.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 39

Hybrid View

Мега фен
    Град
    beyond The Wall
    Цитирай Първоначално написано от FlektarnCom Виж мнението
    Тук НЯМА контрол
    Айде бе. Как така?

Banned Фен
    Цитирай Първоначално написано от YoungBloodZ Виж мнението
    Айде бе. Как така?
    Усещам накъде отиват нещата. Тази тема не е за теб. Иди си пиши там във фейсбук групите.

Мега фен
    Град
    beyond The Wall
    Усещам накъде отиват нещата. Тази тема не е за теб. Иди си пиши там във фейсбук групите.
    Не е възпитано да гониш хората.

Сега по темата. Истина е, че фейсбуци, инстаграми и други такива неща пречат на форумите, но специално за този форум, причината е, че преди 5-6 смениха дизайна и тогава много редовни потребители напуснаха. Но все пак, както виждаш, форума не е умрял и все още има редовни активни потребители, както и много, но различни други потребители.

Banned Фен
    Не е възпитано да гониш хората.

Сега по темата. Истина е, че фейсбуци, инстаграми и други такива неща пречат на форумите, но специално за този форум, причината е, че преди 5-6 смениха дизайна и тогава много редовни потребители напуснаха. Но все пак, както виждаш, форума не е умрял и все още има редовни активни потребители, както и много, но различни други потребители.
    Не гоня никой. Но ако ще спорим няма смисъл. Няма какво да се спори. Стани "по-активен" и твоят акаунт ще падне. Дори мога да те снабдя с безобидно (буквално) меме, което ще ти свали акаунта веднага.

А до форума - може дизайна да има значение, но когато аз бях активен тук (2013-2014) имаше голямо движение. А дизайнът си бе същия. Повечето ги няма. Ти сам знаеш. Няма да изброявам имена. Кои са сега тук? 2-3 момичета от старите и един останал трол, и папугая.

Мега фен
    Град
    beyond The Wall
    А до форума - може дизайна да има значение, но когато аз бях активен тук (2013-2014) имаше голямо движение. А дизайнът си бе същия. Повечето ги няма. Ти сам знаеш. Няма да изброявам имена. Кои са сега тук? 2-3 момичета от старите и един останал трол, и папугая.
    Аз 2013-2014 не съм бил тук, но силно се съмнявам, че е имало много повече хора. И са останали малко повече от "2-3 момичета от старите и един останал трол, и папугая", знаеш.

Banned Фен
    Аз 2013-2014 не съм бил тук, но силно се съмнявам, че е имало много повече хора. И са останали малко повече от "2-3 момичета от старите и един останал трол, и папугая", знаеш.
    Имаше. И дори да обиждаха, ставаше дискусия понякога. Този от по-горе - това са новите.

Мега фен
    Град
    beyond The Wall
    Имаше. И дори да обиждаха, ставаше дискусия понякога. Този от по-горе - това са новите.
    Не знам. Аз спрях да влизам когато смениха дизайна и знам, че тогава спряха да влизат повечето активни потребители. А откакто съм се върнал (малко повече от година) досега, броя на потребителите си е горе-долу един и същ.
    Не си прав, че социалните мрежи са голям проблем за форумите. Все пак винаги ще има хора, които ги вълнуват въпроси, които не могат да зададат във фейсбук (най-малкото търсят анонимност, а фейсбук не предлага такава).

Имаше те, имаше те, ЯнгБладз, имаше те. Но по-рядко поне.
    Имало ме е за много кратко време.

Banned Фен
    Имаше те, имаше те, ЯнгБладз, имаше те. Но по-рядко поне.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си