- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Форумни войни xD
Не бе и на мен ми е интересно как 20Ish годишен келеш, работещ като стажант, все още студент може да си позволи апартамент...
На мен апартамента ми коства.. 12 годишен кредит (legit се заробих за толкова)/ отделно едногодишни спестявания / ОГРОМНА помощ от родителите (ОГРОМНА)... и всички ремонти сме ги правили аз и баща ми.. за да спестим от майстори.. нз нз...
А заплатата ми е два/три пъти по-голяма от тази на пандата и отделно помагам в семейния бизнес на баща ми...
Честно казано, факта че мойта работи ми позволява да глътна свеж въздух и да мога да си позволя разни по-така неща.. Иначе реално... само разходите по колата и сметките ме приключват всеки месец ;д // като гледам да не тормозя баща ми за пари.. макар, че ми помага..
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
еми да, нормално, така се изразяват и всички останли хора
това вече са неща в реда на нещата и не те надценяват драстично в дадения случай / макар че в някоя друга тема точно ти би се изтърсил досущ като пандата, че си си купил сам апартамент и кола с 1 година стаж кикик/
ваще са ти дали половината пари за апартамента или там колкото е първата вноска и ти ще изплатиш САМ или с тяхна помощ, там кой колкото пари има останалото
Последно редактирано от LoadRunner : 07-07-2017 на 15:53
Не се оплаквам, но от 15ти като почнат да идват сметките.. и си правиш сметка всеки месец какво правиш точно..
Колата ми е с пари от моята стара (купена и продадена от мен) + пари от баща ми..
Аудито, а опела беше не брат ми, но замина за чужбина (вече 3 години) и ми го остави, аз го стопанисвам и поддържам.. в момента го карат майка ми и приятелката ми
Но пак, аз помагам в семейния бизнес безвъзмездно.. А притрябват ли ми пари / примерно за кола.. питам..
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Не съм го дочел, но какво се оказа? Не били компютри, а компоти и не били наши, а на комшиите...
от писанията на Пандата аз разбрах, че взимала някакви дребни 1000 лева месечно дето отиват за храна и играчки на кучето и, а те били годишно. Че си е купила огромно помещение колкото салон, а то било гараж. Че е със собствени пари пък то било вероятно от събиране. Че е истински ветеринар пък тя била просто практикуващ не напълно стажант. И т.н. и т.н. Не е много хубаво, когато хората живеят в собствения си измислен свят и това ги кара да кипят от самочувствие и да се имат за нещо повече от другите.![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
добре де, аз не те ли помолих учтиво да не се занимаваш с мен? пишеш неща за другите, а описваш себе си. нещо като анар4и преди 3 години. разликата е там, че той беше още по-зелен и зле от сега. а ти си на 30+ години и се очаква поне да си една ню-ню идея по-адекватен. мислиш ли, че е нормално това?
сами си измислихте, че е на месец. всеки нормален знае, че студентските стипендии са за семестър (летен + зимен). сами си измислихте, че помещение значи палат. сами ми слагахте някакви думи на пръстите, които не съм написала. и още куп неща, които ми омръзна да коментирам.
че някои като теб и братът ти близнак Грозния, даже започнаха и да обиждат, просто защото не ви изнася и явно животът ви е озлобил на макс.
Последно редактирано от pandabear : 07-07-2017 на 19:16
За да се разбере така явно така си го предала.
И шъ мъ извиняаш, но аз в свой измислен свят не живея. Не ми слагай този грях. Нито съм се изкарвал най-вървежния, нито най-богатия нито нищо най най най. Често даже отблъсквам хора в нета, които са решили да общуват смен, защото не им спестявам подробностите за мен и не го играя супер готиния пич с многото постижения врял и кипял в живота и видял всичко. А в нета определено това е възможно за постигане.Само че аз съм си аз...
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!