Първоначално написано от YoungBloodZ Кораба говори за промените през 2011-2012, не откакто съм модератор. Аз като казвам, че не можеш да мислиш... Знам за какво говори. Ти и тогава си бил във форума. А с това "не откакто съм модератор" какво имаш предвид? Че сега злоупотребяваш с власт и тормозиш още повече беззащитни девойки?
Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.
Първоначално написано от inewton Че сега злоупотребяваш с власт и тормозиш още повече "беззащитни" "девойки?" Ни са беззащитни,ни са девойки.
There is no dark side of the moon really. Matter of fact it's all dark..
Първоначално написано от deitona22 ни са девойки. някои са освен това са модове две в едно
Първоначално написано от papugai някои са освен това са модове две в едно А,вярно. Нея я забравих Първоначално написано от YoungBloodZ Да, аз и преди да стана модератор тормозех хората. Чак пък. А сега ги тормозиш и чрез упражняването на власт Д*е*йба и коп*ил*ето
Първоначално написано от deitona22 А сега ги тормозиш и чрез упражняването на власт С упражняване на "власт" най-малко тормозя.
Първоначално написано от inewton Знам за какво говори. Ти и тогава си бил във форума. А с това "не откакто съм модератор" какво имаш предвид? Че сега злоупотребяваш с власт и тормозиш още повече беззащитни девойки? Това е така. Да, аз и преди да стана модератор тормозех хората. Първоначално написано от deitona22 Не се прави. Винаги си бил модератор. Чак пък.
Първоначално написано от YoungBloodZ Това е така. Да, аз и преди да стана модератор тормозех хората. Ето, имаме пълни самопризнания. Сам ли се отказваш от поста или ще чакаш да ти го вземат администраторите?
Първоначално написано от inewton Ето, имаме пълни самопризнания. Сам ли се отказваш от поста или ще чакаш да ти го вземат администраторите? Ще чакам да ми го вземат. PS: Или.. хайде, отказвам се.
Първоначално написано от dreamwalker Да, аз се чувствам тормозена. Ето, ти ще си свидетел по делото. Аз съм прокурора, че съм най- нахъсан.
Първоначално написано от dreamwalker Защо. Защото бдя за моралната чистота във форума.
Първоначално написано от inewton Защото бдя за моралната чистота във форума. Чакай,чакай. Ти и морал в едно изречение? Не,мерси.
Първоначално написано от deitona22 Чакай,чакай. Ти и морал в едно изречение? Не,мерси. Докато не си намерите нов духовник ще съм аз. Не ми пука дали ви харесва, или не. Само че няма вие да си го намерите, а аз ще си го избера.
Правила