.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от football_guy11 Виж мнението
    Здравейте, хора. Догодина трябва да започвам шофьорските курсове, но ми остава още доста време и търпението ми обаче бързо се топи Доста зор имам да карам, всеки ден решавам листовки и така нататък. Молбата ми към вас е да споделите ваши интересни случки, станали по време на кормуване, по време на изпита или когато вече сте били пълноправни шофьори , било то смешни или страшни. Благодаря ви предварително
    Карам си редовно по неоживени места и не чак толкова оживени. Само веднъж някаква лелка ме беше издала на кат , ама добре че се измъкнах навреме най-нагло си се изнизах.

ПС: Както казах не карам на оживени места и карам с ниска скорост , не се правя на герои в никакъв случай

Цитирай Първоначално написано от ةتشضل انزفث Виж мнението
    Карам си редовно по неоживени места и не чак толкова оживени. Само веднъж някаква лелка ме беше издала на кат , ама добре че се измъкнах навреме най-нагло си се изнизах.

ПС: Както казах не карам на оживени места и карам с ниска скорост , не се правя на герои в никакъв случай
    На мен баща ми редовно ми дава да карам, когато ходим на село.. Пътят е извънградски, но доста пъти ми се е случвало да карам и в село. Добре че е умряло и много рядко има катаджии

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си