да се промениш е твърде сложно и трудно и отнема адски много време, ако изобщо се случи)
    J.R.R. Tolkien

J. Robert Oppenheimer

Мега фен Аватара на divergent
    Снощи голяма сценка се разигра, след която на мен усмивката ми стигаше до небето. Интересно как всеки на масата си водеше някакъв разговор, но когато той дойде при мен, всички замлъкнаха и се зазяпаха в нас. Уж големи зрели хора, а никакъв такт нямат, баси.
    Тръгнах самоволно да разглобявам и прибирам оборудването за озвучаване след концерта и главния озвучител каза, че съм имала усет за тези неща. Като му споделих, че ми е много интересно да видя как стоят нещата и от тази страна на сцената, ме покани да му помагам утре на едно събитие. Ако съм имала желание щял да ме научи и да ме взима редовно когато има нужда. Много съм доволно!
    Днес беше уникално странен работен ден. Звъннаха ми в осем сутринта, защото колегата не се чувствал добре и трябвало да поема неговата смяна. Много се изкефих, защото си направих планове за следобеда, обаче един през друг се изсипаха всички приятни и неприятни образи в живота ми, сякаш се бяха наговорили. И онова същество, което принципно не стъпва по такива места дойде и седна точно срещу мен, през цялото време ми подхвърляше разни тъпи лафове и накрая ми каза "Кво се правиш на фенка на Гънс, защо още носиш тениската на оня парцал?" и ако шефката не беше там, щях да му кажа кой е парцала. Не, че каза нещо грешно, обаче още не мога да разбера какъв му е проблема, при положение, че с него съм била преди година и половина, а с въпросния парцал даже не сме били във връзка. Не спира да ми намила всеки път кво съм правила с него и що изобщо съм общувала с такъв човек и не знам си какво още. Откакто си теглихме майните окончателно онзи ден, много започна да ме търси нещо и ме напряга.
    I'm too weird to live, but much too rare to die.

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Оправям се за работа като черна нинджа, да не взема да я събудя... И я гледам как сладко спи и ми се иска само да легна при нея и да сме си все така...
    А след малко треа паля колата и да хващам света.
    Нещо последните две седмици кажи речи хич ме няма за работа.. Лятото е много тегаво да се бачка :/
    Оф деба.
    Приятен ден на всички..
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Супер фен Аватара на RiB
    Грозен... ми нз, поне едно Х-че... затова не е хубаво да си оптимист

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Фирмата за която работя организира всяка година някакъв мега маратон в амстердам и ни питат дали искаме да се включим (8км, 21км или 40км )
    Записахме се който иска
    И започва една лекция от индийския бос:
    Хора, уважавам желанието ви, обаче внимавайте - това е маратон, а ние вече сме хора на в възраст, не сме на 20 и трябва да се подготвите и да сте сигурни, че ще сте в кондиция дори за 8км
    Аа, освен Ева. :Д

И 10 минути от срещата беше защо ходенията ми в йордания трябва да се организират 6 седмици предварително
    Защото ме искат 3ма човека през юли, ама трява планиране.

А аз дори закъснях с 30 минути за срещата, и понеже бях почивка, бях със скъсани дънки и сандали, а бяха дошли и шефчетата от северна Хамерика

Шефът ми е започнал да предупреждава проджект мениджърите, че over-commit-вам.

Трябва да ходя на листовкии
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

само ние тримата ли не сме на парад днес

Едно малко ангелче има имен ден на края на месеца, а аз нямам идея какво да му купя...Става въпрос за 10-месечно момченце. Ако имате предложения, казвайте. И понеже са близначета, да взема ли и нещо по-мъничко на другото ангелче, или няма нужда?

племениците ли
    два месеца след това нали имат рд, по-добре тогава им вземи нещо, за имен ден на бебе не знам някой да прави подаръци

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    само ние тримата ли не сме на парад днес
    в амстердам е нещо брутално, по каналите в лодки се събличат голи и веят сапуни и шампоани

Не съм на прайд, нещо се изморих и е егати жегата в София
    Последно редактирано от NomNomNom : 06-10-2017 на 09:35
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    племениците ли
    два месеца след това нали имат рд, по-добре тогава им вземи нещо, за имен ден на бебе не знам някой да прави подаръци
    Брат ми няма дори приятелка, ти племенници. ;д

Беше кум на сватбата на най-добрия си приятел. За неговите деца иде реч.

Иначе питам, защото майка им спомена, че ще ме поканят, като се видяхме вчера, и не мога да отида с празни ръце.

И още един въпрос - къде в София мога да намеря къси панталонки с висока талия, по възможност дънкови?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си