- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 37
как ши паднем от тея ... трагедия... дано се съберем от квартала да цъкаме тоя уикенд, че тая енергия, която се насъбира в мен ... трябва да я изразходвам ;д и... големи коври в тоя инста ... почвамд а се замислям дали да не се изселя на Марс нали има там некви мисии
квото очаквах
дадоха ми го и нищо не знаех
напълно очаквано. Искрено се надявам да имам 3ка, защото ако имам 3ка ще имам сигурно към 5 за семестъра, което е прекрасно. Ако обаче съм се изсрал и имам 2ка, всичко свършваЦял семестър труд на вятъра
п.с. имайки предвид моментната ситуация и факта, че усещам как се прокрадва контузия, старанието за добри оценки е единственото, което ме крепи. Ташак е, че моята self-sabotage персона е цифра активна![]()
квот сам си напра'иш, друг не мо'е ти го напра'й
There is some good in this world, and it's worth fighting for.
J.R.R. Tolkien
My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
J. Robert Oppenheimer
J.R.R. Tolkien
My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
J. Robert Oppenheimer
тъпото копеле риб реши да пише в 10 теми от нищото и тая тема отиде почти най-долу, което е недопустимо
J.R.R. Tolkien
J. Robert Oppenheimer
Писал е в поне 30 теми, не в 10.
не знам от каква гледна точка можеш да го наречеш по-лошо, при положение, че масово хората са така. Масово някой има нещо счупено в него, друг твърди, че ще го направи по-зле или пък ще го оправи, и впоследствие не успява.
Дали ще е в релейшъншип, в който тя е твърдяла, че ще те направи по-щастлив.
Дали е обещанието на онзи от телевизора, че ако търкаш билетите, ще те направят богат.
Дали е зъболекарката, която ти казва, че има още малко да изпили за вече 15ти път и просто си плуваш в морето на болката![]()
То малко се получава гавра с труп:"ще ти разбия сърцето"; -колко повече от това? :Д :Д :Д
не че вярвам в такива глупости като разбито сърце, аз го свеждам до "you are fucked" и "you are in denial of being fucked"
всички сме преебани и всички сме поне малко тъпи
и има едно сигурно нещо, всеки може да ти "разбие сърцето", ако му позволиш
(ако сърцето е символа на живота, то разбитото сърце е край на живот, в смисъла на това, че предишното ти аз е мъртво и си в дълбините на ада. В Dante's inferno ада е на нива, а на най-ниското му ниво е най-омразното и долно човешко проявление, а именно предателството. Предателството е нещото, което те убива, понякога буквално /what up Цезар/. Когат си в релейшъншип и се стигне до "разбиването на сърце", най-често е защото осъзнаваш, че човека срещу теб не е това, за което се представя и не е това, което си си мислел, че е. Щом си имал връзка с тоя човек, най-вероятно ти е най-близкия и съответно да разбереш, че най-близкия ти човек не ти е най-близък е бая тежко. Хвърля те в 9та глуха и внася хаоса. Изведнъж както си вярвал на някого, вече не вярваш на никого, най-вече на себе си, защото си успял да бъдеш измамен. Дори да не става въпрос за няква афера, а за нещо напълно различно, пак символизмът е на лице и мозъка ти минава през същите процеси, които се опитват да обяснят какво е реално и какво си ти. Когат реалността ти се промени, и ти се променяш, а тъй като сме животни с навици, да се промениш е твърде сложно и трудно и отнема адски много време, ако изобщо се случи)
J.R.R. Tolkien
J. Robert Oppenheimer
Снощи голяма сценка се разигра, след която на мен усмивката ми стигаше до небето. Интересно как всеки на масата си водеше някакъв разговор, но когато той дойде при мен, всички замлъкнаха и се зазяпаха в нас. Уж големи зрели хора, а никакъв такт нямат, баси.
Тръгнах самоволно да разглобявам и прибирам оборудването за озвучаване след концерта и главния озвучител каза, че съм имала усет за тези неща. Като му споделих, че ми е много интересно да видя как стоят нещата и от тази страна на сцената, ме покани да му помагам утре на едно събитие. Ако съм имала желание щял да ме научи и да ме взима редовно когато има нужда. Много съм доволно!
Днес беше уникално странен работен ден. Звъннаха ми в осем сутринта, защото колегата не се чувствал добре и трябвало да поема неговата смяна. Много се изкефих, защото си направих планове за следобеда, обаче един през друг се изсипаха всички приятни и неприятни образи в живота ми, сякаш се бяха наговорили. И онова същество, което принципно не стъпва по такива места дойде и седна точно срещу мен, през цялото време ми подхвърляше разни тъпи лафове и накрая ми каза "Кво се правиш на фенка на Гънс, защо още носиш тениската на оня парцал?" и ако шефката не беше там, щях да му кажа кой е парцала. Не, че каза нещо грешно, обаче още не мога да разбера какъв му е проблема, при положение, че с него съм била преди година и половина, а с въпросния парцал даже не сме били във връзка. Не спира да ми намила всеки път кво съм правила с него и що изобщо съм общувала с такъв човек и не знам си какво още. Откакто си теглихме майните окончателно онзи ден, много започна да ме търси нещо и ме напряга.
I'm too weird to live, but much too rare to die.
Оправям се за работа като черна нинджа, да не взема да я събудя... И я гледам как сладко спи и ми се иска само да легна при нея и да сме си все така...
А след малко треа паля колата и да хващам света.
Нещо последните две седмици кажи речи хич ме няма за работа.. Лятото е много тегаво да се бачка :/
Оф деба.
Приятен ден на всички..
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Грозен... ми нз, поне едно Х-че... затова не е хубаво да си оптимист![]()
Фирмата за която работя организира всяка година някакъв мега маратон в амстердам и ни питат дали искаме да се включим (8км, 21км или 40км )
Записахме се който иска
И започва една лекция от индийския бос:
Хора, уважавам желанието ви, обаче внимавайте - това е маратон, а ние вече сме хора на в възраст, не сме на 20 и трябва да се подготвите и да сте сигурни, че ще сте в кондиция дори за 8км
Аа, освен Ева. :Д
И 10 минути от срещата беше защо ходенията ми в йордания трябва да се организират 6 седмици предварително
Защото ме искат 3ма човека през юли, ама трява планиране.
А аз дори закъснях с 30 минути за срещата, и понеже бях почивка, бях със скъсани дънки и сандали, а бяха дошли и шефчетата от северна Хамерика
Шефът ми е започнал да предупреждава проджект мениджърите, че over-commit-вам.
Трябва да ходя на листовкии
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Едно малко ангелче има имен ден на края на месеца, а аз нямам идея какво да му купя...Става въпрос за 10-месечно момченце. Ако имате предложения, казвайте. И понеже са близначета, да взема ли и нещо по-мъничко на другото ангелче, или няма нужда?
племениците ли
два месеца след това нали имат рд, по-добре тогава им вземи нещо, за имен ден на бебе не знам някой да прави подаръци
Последно редактирано от NomNomNom : 06-10-2017 на 09:35
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Брат ми няма дори приятелка, ти племенници. ;д
Беше кум на сватбата на най-добрия си приятел. За неговите деца иде реч.
Иначе питам, защото майка им спомена, че ще ме поканят, като се видяхме вчера, и не мога да отида с празни ръце.
И още един въпрос - къде в София мога да намеря къси панталонки с висока талия, по възможност дънкови?