- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 37
Щастливо ми е и спокойно, и обнадеждено. Нещата много бавно се нареждат в правилната посока, но по-важно е, че и самата аз все повече се убеждавам, че именно това е което искам.
People do fall in love. People do belong to each other, because that's the only chance anybody's got for real happiness
ענא הגנה לישראל
ישראל אנחנו העם
הנבחר אף אחד לא עוצר בעדנו
!עזה מוות
в 3:58 вечерта влизам в тийнпроблем от телефона
за да пиша в дневника
както може би предполагате, нещата не са наред
откакто бях съвсем зелена и малка харесвам токсични мъже. не само, но основно такива
не знам на какво се дължи.
знам обаче че не се дължи на дядо ми и баща ми, които са едни от хората, на които разчитам най-много
знам и че не се дължи на останалата част от семейството ми-единствено дете съм и винаги съм получавала купища внимание
не се дължи и на наивността ми-въпреки нея имам добра и точна преценка за хората
не знам каква е причината
но това така или иначе не е толкова важно
от известно време изпитвам чувства към едно момче
въпреки сериозната му употреба на субстанции в миналото доста по-сериозни от трева
и въпреки че аз съм много против тях
въпреки отношението му към бившите му приятелки
и въпреки че аз се считам за същество с достатъчно самоуважение
...
не съм самотна- имам приятели; не ми е липсвало внимание; излизала съм с някакви хора; флиртувала съм, флиртували са с мен
зарязвала съм, била съм наранявана, сигурно съм и наранявала
на пръв поглед обичайните неща за човек на 19 години
е, не съвсем
имам склонност да се обсебвам от хора, които не се отдават емоционално, които не искат да го направят
хора, които търсят нещо моментно; за които никога няма да бъда достатъчна, тъй като не търсят нещо достатъчно, а нещо моментно
когато той каза че търси нещо преходно, нещо моментно, че не иска да има човек до себе си
познахте, изпитах някакъв прилив
реших че въпреки това мога да бъда толкова добра и мила и всеотдайна че да го накарам да поиска нещо повече
не мога да го опиша съвсем адекватно, но изпитах страшно желание го "поправя", да му докажа че мога да съм толкова добра с него че да поиска да сме заедно
естествено, това е напразна кауза
любовният ми живот май ще си вземе отпуск това лято
и аз ще си взема почивка
никоя жена не заслужава подобни хора;
никой човек не заслужава да се самонаранява за това че някой друг смята че да имаш връзка е губене на време
Последно редактирано от lunacy : 06-27-2017 на 01:41
имах ебати схватката с една щипалка
не мога да ги понасям тия гадинки
There is some good in this world, and it's worth fighting for.
J.R.R. Tolkien
My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
J. Robert Oppenheimer
Да имаш връзка е нещо като да си слагаш топките в отворената уста на крокодил.
Рано или късно, колкото и добре да си го дресирал...
Проблема не е страх от обвързване, а това, че просто не можеш да превърнеш курва в домакиня, а реално почти всяка жена си има бройката и след всяка следваща по малко и по малко може да се задоволи с просто един човек.
Все едно да имаш всеки ден избор между 300 сладоледа и един ден да трябва да избереш само един, който ще можеш да ядеш цял живот, САМО един, а другите доброволно отхвърлени за само един.
Да да. Ще кажете, че и мъжете правят същото, така е, но тъй като имаме по малко избор всъщност често много от нас са благодарни и могат да оценят дори само един избор, защото просто не сме имали възможността да бъдем разглезени като всяка втора жена.
докато си разчиствах апартамента пуснаха https://www.youtube.com/watch?v=fZWsGf0KgQw
голям танц му ударих ;д имам бая да уча, ама като мине и този изпит ми започва лятото. йей.
Снощи почти не можах да спя, направо умирам да умра за 2-3 часа ама няма как да стане просто. Чак довечера, ако доживея до тогава. :дд Подписах си всичките документи, сигурно съм изписала един химикал. Хапнах и отивам да работя.
квак
топло ми е :/
J.R.R. Tolkien
My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
J. Robert Oppenheimer
Хапнах, изкъпах се, пуснах климатика и се енергизирах колкото да продължа жалкото си съществуване до довечера. Щеше да е хубаво да има възможност да се видим довечера за малко ама май няма да го бъде тая вечер. Дано събота и неделя да съм свободна, че да се видим малко. Оня боклук иска да ходим на разходка ама аз нямам вътък да стигна до моята стая от кухнята и не знам дали и как ще оцелея. Вместо да си се видим в нас на кафе и да дремуцам цял следобед на масата... Другата седмица ще разбере за кво иде реч, но до тогава ще ми се отели вола да се занимавам с прищевки пак.
квак
Яд ли те е?
Айде мрънкането почва!
Толкова много "въпреки" мила...
Поствал съм го и преди, но като чета постове като тези за друго не се сещам:
Напротив - точно това ти се пада, защото...
![]()
![]()
You're tryin' to be different, that makes you no different
Някакво ми се излизаше да избухвам, пък то не се намери с кого
И ми се яде сладко
И ми се пие
разбира се, че оценявам материалното <3
с вяра не мога да си купя грозде за домашно вино.
обичкам тези песнички :/
Последно редактирано от Rakshy : 06-27-2017 на 20:58
J.R.R. Tolkien
J. Robert Oppenheimer