.
Отговор в тема
Страница 120 от 451 ПървиПърви ... 2070110116117118119120121122123124130170220 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 976 до 3 000 от общо 11257
    Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
    баaaхти яката
    като рисунка е
    Дебел нос и вежди. Лицето и е неестествено издължено. Изкуствена е. Може би картинката е леко деформирана. Става като за един път, но не е кой знае какво .
    Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението
    Връзката за 3 месеца е мега бурна и нестабилна все още, макар да живеем заедно.. не мога да кажа друго освен, че съм щастлив и не гледам прекалено надалеч. за сега ми е перфектно.
    И като сте толкова хлътнали един по друг, решихте да ходите на море поотделно. Остави изневярата (щом си имате доверие), но това ми се вижда някак странно. Сякаш сте женени от 30 години и имате нужда да си починете един от друг.
    прекрасни са...

Цитирай Първоначално написано от deitona22 Виж мнението
    Объркал си се резко.
    На таз само очите са й хубави.
    Поне да се беше усмихнала.
    Бах тоя стоунфейс.
    Тука съм съгласен с Дейтунара.
    Цитирай Първоначално написано от Rengur Виж мнението
    всички тук знаем, че сте инфлуенсър във форума

Мега фен
    Град
    beyond The Wall
    Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Става като за един път, но не е кой знае какво .
    Когато Грозния откаже женско.

Повече от фен Аватара на ПyРкО ♠
    Иванчо, ем грозна или не, всички тук знаем, че няма да те огрее дори и един път..

ндам

Мега фен Аватара на Lilanda
    Не съм вярвала, че ще срещна човек на моята възраст, който е толкова осъзнат, разумен, искрен, възпитан, работлив и романтичен едновременно. "Аз ще ти променя това мнение за мъжете". Е, получава му се. Не знам какво се случва с мен, но ми харесва. За пръв път в живота си се чувствам толкова освободена и независима.
    Последно редактирано от Lilanda : 07-27-2017 на 11:50

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Цитирай Първоначално написано от Lilanda Виж мнението
    За пръв път в живота си се чувствам толкова освободена и независима.
    Колко първи пъти станаха.
    Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.

Мега фен Аватара на Lilanda
    Цитирай Първоначално написано от inewton Виж мнението
    Колко първи пъти станаха.
    Няма как да съм го казвала преди, защото от години се чувствам като в затвор (дори и тук съм казвала).

Възлюбени в Господа братя и сестри, извинявам се за всички писания, които се изляха в последните 24 часа от inewton, ама оная мръсница ми е хакнала профила и не ми го връща.

Мега фен
    Град
    beyond The Wall
    ^ Още веднъж ако пише тя от твоя профил, ще бъдете баннати и двамата.

Цитирай Първоначално написано от YoungBloodZ Виж мнението
    Не мога да разбера аз каква вина имам в цялата работа. Ти като си модератор се наложи и й кажи да ми го върне веднага!

А защо трябва да чакаме да се случи отново прекалено рисковано е
    People do fall in love. People do belong to each other, because that's the only chance anybody's got for real happiness

ענא הגנה לישראל
    ישראל אנחנו העם
    הנבחר אף אחד לא עוצר בעדנו
    !עזה מוות

Град
    Sedes Sancti Petri
    Цитирай Първоначално написано от HollyGolightly Виж мнението
    А защо трябва да чакаме да се случи отново прекалено рисковано е
    Холи, нямаше ли да ни каниш.

Цитирай Първоначално написано от inewton Виж мнението
    Холи, нямаше ли да ни каниш.
    Да ми връщаш веднага профила, мръснице! Ще те анатемосам!

Или пък не. Пиши си. Ще ти омръзне все някога. Ама ако ме баннат заради теб че ти трескаме главата у дувара.

Притеснително е когато човек си говори сам, по-притеснително е когато си отговаря

Edit: 3ти ден без захар и кофеин. А може и 2ри да е, толкова ми е зле че всичко ми се размива в мозъка. Боли ме главата, втриса ме, вие ми се свят с пред очите ми е мъгливо. Още няколко дни и ще се оправя, стига да доживея.
    Последно редактирано от HollyGolightly : 07-27-2017 на 15:55
    People do fall in love. People do belong to each other, because that's the only chance anybody's got for real happiness

ענא הגנה לישראל
    ישראל אנחנו העם
    הנבחר אף אחד לא עוצר בעדנו
    !עזה מוות

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Онази по младоликата девойка май се появи. И тъй като заедно с много други хора е харесала вчерашната снимка, разбрах, че е на почти 35. Хубаво е да знам, че в работата ми рядко, но все пак има и хора под 40те. Май ще се окаже, че е омъжена де, но положителното е че сме на сравнително близки години и вероятно сме и на близък акъл. Трябва да завържа поне приятелски отношения с нея. Може пък и тя да има младежка компания. Което пък от своя страна не е чак толкова трудна задача, защото може би и на нея и липсва контакта с по-млади хора там и забелязвайки, че съм един от тази така критична маса видимо и сама търси контакт с мен.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен Аватара на LoadRunner
    този май наистина си води дневник тука
    а дали ще си промени отношението към теб ако разбере че не се къпеш

А ти дали ще ми го лапнеш, когато е най немит?
    Темата се казва Дневник, а не поинтересувайте се за компетентното мнение на Лоадрънър и ко. В случай, че не си забелязал и разбрал тури едни пет диоптера цайси. Има някакъв минимален шанс да ти помогнат. Макар, че мозък трудно ще ти вкарат.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Град
    Sedes Sancti Petri
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    А ти дали ще ми го лапнеш, когато е най немит?
    По-внимателно с езика, младежо.

