- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Струва ли си
Здравейте имам един въпрос. Как мога да накарам сърцето си да спре да обича. Влюбих се до полуда в едно момиче от моя клас но тя тръгна с някаква мутра. От тогава само и гледам фейсбука, мразя я , но се и аз се мразя че я мразя.
Мисля да направя нещо но това ще просто от обич.
Мисля да го убия него и нея. Подчертавам че не съм го решил просто искам мнения. Обичам я повече от колкото обичам себе си. Днеска когато бяхме на училище и казах че ако не бъде с мен ще я убия тя ми отвърна значи не ме обичаш както казваш щом искаш да ме убиеш а аз и отвърнах ,,който ревнува обича и ще го направя от обич,, . Не мога да я гледам с него как страда. Каза ми че е влюбена в него падна ми пердето и за да не я ударя почнах да си удрям силно главата в стената малко
оцапах стената с кръв после дойде заведоха ме до Медицинската сестра. Приятелите ми казаха че няма смисъл казаха ми също да я пусна ако се върне значи е моя а ако не да не съжалявам.
Кажете ми вие какво да правя струва ли си да я убия и да вляза в затвора.
Последно редактирано от zalubovta : 11-28-2017 на 15:57
На първо време спри да си биеш главата в стената... След месец-два, може да получиш прозрение.
Както ти не можеш да избереш кого да обичаш така и тя не може да избира. Просто се влюбваш.
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Опитвай се да не мислиш за нея и да я отбягваш, колкото и трудно да е. Прави неща, които те кефят, ходи на места, които те кефят, излизай с приятели, които те кефят и така. Просто я забрави, това момиче явно не е за теб. Светът не се върти около нея, тя не е единствената. По принцип любов се забравя най-лесно и най-бързо с друга любов. Все ще намериш подходящата рано или късно. Това за убиването няма да го коментирам, щото е яко тъпо и се надявам да е майтап.
Не знам какво друго да кажа. Желая ти успех и с течение на времето сам ще намериш решението.
“Животът е за всеки, но не е еднакъв за всеки.” - И. Трайков
Чудо голямо!
Това е нещо обикновено!
Това че искаш да я ебеш, не значи че я обичаш! Явно си твърде малък още за да направиш разликата между тези две неща
.
Ако я "обичаш" както твърдиш, кажи ни защо я обичаш, заради какви нейни качества?
Може би се е държала добре с теб или ти е помогнала с нещо ?! Съмнявам се!
Забрави я, изтрий я от паметта си и контактите си в телефони и социални мрежи!
А ако влезеш в затвора, там ще ти сцепят задника! Не прави глупости! Ако ти тежи сподели и с друг човек, на когото можеш да разчиташ, по възможност от реалния живот, а не от нета.
Най-просто казано - не я кефиш. Причините може да са всякакви, включително нелогични (все пак тя е жена)!
До Грозния : Не мисля че си разбрал какво искам да кажа под ,, Мисля да направя нещо но това ще просто от обич.,, в това изречение имам предвид да я убия.
Дори и да я изтрия от телефона и социалните мрежи какво да правя като оня идват да се натискат в училище. Днеска ако дойде там съм с нож и там най вероятно ако почнат да се целуват ще има три трупа (моя, нейния и неговия)
Защо да не я кефя тренирам. Красив съм 1.80 висок и 80 килограма.
Благодаря на всички за помощта но не мога да го приема. Най вероятно ако не стане моето ще има кръв. Това е от мен.
Разбира се че си струва, да нападнеш момиче и да я заплашваш е идеалният начин да си изпросиш някой или някоИ да те хванат и пречукат. Поне няма да има нужда сам да си биеш главата в стената след това.
People do fall in love. People do belong to each other, because that's the only chance anybody's got for real happiness
ענא הגנה לישראל
ישראל אנחנו העם
הנבחר אף אחד לא עוצר בעדנו
!עזה מוות
Ти си голям малоумник и пълен егоист. Спри за момент да мислиш за себе си, като я убиеш, кво ? Просто отнемаш чужд живот, тя има ли роднини, на които ще им липсва ? Под това "съсипва", тя се съсипва, нали ? Много си малък, за да си преебеш живота със затвор, там всеки ден ще ти чупят по някоя кост и като ти заздравеят, ще повторят и така 30 години, ако не и до живот! Щом й харесва да бъде с него, нека да бъде, приеми факта, че нямате шанс, та ти си щял да я удариш, даже убиеш и искаш да е твоя ?
Настоявам темата да бъде изтрита защото ме следят.