.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от sladkabebova Виж мнението
    Защо не опиташ да говориш с нея и да и кажеш как се чувстваш?
    Говорили сме.Тя ми каза,че съм най-близкия и човек,че само на мен може всичко да каже и да разчита напълно на мен,че много ме обича.Аз и казах,че също много я обичам и на първо място съм и приятел.Проблемът е,че не мога да разбера нейните намерения какви са,тъй като е на моменти.През деня като я гушна и тръгна да я целувам леко ми се дърпа,а вечерта е съвсем друга..

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Цитирай Първоначално написано от prodigy86 Виж мнението
    Говорили сме.Тя ми каза,че съм най-близкия и човек,че само на мен може всичко да каже и да разчита напълно на мен,че много ме обича.Аз и казах,че също много я обичам и на първо място съм и приятел.
    Това, че ти е казал това, не е отговора на твоя въпрос, нали така ? Да, може да има общо, но не и с главната точка, която желаеш да бъде засегната. Така, че за следващия път си подбери въпроса, точно и ясно, за да не може да ти даде близък или алтернативен отговор, защото някои жени го умеят, явно и тя.
    А, като си казал, че на първо място си приятел. Така казано, се подразбира, че на първо място желаеш приятелство.
    Щом не можеш да разбереш намеренията, говори с нея, докато не ти се разяснят нещата.

Отдруга страна, преди да прибегнеш към каквито и да е било разговори или въпроси. Ти, на първо място, е нужно да си напълно наясно със чувствата си към нея и какво желаеш. Дали имаш временно влечение, или наистина искаш нещо за напред.
    И от опит ти го казвам, недей да си създаваш очаквания за крайния отговор. В смисъл, дали тя желае да сте заедно или не. Но бъди готов и за двете крайности.

Това е което мога да ти дам като съвет.
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Цитирай Първоначално написано от SHPAIdURmeN Виж мнението
    Това, че ти е казал това, не е отговора на твоя въпрос, нали така ? Да, може да има общо, но не и с главната точка, която желаеш да бъде засегната. Така, че за следващия път си подбери въпроса, точно и ясно, за да не може да ти даде близък или алтернативен отговор, защото някои жени го умеят, явно и тя.
    А, като си казал, че на първо място си приятел. Така казано, се подразбира, че на първо място желаеш приятелство.
    Щом не можеш да разбереш намеренията, говори с нея, докато не ти се разяснят нещата.

Отдруга страна, преди да прибегнеш към каквито и да е било разговори или въпроси. Ти, на първо място, е нужно да си напълно наясно със чувствата си към нея и какво желаеш. Дали имаш временно влечение, или наистина искаш нещо за напред.
    И от опит ти го казвам, недей да си създаваш очаквания за крайния отговор. В смисъл, дали тя желае да сте заедно или не. Но бъди готов и за двете крайности.

Това е което мога да ти дам като съвет.
    Благодаря ти. С това,което и казах,че на първо място съм и приятел целях да и покажа,че винаги може да разчита на мен,да ми каже всичко и да е напълно сигурна в мен.Тя знае,че съм влюбен в нея и бих искал да не сме просто приятели,а да бъдем заедно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си