- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да я забравя
Здравейте на всички.Знам ,че темата е малко клиширана, но окрих че имам сериозен проблем.Та всичко започна на една екскурзия , когато се запознах с едно момиче.И двамате се харесахме и си прекарахме доста "добре".Още по път за вкъщи тя ми писа как съм, къде съм.Проблемът беше, че живеем на двата края на България.И така писахме си около 2-3 седмици,но аз усещах как всичко отива по дяволите и се превръща в приятелство, затова и споделих какво чувствам(въпреки че знаех, че е обречено).Тя ми каза , че ме харесва също много ,но няма как да стане заради километрите.И така продлжихме да поддържаме връзка, но някак си нищо не беше същото.Една вечер се бяхме събрали с компанията и аз леко почерпен се натисках с едно момиче.Отвратих се от себе си , защото се сетих за нея и се напих много жестоко.Обадих и се и я обидих доста мисле въпреки,че тя разбра ,че съм пиян.И така мина 1 месец от тогава не сме си писали.Аз съм поканен на рожден ден на моя съученичка.Купона е в разгара си,когато си отварям телефона и виждам ,че тя е публикувала снимка от град близо до моя.Стана ми гадно,можеше да се видим, а и си бяхме обещали да си пишем ако пътуваме наблизо.И така не се сдържах писах и я попитах защо не ми се е обадила.Отговора и беше по мил от очакваното: " Не знаех,че още искаш".Стана ми гадно и пак се напих доста.Не мога да си я избия от главата.Минаха 3 месеца от както се запознахме на онази почивка , а аз не я забравям.Все нещо ми напомня на нея,все се сещам и едвам се сдържам да не и пиша.Не мога да си помисля за друга.Не знам кога и дали пак ще се срещнем ,но се чувствам ужасно.
Как обичам момчетата да страдат накрая. И мен един идиот ме беше обидил така, аз го преживях, но той все още не е. Прекрасно усещане... поне за мен.
They say the end is coming sooner
But the end's already here
Викторе, това ти ли си?![]()
![]()
Нали се разбрахме, че ще се видим този уикенд?
Това беше в рамките на шегата, просто историята ти много ми напомни на отношенията ми с един пич от другия край на България, с когото си пишехме и си говорехме по телефона едва ли не денонощно, но после прекратихме контакт. Сега обаче се случи да ходя по работа в града му и ще се срещнем. Та просто забрави за неприятните моменти от миналото и си организирай една екскурзия до нейната област, за да се срещнете отново. Разбира се, не възлагай надежди за някакви развития на отношенията ви, не и докато сте още ученици. Но винаги е хубаво да поддържаш стабилни приятелства с готини хора, било то от 3 или 300 километра разстояние.
I'm too weird to live, but much too rare to die.
От такъв тип чат-телефонни връзки полза няма. Не прекарваш ли време с човека всеки ден или поне през ден-два започват съмнения и караници. Не разбрах само защо си я обиждал? Не сте били гаджета, можеш да се натискаш с която си поискаш.