Първоначално написано от inewton Няма, той харесва dreamwalker. Ама ракия ли? Аз по принцип пия вино. Но ако ме черпи ракия, ракия. Няма да го обиждам... Еми тамън, от дефенди ракията, от тебе виното, от мен коза. А дриймърката като не пие и пуши, може да удари една линия. Ще взема от депутатското.
Първоначално написано от dreamwalker Като за майка си толкова секси, чак получавам едипови комплекси. Първоначално написано от DoctorSatan666 Еми тамън, от дефенди ракията, от тебе виното, от мен коза. А дриймърката като не пие и пуши, може да удари една линия. Ще взема от депутатското. От нея друго. Ама тихо, че ще се уплаши и няма да се яви.
Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.
Първоначално написано от inewton От нея друго. Ама тихо, че ще се уплаши и няма да се яви. Гроб съм
Първоначално написано от dreamwalker Не ми трябват вещества, за да изглеждам напушена. Не трябва само да изглеждаш, а да си. Иначе плана няма да се изпълни.
Първоначално написано от dreamwalker Не ми трябват вещества, за да изглеждам напушена. Както казва един мой приятел масон - едно е да искаш да бъдеш, друго е да изглеждаш, трето е да си.
Първоначално написано от dreamwalker Ти поначало го имаш. От мен само безплатен хумор, знам, че ме обичате. Много знаеш ти. Какво!? Значи трябва да ти плащаме, за да се събличаш? Мислех те за по-отворена.
Правила