.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Hybrid View

Наистина много кофти ситуация. Мислиш си, че не я обичаш, но всъщност дори и минимални имаш някакви чувства към нея. Помисли добре кое е най-доброто за теб. Все пак ти си на 25 години, трябва вече за семейство да мислиш, а представи си какво семейство ще имаш с момиче, което употребява марихуана всеки ден. Отделно те кара да спреш да учиш и да си намериш „по-добра работа“ при положение, че тя е безработна. По-добре си дай малко време и се опитай по някакъв начин да страниш от нея. Изглежда, че не е идеалният човек за теб.

Цитирай Първоначално написано от iFakesmile Виж мнението
    Наистина много кофти ситуация. Мислиш си, че не я обичаш, но всъщност дори и минимални имаш някакви чувства към нея. Помисли добре кое е най-доброто за теб. Все пак ти си на 25 години, трябва вече за семейство да мислиш, а представи си какво семейство ще имаш с момиче, което употребява марихуана всеки ден. Отделно те кара да спреш да учиш и да си намериш „по-добра работа“ при положение, че тя е безработна. По-добре си дай малко време и се опитай по някакъв начин да страниш от нея. Изглежда, че не е идеалният човек за теб.
    След като тя си призна,че е била с друг аз я блокирах от всякъде и и казах че не съшествувам за нея. Нито я виждам нито я чувам. Да ти кажа и тя не прави опит да се свърже с мен от тогава,чувам,че доста скита от както не сме заедно и излиза с кой ли не. Много ми е криво всеки ден мисля за нея. Мисля,че няма и смисъл да я търся след като е решила,че трябва да опита на друго място дали ще е по добре. Мисля,че колкото и да ми е криво все ще се отърся от тази мисъл...

Супер фен Аватара на sladura89
    Цитирай Първоначално написано от breakthewall Виж мнението
    Да ти кажа и тя не прави опит да се свърже с мен
    Момичетата никога не правят опит да се свържат с нас, от опит го казвам!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си