Първоначално написано от YoungBloodZ Хохохохо, сега разбирам защо не иска да си изпразни кутията. Но пък на мен не ми пука, защото аз мога да ѝ пиша (гледайти и завиждайти). Не иска да си изпразни кутията, за да не й досаждат плебеи като вас. На мен ми даде номера си.
Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.
Първоначално написано от inewton Не иска да си изпразни кутията, за да не й досаждат плебеи като вас. На мен ми даде номера си. Аз пък даже я водих на кино.
Първоначално написано от YoungBloodZ Аз пък даже я водих на кино. Отишъл си ти на кино...
Първоначално написано от YoungBloodZ Аз пък даже я водих на кино. Ти внимавай Цвееет да не се върне,че ще подвиеш крилцата,ще сваля чужди жени той...
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Първоначално написано от Niakoitam Ти внимавай Цвееет да не се върне,че ще подвиеш крилцата,ще сваля чужди жени той... Цвеет няма да се пипа! Първоначално написано от inewton Отишъл си ти на кино... Да. Даже бяхме запазили цялата зала само за нас.
Първоначално написано от YoungBloodZ Да. Даже бяхме запазили цялата зала само за нас. Поне върнаха ли ти парите като не дойде дрийма.
Правила