- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Ревюта на козметични продукти
Как фдт без пудра? Не ти ли се прецаква контура като е без пудра? Или не контурираш?
квак
"леко" късен отговор, но не контурирам с това
иначе напоследък почнах да го правя, обаче пък съм тук да добавя, че още дръгстор марки ми харесват: nyx matte not flat, на точно половин цена от продукта, който бях споменала по-рано (миналата година рофл) и стои доста добре върху лицето : P
но разбира се с пудра, която apparently са я спрели от продажба и в германия и в българия въобще я няма, maybelline fitme 00 translucent и сега я ползвам в оскъдно количество докато открия добър заместител
Позволи ми да не се съглася напълно. Има матови работи, но то в основата си е някакъв крем, дето иска някакво запечатване. Да кажем, понеже правя грим за разни музикални клипове, късометражки и така нататък (с уговорката, че това е в последните няколко месеца и навлизам тепърва, разбира се + нямам кетапи за работа) светне ли светкавица/прожекторче върху лицето и си дотам. Може да е вече изкривяване, но контур върху незапечатан фдт ми звучи като нещо не-дотам-естетично даже без да е за снимки.
квак