- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 37
"Най прекрасният подарък, който можете да направите за някого, е вашето време." Не мисля, че имам какво друго да кажа.
Да, не е лесно, но рано или късно ще свикна. I hope so.
Life is how you live it not how you spend it.
"Убав"
Кога последно си шофиралO вечер,късно вечер и изобщо?
Последно редактирано от deitona22 : 11-07-2017 на 15:42
There is no dark side
of the moon really.
Matter of fact
it's all dark..
Щастлива съм. Последните 5 месеца бяха меко казано интересни и прекраснии чак не мога да повярвам колко неусетно минаха.
People do fall in love. People do belong to each other, because that's the only chance anybody's got for real happiness
ענא הגנה לישראל
ישראל אנחנו העם
הנבחר אף אחד לא עוצר בעדנו
!עזה מוות
Това пък от къде го реши? В грешка си, Трънчо!
Пречупих провинциалистките ти възгледи, през погледа на един истински софианец, роден и живял цял живот в столицата!
Повтаряй го и се надявай да стане истина - това може да ти е единствената утеха по случая!
Затова ли констатацията ми, че късно вечер има малко коли, те накара да избухнеш така "хелегантно", мила?
Отлична логика!
Картонът беше кристален, както се казва на футболен език!
Иначе нямаше да подам сигнал!
Не мила, просто играя по правилата!
Вие се опитвахте да ме атакувате по същия начин - защо и аз да не мога?!
Сякаш вие не сте правили същото!
сл0чаенос?!
не мисла!
Случвало се е.
"Убав"
Колко често?
Кога последно?
В колко часа?
Къде?
Работен/почивен ден?
Не шофираш всеки ден,нали?
И в същност,вечер е по-трудно да се шофира,независмо от това дали има коли или не.
По тази тема,ти нямаш обективен поглед над нещата, и се изказваш грешно както винаги.
Последно редактирано от deitona22 : 11-07-2017 на 18:39
There is no dark side
of the moon really.
Matter of fact
it's all dark..
порасна ли патето, грозен? така като ти гледам Отново коментарите към потребителите още си неудовлетворен от живота. може ли тук да ти помогнем с нещо, сподели?
Много въпроси задаваш - по-добре ги задавай на гаджето ти (което нямаш)!
То винаги си е било голямо!
А аз усещам че още не си намерила чичото на живота си.
Ти специално с нищо не можеш да ми помогнеш.
Ааа, няма нужда!
Последно редактирано от LoadRunner : 11-07-2017 на 20:45
и утре да си си направил упражненията преди да влезеш у форома
Майко, не мога, бе! Фейкове, мои снимки, лайняци по телефона с вече бившия... Аверите му ме проверяват или ми се натискат... Кво става, кво е тва нещо?! Ши умра безкрайно, бе! Кво правя с живота си?! Потрес пълен.
Толкова ми е уморено, а не мога да заспя въобще.
Едит: имало накъде по-зле - точно получих рикуест в месинджъра със снимка на пишка. Еми, край, самоубесвав се.
Последно редактирано от tori : 11-07-2017 на 22:47
квак
^ Търпение и ще отмине. Можеш да се отдалечиш от социалните мрежи за няколко дена.
Пак звъниш без да те натискат и си вечно неразбрал.
Очаквах да изгърмя заради притеснението преди началото, но си бях супер концентрирана и якото беше, че в момента, в който потеглих, вече изобщо не ми пукаше и просто си карах. Резултатът е налице. Само че изпитвам смесени емоции, просто не съм готова емоционално да се разделя с инструктора, въпреки че ми обеща пак да си караме и да излизаме от време на време. Мислех си, че вече съм се отучила от привързването, но уви. Едно беше да сме просто познати, но откакто започнахме курсовете, си станахме толкова близки, че вече направо го приемам за брат и знам, че мога да разчитам на него за всичко.
Правя се на лоша, но не мога да избягам от себе си и за пореден път се навих да върша нечия друга работа и да я поставя преди своята. Понякога си се дразня, че съм толкова добра, та чак тъпа на моменти, но в същото време ми доставя такова огромно удоволствие да се чувствам полезна и да помагам.
Започвам да се увличам все повече, а това не води до нищо хубаво.
I'm too weird to live, but much too rare to die.
Според вас кой е новият модератор?
http://www.teenproblem.net/users/view/1228726.html
Профилът е нов (има етикет Super Moderator), но потребителят явно е стар.
Да. Това правят.
Сектанти. Поне едната.