Първоначално написано от deitona22 Уей,уот? И ти кат Мик Джагър,преследваш сичко дет мърда,независимо от пола Не съм казал такова нещо. Само му предлагам да се изповяда.
Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.
Първоначално написано от inewton Не съм казал такова нещо. Само му предлагам да се изповяда. Да,вие поповете така го наричате.
There is no dark side of the moon really. Matter of fact it's all dark..
Първоначално написано от deitona22 Да,вие поповете така го наричате. Ами, то така се нарича. Човека си казва греховете, свещеника слуша.
Първоначално написано от inewton Ами, то така се нарича. Човека си казва греховете, свещеника слуша. Ама ти не си свещеник.
Първоначално написано от inewton Ами, то така се нарича. Човека си казва греховете, свещеника слуша. И с "мръсниците" ли ползваш същата схема ? Много очевадно,бре.
Първоначално написано от YoungBloodZ Ама ти не си свещеник. Дякона също може да изповядва. При липса на свещеник. А във форума като гледам си нямаме свещеник. Първоначално написано от deitona22 И с "мръсниците" ли ползваш същата схема ? Много очевадно,бре. Не правя нищо с мръсниците.
Първоначално написано от inewton Дякона също може да изповядва. При липса на свещеник. А във форума като гледам си нямаме свещеник. По принцип си прав, но ти си толкова грешен, че всеки е повече свещеник от теб.
Първоначално написано от YoungBloodZ По принцип си прав, но ти си толкова грешен, че всеки е повече свещеник от теб. Свещеник е този, който е ръкоположен от каноничен епископ. Така че, грешен, праведен, свещеник е докато не го разпопят.
Първоначално написано от inewton Не правя нищо с мръсниците. Хм. Още по-зле. Само с кочовете значи. Лошо,Попе,лошо.
Първоначално написано от deitona22 Хм. Още по-зле. Само с кочовете значи. Лошо,Попе,лошо. Ти само за кочове мислиш. Не правя нищо с никого, откога съм го казал това.
Правила