Мега фен Аватара на tori
    Въобще не ми се прибира вкъщи, въобще. Не чувствам това място като дом. Или може би не вече, все тая. По-добре бих се почувствала, ако се прибере и ми дойде на гости - би се получил някакъв ред в хаоса май. Или може би ми се иска да вярвам в това. Ама просто не ми се занимава с фемили тингс точно в момента. И май по-малкото зло е да съм кайнда отчаяна съпруга та за тва идеализирам не-идеални неща. Още ми е странно да спя до него, няколко месеца по-късно, още се будя нощем като мръдне и още се чувствам странно да ми казва, че ме "обичка". Сигурно е нормално при такава рязка смяна и бурни работи в главата ми. Пак казвам - чувствам се празна леко и се опитвам да запълня кухината с рандъм неща. Иска ми се да можех да кажа, че се чувствам добре ама не мога. Просто се чувствам празна и не ми се прибира. И като казах "бира" - не звучи зле, а и имам некъф чипс там... Може да ги съчетаем. Някак.
    квак

Град
    София
    аз имам едно бяло мъжко и го държа на сухо цял живот
    Ти котарак ли имаш?
    И защо държиш животното "на сухо"?
    Когато Грозния откаже женско.
    Казах че става, но не е кой знае какво.
    Има къде къде по-добре изглеждащи жени (виждал съм и на живо), за да се впечатлявам от средно-статистически неизвестни кифли от нета.
    П.С. Пандата изглежда много по-добре, от Трънчовата лИбоФ, ако трябва да съм честен.
    Иневтоний е обладан от Друмлюк!
    Трябва да я изгониш от него с огън, както едно време са гонили дявола от вещиците !
    Онази по младоликата девойка ... е на почти 35. ...Май ще се окаже, че е омъжена де, ...Трябва да завържа поне приятелски отношения с нея. Може пък и тя да има младежка компания. ...може би и на нея и липсва контакта с по-млади хора там и забелязвайки, че съм един от тази така критична маса видимо и сама търси контакт с мен.
    Ако е омъжена не разчитай на "младежка компания" и групово социализиране. Една омъжена жена на 35 най-вероятно има и дете и няма време за такива неща! Приятелките и - също (защото на тая възраст те също са омъжени с деца).
    Най-добрият ти шанс е ако тя е "отчаяна съпруга" и търси нещо чуждо за развлечение ! Тогава можеш да сложиш рога на мъжа и, само се моли той да не разбере и да не те намери !

Бъркаш човека. С обвързани жени камоли пък омъжени и с деца, не се занимавам като нещо повече от само приятелки. Виж ако има някоя младичка, готина, свободна приятелка без деца вече е друг въпрос. Но все пак се усеща някакво желание най-малкото за общуване с мен от нейна страна въпреки, че реално само три пъти сме се засичали замалко досега.

Мега фен Аватара на LoadRunner
    тя хубу ше има млада и готинка приятелка ма ти не си млад и готин ;/

Град
    София
    С обвързани жени камоли пък омъжени и с деца, не се занимавам като нещо повече от само приятелки. ...Но все пак се усеща някакво желание най-малкото за общуване с мен от нейна страна
    И аз имам такива приятелки, но не разчитай на това:
    ...ако има някоя младичка, готина, свободна приятелка без деца
    Както ти казах, след сватбата, средата на хората се променя, програмата, дневния режим и начините за изкарване на свободното време също!
    Пак пропускаш, че в тая възрастова група, жените обикновено вече са омъжени с деца (приятелките и също).
    Или очакваш 35 годишна жена да е първа приятелка с абитуриентка или студентка, с която да те запознае ?! Вероятността за такова нещо е много малка, а вероятността въпросната приятелка да е свободна е още по-малка!

Мисли, Някойтам, мисли! Разбрахме, че си самотен и търсиш жена, но се опитвам да ти кажа, че нещата никак не са ти ясни !
    тя хубу ше има млада и готинка приятелка ма ти не си млад и готин ;/
    Това също!
    Ако си около 30-те или отгоре и все си бил сам, вероятността някоя да те вземе е нищожна!

Относно Иневтоний и Друмлюк - открих, че има общо 4 профила с името "inewton" - с вариации на буквите "е" и "о" на кирилица и латиница.
    Един от тях е "истинският" профил на форумния поп (до който явно и Друмлюк има достъп). Останалите 3 са дремещи фейкове - единият от тях вече се появи, остават два спящи фейка.
    Последно редактирано от Грозния : 07-27-2017 на 20:24

Град
    Sedes Sancti Petri
    Грозен, как я караш, братле.

Повече от фен Аватара на ПyРкО ♠
    Дремещият фейк, inewton 2015. този е някакъв младеж със психически отклонения, за съжаление.

@Грозния , истинския поп inewton е регистриран преди тях, така че няма как да им се получи..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си