- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 37
Купих си 2 чифта обувки от един и същи онлайн магазин, еднакъв номер…едните са ми малки другите големи. Е как става тая
Чувствам се изключително изморена, сигурни щото спах само 3 часа снощи…заради него и филмите дето ми вкара ама какво пък, нали съм още млада…до неделя![]()
Искам уикенда да дойде и Понеделник не съм на работа и после четвъртък и петък пак. Хубаво нещо са празниците
People do fall in love. People do belong to each other, because that's the only chance anybody's got for real happiness
ענא הגנה לישראל
ישראל אנחנו העם
הנבחר אף אחד לא עוצר בעדנו
!עזה מוות
Вчерашната случайна среща беше странна и мила едновременно. Смаза ме и ми даде надежда, че е добре и ще става все по-добре. Днешният смс също ме накара да се почувствам добре, щото е добре и той. Странно е, но някак се надявам да се събере по-бързо, отколкото се събрах аз, когато ми причиниха същото. Даже снощи си мислех, че въпреки това колко зла изглеждам последно време, все пак има някаква чувствителност и доброта у мен. Просто се чувствам странно.
квак
Хубав филм в прекрасна компания, май нищо повече не ми трябва <3
People do fall in love. People do belong to each other, because that's the only chance anybody's got for real happiness
ענא הגנה לישראל
ישראל אנחנו העם
!עזה מוות
Мали, цял ден класически мързел, само до унито ходих. Нищичко не свърших буквално. Заради работата и унито съм свикнала да не ми остава свободна минутка време да си почивам и ся като ми се тупнаха толкова почивки подред през седмицата и съм утф. Доста е кофти да няма с кого да пиеш кафе, щот хората, където търпя са на километри от мен или извън България. Ще ми се да се прибере малко тези дни, че да се видим. Няма да се учцелим, ако си дойде другата седмица и ще има ебахти боя просто. Предусещам го направо.
квак
Казано честно, всичко ми е наред.
Не вълни, а цветни плитки плискат се в магията на Балатон.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Неправилно, много голям процент от бразилците са mixed - смесени раси.
Предците на вторите са домъкнали предците на първите в континента в окови и вериги, а и белите колонисти от време на време изнасилвали местните и/или африканките => деца с различни расови белези. Вследствие на откриването на Америка европейците са докарвали африканци като роби към Новия свят, защото някой е трябвало да работи в плантациите и да им върши черната работа, след като около 90% от местното население се споминало благодарение на болестите, донесени от Стария свят. Едно от най-мащабните престъпления в историята на човечеството.
Надявам се, че това отговаря на въпроса ти.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Тортата ми се получи много добре. Утре ще трябва да направя още една за Неделя, че за него не остана
3 дневен уикенд а другият 4вярно че не е заради мен ама все пак така го чувствам
И тя си дойде и нямам търпение да я видя
Последно редактирано от HollyGolightly : 11-18-2017 на 00:01
ענא הגנה לישראל
ישראל אנחנו העם
!עזה מוות
Майко, кви работи сънувам, бе?! Хахахахаха. Ужас. Не да спя, че ще ставам да работя ми глупости сънувам. :дддд
Таман заглеждам, че на единия ми нокът в гела има огромна реска надрано. Само аз мога да таковам таковатата на гел лак, без да правя кой знае кво. :ддд
Вчера толкова се ядосах, че ако не си изпълня заканата, няма да съм аз. Подобно отношение просто няма как да търпя.
Супер много НЕ ми се става...
квак
Ооо Корбещайнче.
Ами всъщност не той те лишава от възможността да бъдеш щастлива, а ти сама се лишаваш. Защото просто не знаеш какво искаш. Хем си решила да гледаш напред, хем не можеш да го пуснеш и да спреш да гледаш назад. Тези нещата за само приятелството ви ги остави. Личи ти, че още отсега се чувстваш гузна даже преди да имаш връзка. Тези неща за приятелството с бившия са малко несигурна работа. Но то в общи линии и с приятелството като цяло между мъж и жена си е малко така.![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Асдфгхкйлсалкдлкг...:Х Искам пак да изживея тази вечер. Е, с някои изключения, но все пак...
Life is how you live it not how you spend it.
Колата ми пристига 6 дни по-рано, мн съм развълнуване обаче не смея да споделя, защото чак ми се струва невъзможно, след толкова чакане
тъй де, майка ми чака за нейната 4 месеца, на фона на моите 3 седмици, но съм се научила, че търпението се изгражда с годините :Д
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Защото половината са потомци на господари, а другата половина - на роби.
За кифлите това не само е нормално, а задължително!
Това беше добро!
За всеки случай попитайте отявлените русофили папуГЕЙ и Харката!