Искам мюсюлманин да ми каже защо убиват животни на този празник. И защо всъщност е нормално жертвоприношението, какви са тези Богове, за всяка една религия, за които трябва да умират живи същества. Какви са тези глупости, че Бог е създал Земята, растенията, животните, хората.
https://www.google.bg/url?sa=t&rct=j...KHBgfWpQkkxPHQ

Кожените палта, които се продават в магазините вече не са от овце и телета. Правят дрехи от лисици, норки, невестулки. И не, тези кожи не са взети след като животните вече са използвани за месо. Живи ги издират и после ги изхвърлят. Дори за коприната се убиват ларви на копринената пеперуда.

Защо да правя разлика между човек и животно след като не вярвам, че Бог е създал човека. Хората са бозайници, кравите, лъвовете, лисиците, прасетата също.

"Сама съм си Бог
Не вярвам в Бога, защото съм за справедливостта, свободата и свободния избор. Не вярвам в Бога, защото неговите възнаграждения са измамни, а наказанията му - недостойни. Не вярвам в Бога, защото с всеки изминал ден той прави за мен все по-трудно да вярвам в него.
Не вярвам в Бога, защото той иска да се боят от него и да го почитат. Не вярвам в Бога, защото тази вселена е чудо, което той не може да сътвори. Не вярвам в Бога, защото сама съм си Бог. А на мен със сигурност не е нужно да ми се кланят.
Не вярвам в Бога, защото вярвам в себе си. А тази вяра е несъвместима с вярата в Бог."