Здравейте, както виждате от заглавието, аз съм пъпчасал много гадно. На 14 години съм, момче, знам че е от хормоните, но това ме влудява.. Имам 1 пъпка която ми стои от Март месец тази година (намалява супер бавно, но още не се е махнала и при това е гадна и голяма) и друга точно по средата на носа, първоначално бяха по гадни, но с времето се смалиха, но стоят като белег и са ужасниииииииииииии. Мажа ги с всякакви глупости, но стоят и стоят... Срам ме е да се покажа на хубава светлина, щото тогава са мега грозни... И като цяло срам ме е да гледам някой очи в очи а и не само като цяло да знам, че ме гледат, защото знам как ми изглежда лицето и ми е супер неудобно.. Според мен са подкожни пъпки, но как да ги махна, някой ако знае ще съм му супер благодарен. Знам, че повечето хора четат темата и само ще ми се смеят без да им пука, но ако бяхте и вие така щяхте да ви е гадно. Ето снимка на това как ми изглежда лицето на не хубава светлина ( когато е по-светло е по-гадно ) : https://prnt.sc/gbpdfz

Тези, към които е посочена стрелка ми стоят от много време. Тази под окото ми стои от Март месец, а другата от Юни.
Преди бяха много по-зле, но мисълта, че се махат супер бавно ме изяжда. Мажа се с крем Nadixa и постоянно си мия лицето с вода и сапун. Мен не ме тормозят останалите, защото те се махат. Но тези 2 ми стоят като белег и супер много се дразня...
Моля, някой ако може да ми препоръча нещо, моля да го направи, благодаря ви!