.
Отговор в тема
Страница 108 от 451 ПървиПърви ... 85898104105106107108109110111112118158208 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 676 до 2 700 от общо 11257
    Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението
    Да ве и аз си обичам работата.. той не си я.. т'ва казвам ;д
    Значи грешно си разбрал. Просто има много нови неща, но...на този етап поне ми харесва. Винаги съм искал да работя на компютър и да си имам нещо като офис. Миналата година бях в движение и разправях на колежките, че имам такова нещо за желание. А сега съм заобиколен и от много повече българи.Известната мръсотия като цяло и липсата на повече хора около моята възраст са леки недостатъци, които на тоя етап мога да преглътна. Очевидно не ми е и само заради парите, защото иначе изобщо нямаше да се навия.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

И мен ме бъзикат понякога за носенето на ръкавици и че мразя да се цапам, но вие сте бооолни. Когато ми е писано тогава ще умра. Ако ти е писано да умреш от прах маската, която се задръства за минимално време няма да ти помогне. Освен това аз съм с очила и те се запотяват от маски и нищо не виждам. Запарено ми е на лицето, неудобно ми е гадно ми е. Имам инстикт за самосъхранение. Доста по-силен от нужното при това. Само че не съм се гепил за живота и за идеята да живея до 1000 години като удавник за сламка. Ще живея н брой години пасейки трева и скрит в балон. И накрая току виж ме блъснал камион.Айде нема нужда...
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен Аватара на an7raks
    Рънъра ти го каза... Това е върхът на идиотизма - „няма да живея 1000 години” и „то каквото ти е писано”. Ми, не, човек, никъде нищо не ти е писано, просто не ти стиска да поемеш сам отговорността за лайната, които „ти се случват”. Щото на 60 ще обвиняваш самолетите, че те обгазявали умишлено. Всичките много ербап на 20-30, че „няма да живеят 1000 години, а гледаш навсякъде пълно със старци, които правят всичко за още някоя годинка или поне облекчения на болежките им. 90% от тях също са били на твоят велик принцип, ама като затънат в говната, се хващат и за сламка. За тях е оправдано до някъде, но ти си(или поне се предполага) млад съвременен човек и не би трябвало нищо „да ти е писано”.

Мега фен Аватара на LoadRunner

За ръкавиците и аз бих те бъзикал, щото не е нищо належащо, освен ако не работиш с горещи железа, например.

Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    За ръкавиците и аз бих те бъзикал, щото не е нищо належащо, освен ако не работиш с горещи железа, например.
    Аз за там не казвам, а поприцип като върша нещо. Видя ли сега къде е ключа на бараката. Въпрос на приоритети. Аз пък бих те бъзикал за маската, защото не живея с мисълта да живея евентуално 1000 години и евентуално да умра красив. Честно казано на тоя етап въобще не ми пука дали ще умра утре или след 100 години и дали ще е от старост, инцидент или пък...любимите ви фини прахови частици.
    Виж ръкавици нося почти винаги като тръгна да върша нещо навън. Първо, кожата ми е много нежна и лесно се нацепва, напуква или става гадна на допир от разни мръсотии. И второ. Изпитвам някакъв вид погнуса като си нацапам с нещо ръцете. И понеже там не нося ръкавици (само за пробите се слагат, че пряко докосваш смляни въглища или просто чувала им, а чешмата е малко далечко особено, ако има вагони, си занесох една кофичка да си я пълня с вода и при леко зацапване на ръцете веднага да си ги измивам.
    Последно редактирано от Niakoitam : 07-15-2017 на 20:02

Моите приоритети - сравнително чист дроб и здрави очи, твоите приоритети - запазване на нежната ти кожа от напукване и изцапване... Аз съм изнежено лигаве, а ти си сериозен мъж. Чуваш ли се понякога или си чукча писател, чукча не читател?

Дам правилно. Пази си там здравенцето със зъби и нокти и се надявай съдбата да не ти е подготвила някоя изненадка. Но ти и без това вероятно не вярваш в нея, а че напълно контролираш нещата такаче всичко е ок. Нищо че има 100 годишни върли пушачи и разболяващи се от рак хора на по 20. Това е пълна слочаенос или пък просто не са слагали маска до 15тата си годишнина...

И да, блаженни са вярващите и заблудените. Точно в София такива чисти дробове ще имаш, че човек направо ще може да погледне през тях.

Нищо де, то според твоята логика тук трябва да си преваряваме и водата или да пием минерална, защото е пълна с варовик.
    Пък, ако знаеш как ти влияят и технологиите в днешно време на здравето направо ще се изселиш в някоя далечна пещера. Слава Богу явно още не си разбрал, че и антена да си не е хич готино, а всеки човек днес е буквално такава.
    Последно редактирано от Niakoitam : 07-15-2017 на 20:29

Ооу, чакай, забравих, че ти изписваш километрични постове за сънищата си, а аз съм тръгнал да ти обяснявам как си отговорен за 99% от живота си...
    Не, забрави! Направо грабвай спринцовката, пък каквото ти е писано!

