- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 37
Цял ден ме боли главата и ми се спи, сега, разбира се, като стана нормално време за спане, не ме свърта на едно място и само се чудя каква да я подхвана.
People do fall in love. People do belong to each other, because that's the only chance anybody's got for real happiness
ענא הגנה לישראל
ישראל אנחנו העם
הנבחר אף אחד לא עוצר בעדנו
!עזה מוות
Смените са си ебали мамата, добре че има хубави моменти да те зареждат..
Онзи ден преди нощната качих на стоп един Австралиец..
Прибирам се от село.. маха ми за стоп.. спирам.. Do you speak English?
Охо е ся стана интересно.. МНОЛ ЯСНО ВЕ БРААААААААААТ.. УТФ
Искаше да го откарам до Кюстейнджъл сити..
В колата си говорим.. от 9 години пътува.. Почнал с Австралия.. харесало му
и така първият полет за Африка> Южна Америка > Северна Америка > Европа и ся се е запътил към
Азия..
Без 1 лев в джоба си.. свири пред ресторанти.. спи по пейките в спален чувал.
И се запознава с хората, обяснявайки пътуването си..
Купих му баничка..Изкефи й се мега много ;дд
Дадох му и 30 лева /нямах повече в себе си/
Много чил дуд, абсолютен пич.. Даде ми визитка, добавих го във фейсбук
Каза, че рядко има достъп до интернет, но когато има се старае да си почати
с всичките си приятели от цял свят.
Мойта нещо ме гледа после вика що си толкова чил.. Обясних й и тя се смее
Мисля, че тоя пич ме научи на мъничко смирение.. Което си е важно в тоя живот..
А на нея скоро ще започна да й целувам краката, хубавото е, че и тя целува моите..
Такова разбирателство.. <3 Такъв добър човек..
Казвам й че техните трябва да ги позлатят задето ся я възпитали така, тя ми обяснява,
че нашите трябва да ги позлатят..
Толкова добре се разбираме и е тоооолкова добра ;хх
Вчера се прибирам от нощната, преобличам се и отивам да помагам на баща ми
с работата и работниците..
Тя ми звъни да ме пита какво да направи за вечеря..
Отговорих й че не знам и че ще го решим привечер..
Тя обаче в обедната почивка напазарувала.. зеленце и нещо месо.. Звъни ми към 4
да ходя да прибера торбите, че са били тежки.. Отивам, вземам ги и право в нас
Оставям ги, но от толкова много странична работа.. въобще не се замислям какво
има в тях, а и тя не ми спомена..
Тя към 7 се прибрала, сложила зелето.. да се прави.. Пуснала миялната..
Аз откъде да знам обаче, минавам през кварталните магазини да напазарувам за ядене
/щото съм мега грижовен и добър/ Прибирам се и нося месце за скара и разни
глезотийки.. салатки а-у.. тараторче.. узо../НЕ СЪМ АЛКОХОЛИК, ОКЕЙ?!/
Тя вика к'во е тва? Нали ти носи зелето към вкъщи.. и почнахме да се смеем..
Нищо, днес зеле, а месцето за утре казах аз като един страхотен пич..
Бам месото което взех във фризера.. и тя почва да ми се смее..
Вика ми, айде отиди да се къпеш и да ти сложа да хапнеш пък да ходим при вашите на село..
Казах й да влезе да се изкъпе, че и аз ще дойда е ся.. Тя влезе аз през това време
си сложих, вечерях, отсервирах си... измих две три тенджери, които не се събират в миялната..
Тя няк'ва излиза и й стана супер мило, че съм пооправил и сам съм си хапнал и отсервирал
.. ;д
Изкъпах се, а тя ми изглади дрехите.. Оправихме се и айде на село на масата..
Ще правим сладко от череши.. Аз ще я уча.. / Аз не съм спал от нощната смяна, тя не е
почивала от 2 седмици заради тъпия семинар и работата, но сме заедно и само това е важно..
само това е достатъчно за да сме будни.. /
Напалих огнището, тя седи до мен и ми помага.. Сипах черешите да не й е тежко.. а тя
бърка сладкото.. към 11 бяхме затворили бурканчетата.. И седнахме да пием по ракия с баща ми и
приятели от селото.. Аз исках да не пия, за да карам, но тя беше твърдо против..
Каза, че тя ще кара и готово и само ми обяснява колко съм й прекрасен..
А подяволите и тя е също толкова прекрасна, даже повече ;хх
Адски много се разбираме ;хх Пърфект мач... Защото е перфектна и за мен..
Прави ме толкова по-добър човек, че не е истина..
Предплатих Почивка за двама в Куба, от 2ри до 12ти февруари.. <3 10 дни слънчице, когато тук е
минус 1 милиард бейби.
Тя все още не знае, ще й кажа като дойде пакета.
Мега лятно ми е с нея.. Тази седмица, ще сложа съраунд саунд система из целия апартамент..
Взел съм 24 малки колони, 2 усилвателя и буфер да сложа във висящият таван / не знам дали ще стане...
Но ми е кеф да си майсторя разни работи по апартамента и тя да ми помага..
Вкъщи.. е там където сме заедно..
Положението вкъщи е такова.. любовно и лятно.. и супер готино.. и перфектно.. <3
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Котката ми, братя и сестри (тази кървящата )
Пак започнала да кърви, нашите я завели на лекар, едвам я хващат.
