.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 143

Hybrid View

Искам мюсюлманин да ми каже защо убиват животни на този празник. И защо всъщност е нормално жертвоприношението, какви са тези Богове, за всяка една религия, за които трябва да умират живи същества. Какви са тези глупости, че Бог е създал Земята, растенията, животните, хората.
    https://www.google.bg/url?sa=t&rct=j...KHBgfWpQkkxPHQ

Кожените палта, които се продават в магазините вече не са от овце и телета. Правят дрехи от лисици, норки, невестулки. И не, тези кожи не са взети след като животните вече са използвани за месо. Живи ги издират и после ги изхвърлят. Дори за коприната се убиват ларви на копринената пеперуда.

Защо да правя разлика между човек и животно след като не вярвам, че Бог е създал човека. Хората са бозайници, кравите, лъвовете, лисиците, прасетата също.

"Сама съм си Бог
    Не вярвам в Бога, защото съм за справедливостта, свободата и свободния избор. Не вярвам в Бога, защото неговите възнаграждения са измамни, а наказанията му - недостойни. Не вярвам в Бога, защото с всеки изминал ден той прави за мен все по-трудно да вярвам в него.
    Не вярвам в Бога, защото той иска да се боят от него и да го почитат. Не вярвам в Бога, защото тази вселена е чудо, което той не може да сътвори. Не вярвам в Бога, защото сама съм си Бог. А на мен със сигурност не е нужно да ми се кланят.
    Не вярвам в Бога, защото вярвам в себе си. А тази вяра е несъвместима с вярата в Бог."
    They say the end is coming sooner
    But the end's already here

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от Ellinor Виж мнението
    Искам мюсюлманин да ми каже защо убиват животни на този празник. И защо всъщност е нормално жертвоприношението, какви са тези Богове, за всяка една религия, за които трябва да умират живи същества. Какви са тези глупости, че Бог е създал Земята, растенията, животните, хората.

Кожените палта, които се продават в магазините вече не са от овце и телета. Правят дрехи от лисици, норки, невестулки. И не, тези кожи не са взети след като животните вече са използвани за месо. Живи ги издират и после ги изхвърлят. Дори за коприната се убиват ларви на копринената пеперуда.

Защо да правя разлика между човек и животно след като не вярвам, че Бог е създал човека. Хората са бозайници, кравите, лъвовете, лисиците, прасетата също.
    какво е създал бог зависи от религията благодаря че изказа своята гледна точка за бог моята може да се различава от твоята

и в кой религиозен празник се дерат живи норки и лисици за направата на дрехи?

преиграваш с драмата
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

"Сама съм си Бог
    Не вярвам в Бога, защото съм за справедливостта, свободата и свободния избор. Не вярвам в Бога, защото неговите възнаграждения са измамни, а наказанията му - недостойни. Не вярвам в Бога, защото с всеки изминал ден той прави за мен все по-трудно да вярвам в него.
    Не вярвам в Бога, защото той иска да се боят от него и да го почитат. Не вярвам в Бога, защото тази вселена е чудо, което той не може да сътвори. Не вярвам в Бога, защото сама съм си Бог. А на мен със сигурност не е нужно да ми се кланят.
    Не вярвам в Бога, защото вярвам в себе си. А тази вяра е несъвместима с вярата в Бог."
    Празника на арабски се нарича Ейд ал Адха

И тук подробно съм обяснил всичко , но трябва да си го преведете

عيد الأضحى هو أحد العيدين عند المسلمين (والعيد الآخر هو عيد الفطر)، يوافق يوم 10 ذو الحجة بعد انتهاء وقفةيوم عرفة، الموقف الذي يقف فيه الحجاج المسلمون لتأدية أهم مناسك الحج، وينتهي يوم 13 ذو الحجة. يعتبر هذا العيد أيضاً ذكرى لقصة إبراهيم عليه السلام عندما أراد التضحية بابنه إسماعيل تلبية لأمر الله لذلك يقوم المسلمون بالتقرب إلى الله في هذا اليوم بالتضحية بأحد الأنعام (خروف، أو بقرة، أو إبل) وتوزيع لحم الأضحية على الأقارب والفقراء وأهل بيته، ومن هنا جاء اسمه عيد الأضحى.

Супер фен Аватара на bijou
    Град
    UK
    Какви са тези глупости, че Бог е създал Земята, растенията, животните, хората.
    "Сама съм си Бог
    Значи, щях да ти обясня и отговоря на всичките въпроси, но като прочетох това просто разбрах, че ако го сторя - ще си говоря на празна саксия.
    В Бог твърдиш, че не вярваш, но съм сигурна, че за дявола знаеш, че съществува нали?

П.С
    Защото хората бяха най- висшите, но това има последствия.
    Хората НЕ са и никога не са били най-висшите, това само глупаците ще го твърдят.
    Последно редактирано от bijou : 08-23-2017 на 16:16
    When other little girls wanted to be ballet dancers I kind of wanted to be a vampire.

Time to die.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си