.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 154

Hybrid View

Мега фен Аватара на tori
    Как фдт без пудра? Не ти ли се прецаква контура като е без пудра? Или не контурираш?
    квак

Повече от фен Аватара на kojinshugi
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Как фдт без пудра? Не ти ли се прецаква контура като е без пудра? Или не контурираш?
    "леко" късен отговор, но не контурирам с това
    иначе напоследък почнах да го правя, обаче пък съм тук да добавя, че още дръгстор марки ми харесват: nyx matte not flat, на точно половин цена от продукта, който бях споменала по-рано (миналата година рофл) и стои доста добре върху лицето : P
    но разбира се с пудра, която apparently са я спрели от продажба и в германия и в българия въобще я няма, maybelline fitme 00 translucent и сега я ползвам в оскъдно количество докато открия добър заместител

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Съществуват и матови фон-дьо тени и контуриращи стикове....

Мега фен Аватара на tori
    Позволи ми да не се съглася напълно. Има матови работи, но то в основата си е някакъв крем, дето иска някакво запечатване. Да кажем, понеже правя грим за разни музикални клипове, късометражки и така нататък (с уговорката, че това е в последните няколко месеца и навлизам тепърва, разбира се + нямам кетапи за работа) светне ли светкавица/прожекторче върху лицето и си дотам. Може да е вече изкривяване, но контур върху незапечатан фдт ми звучи като нещо не-дотам-естетично даже без да е за снимки.
    квак

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си