На втория ден я оперират (махат й матката, защото намират мъртъв плод )
Прибират я у нас и я затварят в къщата. Махат й кутиите да не може да излезе през нишата на тавана.
Друг път - упоена успява да скочи и да избяга навън (другите котки не могат дори да излизат от там )
Появява се след два часа, едва ходеща, прибират я
И на следващия ден изчезва за два дни ( след операция ) ...
Оказва се, че просто намразила нашите и нали я боли, и се крие у съседите. (Тя не се разбира с другите ни котки, и стои само при мен ) И яде на съседската каракачанка от храната, и кучето само гледа.
И нашите я мацкат да си идва, тя само ги гледа и им мига.
Вчера успяват да я заловят, и я затварят в стаята ми.
Прибрах се ... вече не иска да излиза. Същата си е, само е отслабнала, и сякаш беше много доволна, че ще си спи при мен, и сутрин като се събудя, ми ляга на гърдите винаги и ме пипа с едната лапа по лицето, и си ме търси през деня, ако отида в хола, и така.
Аз просто НЕ обичам никакви домашни любимци, но тази котка ми е абсолютен спирит енимъл, и така сме си свикнали, че обмислям да я взема с мен, ако се изнасям някъде.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Не, аз го свалям/шегувам :Д
Индиец, има си жена и деца, и аз само го питам кога ще ме водш в париж, и той само ми обяснява, че ще ме води с него и жена му да им гледям децата :Д
Голям добродушко
@папи - тнх, ама не съм във форма (не съм пълна, обаче съм "мека" )
Исках да коментирам последното "скандално" мнение на лунаси с " и аз така ".
Не съм емоционално зряла за деца, не знам кога ще съм, но май ще се случи, имам напредък
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Кеф ми е, щастливо ми е и колкото и да ми се спеше, успя да ме разсъни някак. Изказването също беше мега мило. Ш отида на работа с кеф днес следобед.
квак
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Да слушаш двама да се хвалят за приятелките си е малко като да слушаш наркомани да се хвалят за продукта на техния разносвач, че бил по сладък и по приятен и тнн. Все наркотик, все ти унищожава тялото и душата, все изглежда по добър отколкото е с всички примеси прах за пране и прочие, всичко друго са тривиални детайли. Забавно е да слушаш, но и някак изнервящо, защото често прекаляват с удоволствието и предозират, вкарвайки съществуването си в самоунищожителен процес заради една илюзия, която е оплетена в техния живот от техните половинки и най вече от тяхното желание да вярват, че е истина. От друга страна, дори да ги шамаросаш и да им покажеш неуспоримата реалност, това също води до самоунищожителен процес, също като да спреш рязко наркотиците на дългогодишен наркоман.
Всички тези знания, не са нещо ново. Всичко съществува дори в най древните митове и приказки, примерно в случая на Адам и Ева, кутията на Пандора подсказват по свой си начин как жената е по малко способна да контролира чувствата си и често предпочита да удовлетвори своето любопитство с цената на всичко хубаво в дълъг план. Но всички са слепи за тази древна мъдрост, може би защото дори с всичката тази информация на върховете на пръстите им, просто хората са изгубили умението да мислят и живеят в своя свят, в балон пълен с хора, който споделят тяхното мислене и повтарят това, което искат да чуят, а не всичко, което би ги стимулирало да предизвикат своето съществуване и мислене, което би ги предизвикало да израстнат.
То да бяха само анархините истории, да го позлатиш. Ама тук половината са с въображаеми гаджета и си живеят в някъв свой свят. Патологии
Dr. Gregory House
Писна ми от филми. Писна ми от проблеми. Искам светът да спре за ден. Искам да съм с него. Искам само за ден да не се съобразявам с никого. "Не можах да изживея младините си". Усещам, че един ден и аз ще говоря същото. Започва да ми писва от мечти, знам, че ще направя така, че да се сбъднат, просто искам да fast forward-на до момента, в който са вече реалност...
Най-сигурният начин да си развалиш лятото - хвани си гадже през юни!
За трета поредна година я върша тая глупост, хората от един път се научават, аз си повтарям грешката редовно.
И винаги един и същи сценарий - докато не можем да се гледаме, изведнъж нещо става и не можем да се оставим.
Не знам къде попаднах този път, много по-различно е. Никога не съм била с такъв "тип" човек, никога не са се държали така прекрасно с мен... Чак ми е подозрително някой да се интересува толкова от мен, непрекъснато мисля как цялата страст и всички сладости ще се изпарят бързо-бързо, и не мога да се насладя на момента заради тези очаквания.
Лафът на седмицата е от майка му, вчера за добро утро, без той да ѝ споменава нищо, тя му казва "И какво сега, зетят работи там, сега и снахата?"![]()
![]()
![]()
Днес ме попитаха дали се чувствам на 20. Отговорих, че се чувствам лайно, а на всичко отгоре, сега като е такава жега, и рядко. Съдейки по това твърдение, мисля, че вече разсъждавам много зряло и трезво като 20-година млада дама.
I'm too weird to live, but much too rare to die.
Доволно начало на лятото... Липсваше ми цялата работа и тръпката около нея.
явно имам гадже от вчера и днес се скарахме май (????)
не, не е този с наркотиците
ок, явно не сме скарани вече
но сме заедно от няколко часа??????
You're tryin' to be different, that makes you no different