Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението

иначе поколението 90-те е по-готино от милениълското, в това спор няма , поне според мен, но това не значи да се отчайваш и далеч не вярвам, че всички на 13-4 са еднакви като стил на живот, манталитет, етц
Т'ва е щото ние сме част от него ве.. Но голяма част от нас си мислят, че 80-те са били ултра фън, а 70-те направо са... били О МАЙ ГАД. ;д
Иначе малкия келеш има право.. в момента не се случва нищо вълнуващо в живота на лапетиите... Само пият ебът се и висят пред екраните
Дори новите технологии не са "нови", а са просто.. ъпгрейднати стари.. Кога за последно видя нещо ново като технология и си каза.. УАТ ДА ФАК?
Щото аз си спомням.. като видях първия тъч скрийн телефон и бях Mind blow-нат... Преди т'ва нокия с фенерче беше върха на сладоледа..
А и на нас не ни беше всичко смляно като информация.. ся искаш нещо > гугъл > готово... Едно време беше мега хард... още с dial-up интернета.. трудно се сваляха филми и песни.. въртиш на касетката с молива там и т'ва е.. разменяхме си видеокасети..
И си беше класика лятото да си ядеш бой.. Я от вашите задето си забравил да ядеш и не си се прибирал от 16 часа вкъщи... и си мръсен на нещастник.. я от съседа задето сте му обрали прасковите.. я от некоа бабичка.. за няк'ва простотия..
Друго си е да те гони баба ти с 2 филии в ръка.. по стената на някой язовир..
Събирате.. се да бягате целия клас от даскало.. ;д ритате по цял ден.. а-у..
И на 13-14 като целунеш някой.. направо се подкосиш първи любови а-у.. ся на 11 (например Сузаните) се ебът вече..
Са ги гони само нагона и простотията.
Ако щеш дори и филмите ни бяха оригинални..
2017 е най-слабия бокс офис летен сезон за последните 17 години..
95 % от филмите са римейк на филми от 90те или ремастер... ем..