Първоначално написано от
Dantri
Аз бях така 7,8 клас с ниско самочуствие,после влезнах в женско училище и там ми сринаха самочуствието още толкова.Имах двама съоченика вместо да се покрепяме като момчета те използваха всеки удобен момент да ми се подиграят.На следващата година вече не ми пукаше толкова поправих тези неща заради който ми се подиграваха,даже ме караха да излизаме заедно, но не им бях простил за цялата гавра.Междувременно започнах да общувам еднакво добре и с момичетата приемаики ги просто като хора,започнах и да пускам по някои базик даже 2,3 от тях искаха да сме гаджета ,но понеже ми сринаха самочуствието не можех да повярвам и си мислех че и те ми се подиграват.И така от 4 години в женско училище нито едно гадже,почнах да ги приемам като приятели и да се държа добре с всички и те от своя страна ме приемат само за такъв.И след толкова години си давам сметка ,че за да си гадже с някоя не трябва да се държиш като приятел с нея има някаква тънка граница която все още ми обягва.Незнам да ли съм ти помогнал с моята история но не трябва толкова да го премисляш не сме чак толкова различни .Другия вариант е да си намериш работа на която да си сред хора и да общуваш след време няма да ти пука дали говориш с него или с нея.