Вярвам, да. Всеки човек носи душа и когато тялото умре, душата продължава да съществува. На мене повечето ми преживявания в следствие на сънна парализа. Ако не знаете какво е гоогнете го Много пъти ми се е случвало и съм се сблъсквал с 4-5 странни създания, за жалост винаги негативни или ужастно негативни. Една сутрин се събудих така, без да мога да се движа, но усещах и разбирах всичко. Знаех, че на гърдите ми има нещо което ме натиска и душеше. Приличаше на малко на медуза с пипала. Друг случай беше няква много сбръчкана старица, като вечица която ми правеше нещо, защото се беше сгушила до мене на леглото. На бившата си приятелка и чувах сънищата и мислите така. Също съм чувал гласове, които да ми говорят, но винаги съм се абстрахирал, защото е супер страшно. Така и не свикнах, сега за добро или за лошо ми се случват рядко сънните парализи. Отделно имам и осъзнати сънища, което вече е доста весело Малко смахнато звучи,знам, а дори съм спестил по-налудначивите неща.
Вчера вечерта бях на гробищата на Обеля, на задушница и на пълнолуние. Търсех гроба баба, че не знам точно къде е и винаги много го търся, та докато го намеря беше вече пълен мрак. През повечето време, за да се успокоя си бърборех нещо от сорта - "Моля ви добри духове, не ме плашете, а ми помогнете да намеря парцел 19 и гроба на И.Ф., да и запаля свещичка" И не човешки странно почувствах на едно място изтръпване, от лявата ръка и като се обърнах натам, видях сигурно единственият, останал заблуден като мене човек по тва време на гробищата(тъмница пълна). Отидох към него, да го питам, да ми помогне, а той пиян много, лъха на алкохол. Попитах го и той ме смъмри как може по тва време да търся гроб и че е невъзможно да се намери... "сега". Зарязах го и му благодарих и точно следващия парцел беше 19!
Последно редактирано от sScream : 11-05-2017 на 11:25