за ква съдба говориш бе малоум
    не м ога да ти разбера 1000те години
    очевидно няма да живееш нито 1000 нито 100 нито дори 80
    вече за 80 може да си мечтаеш т.е. да заместиш вица си с хилядото си години с 80 години поне звучи реалистично

абе ти що за налудничев казус си, мърльо който си пази чисти ръцете

Всъщност добре се насочи да. Я ми поразгледай хубаво коментарчета назад сега. Да пишех случайно разни небивалици за автобуси идващи след нова година след като съм слезнал от стари, нещо за започване на нова работа, нещо, че са ми казали, че ще е в края. Е 11ти беше много близо до 14ти, но все пак е в края. Нещо да писах за моята година, че трябва да е тази?

Сега ще ти споделя нещо и ако искаш си запази хубаво този пост за да можеш да го цитираш след време. Тази работа може да отключи доста верижни реакции и за сравнително кратко време, защо не и до края на годината тези процеси може да променят напълно живота ми. Ха да видим дали пък няма да се окажа прав.
    Последно редактирано от Niakoitam : 07-15-2017 на 20:43

Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
    за ква съдба говориш бе малоум
    не м ога да ти разбера 1000те години
    очевидно няма да живееш нито 1000 нито 100 нито дори 80
    вече за 80 може да си мечтаеш т.е. да заместиш вица си с хилядото си години с 80 години поне звучи реалистично

абе ти що за налудничев казус си, мърльо който си пази чисти ръцете
    Ти нали ще живееш. Иначе съм малко подобен на теб. Чистник, който не си мие задника..

Жив и здрав!

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Интересно ми е, ако Jigsaw (подлага на изпитания хора, не зачитайки живота си) отвлече Някойтам.
    Каква ли ще е играта?
    Ще го накара да се търка с телче до кръв под душа?
    Или ще е нещо свързано с кюмюр и маски.. ;/
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Впрочем ще излиза 8ма част. h.y.p.e
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.

Dr. Gregory House

Някойтам седмица след като е послушал съветите ни
    (дори е вразумил и колегите си)

Мега фен Аватара на pandabear
    ами много е як. и си поръчахме една и съща пица, без да знаем дургия каква обича.
    само с виното се изложи. но му простих, 'щото нацели десерта след това.
    oт самото начало се грижи за фигурата ми, знае как да ме спечели напълно хохоохо.

Мега фен Аватара на Rakshy
    Цитирай Първоначално написано от pandabear Виж мнението
    ами много е як. и си поръчахме една и съща пица, без да знаем дургия каква обича.
    само с виното се изложи. но му простих, 'щото нацели десерта след това.
    oт самото начало се грижи за фигурата ми, знае как да ме спечели напълно хохоохо.
    праща те да копаш въглища с по едно хранене на ден за 2 седмици, за да се грижи за фигурата ти <3

There is some good in this world, and it's worth fighting for.
    J.R.R. Tolkien

My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
    J. Robert Oppenheimer

Мега фен Аватара на pandabear
    усещам ревност.
    театърът си остава, споко <3

Мега фен Аватара на NomNomNom
    В античен музей:
    Ewok: неофициален гид, знае всички от древен рим
    NomNomNom: седи в неработещото бистро на музея и чака другите да приключат с гледането
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Супер фен Аватара на corbV2
    Ок, мисля, че приключих с хората пак за неопределено време. В последната година-две(?) опитах да се сближа с разни индивиди, но нищо. Получих half-hearted отношение at best, лицемерие, оправдания, тотална липса на интерес и т.н. Супер натоварващо е и прави всякакви опити за по-дълбоки отношения безсмислени. Не съм най-адекватният социално, но и не е толкова зле положението, добро общуване се получава. Явно просто не съм достатъчно ценен. Но нямам намерение да правя неща, които ще ме превърнат в конвертируем (ако има такива изобщо). Don't hate the player, hate the game. Ама ги мразя пък ;д. Не е нужно да подвеждат...
    You're tryin' to be different, that makes you no different

Аз пък в последната година две създадох няколко трайни и доста добри познанства след отшелническия ми период ама е важно да можеш да говориш а не да демонстрираш нещо което не си ти а си мислиш че евентуално ще се хареса на другите. А аз знам че ти си най-добър точно в това.

Яко есенно време.

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от pandabear Виж мнението
    аз не намирам логика в твърдението ти. ще си позволя да бъда малко крайна и да ти задам още един въпрос, за повторен опит да те разбера. нека си представим следните ситуации: 1) ако Иванка расте в проблемно семесйтво. Иванка губи брат си при инцидент. 2) Герганка расте в прекрасно семейство, направо за пример. Герганка губи сестра си при инцидент. коя от двете има по-голям проблем?
    едит: няма ли да страдат и двете еднакво много за брат си/сестра си, това имам предвид. не съм добра с хипотетичните ситуации, сори.
    Ами колкото и да е гадно да слагаме мерило на мъката по нещо или някого, тя често зависи от обстоятелствата и средата, в кяото живееш, както и от вътрешни фактори. Никога не може да се прецени кой би страдал повече поради прстата причина, че не знаем подробности за вътрешния мир на А и Б, но при равни други условия, човекът, който има по- стабилна среда и подкрепата на семейството си би преодолял по- лесно някаква загуба.
    Корб не е прав дотолкова, че обвързва нещата единствено с външния вид, което е наивно. Едно хубаво момиче може да има много по- крехка душевност и да приема любовните несгоди по- тежко, отколкото едно грозновато момиче, което много много не се впуска в размисли.

/Не се заяждам, просто ми се стори по- интересно от въглищата и ръкавичките :д

не си ли ми прочела съобщението?
    и съответно очаквам удовлетворяващ отговор

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си