.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 39

Hybrid View

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Полимера Виж мнението
    Ситуацията е такава, че от 12 годишен съм 161 см и се чудя дали ще порасна повече.
    Мислите ли че ще стана поне малко по-висок след време?
    Едва ли! Щом не си порастнал за последните 3 години, няма да станеш по-висок.
    Напишете дали някой сега е така или е бил като тинейджър...
    На тоя въпрос Ракиши вече ти отговори .
    Между другото според вас нисък ли съм и какво мислите за ниските хора като цяло?
    Нисък си!
    Повечето хора се отнасят към ниските с презрение, особено ако си нисък мъж. Възприемат те като слаб и това най-вероятно е самата истина (както е при животните)! Щом те възприемат за слаб, спират да те уважават! След като не те уважават, няма и да те харесват! Щом не те харесват, в техните очи ти ще си грозен и най-вероятно ще ти се подиграват. В най-добрия случай само ще те презират.

Сега разбра ли ?
    Цитирай Първоначално написано от Rengur Виж мнението
    всички тук знаем, че сте инфлуенсър във форума

Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Едва ли! Щом не си порастнал за последните 3 години, няма да станеш по-висок.
    На тоя въпрос Ракиши вече ти отговори .
    Нисък си!
    Повечето хора се отнасят към ниските с презрение, особено ако си нисък мъж. Възприемат те като слаб и това най-вероятно е самата истина (както е при животните)! Щом те възприемат за слаб, спират да те уважават! След като не те уважават, няма и да те харесват! Щом не те харесват, в техните очи ти ще си грозен и най-вероятно ще ти се подиграват. В най-добрия случай само ще те презират.

Сега разбра ли ?
    За последното не съм съгласен. Аз тренирам редовно и компенсирам с мускули + това при всеки е индивидуално. Аз тази година изобщо не се понасях с класа си - така се случи просто. Най-странното е че как ли не сме се обиждали , но НИКОЙ не ми е казвал че съм нисък а сме си разменяли брутални обиди. В крайна сметка от другата година се местя в ново училище и може да се каже , че всички хора ме уважават като изключим педалите от стария ми клас , но определено причината не беше в ръста ми

Пък и аз съм по-нисък дори от него така че не виждам за какво се притеснява

Цитирай Първоначално написано от ةتشضل انزفث Виж мнението
    Гледай да не отдаваш значение на ръста си , аз съм 1.51 на 17 така че има и по-зле от тебе , но аз определено не се чувствам така
    Аз също тренирам и май последния път когато ми казаха лице в лице, че съм нисък беше в 1-ви клас...зД
    Последно редактирано от Полимера : 07-04-2017 на 20:59

Аз също тренирам и май последния път когато ми казаха лице в лице, че съм нисък беше в 1-ви клас...зД
    Ем значи никъв проблем няма брато аз направих мускули и тренирам редовно така че според мене това ти е по-важно , спокойно по-вероятно е ръста ти да прави само визуално впечатление сред останалите , нищо повече.

Цитирай Първоначално написано от ةتشضل انزفث Виж мнението
    Ем значи никъв проблем няма брато аз направих мускули и тренирам редовно така че според мене това ти е по-важно , спокойно по-вероятно е ръста ти да прави само визуално впечатление сред останалите , нищо повече.
    Явно е така.
    Ще гледам да наблегна повече на тренировки и действие, а не да мисля колко съм висок.
    мерси за мотивацията!
    Последно редактирано от Полимера : 07-04-2017 на 20:58

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си