.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Hybrid View

Опитвай се да не мислиш за нея и да я отбягваш, колкото и трудно да е. Прави неща, които те кефят, ходи на места, които те кефят, излизай с приятели, които те кефят и така. Просто я забрави, това момиче явно не е за теб. Светът не се върти около нея, тя не е единствената. По принцип любов се забравя най-лесно и най-бързо с друга любов. Все ще намериш подходящата рано или късно. Това за убиването няма да го коментирам, щото е яко тъпо и се надявам да е майтап.
    Не знам какво друго да кажа. Желая ти успех и с течение на времето сам ще намериш решението.
    “Животът е за всеки, но не е еднакъв за всеки.” - И. Трайков

hrisi2000
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Шок Виж мнението
    Опитвай се да не мислиш за нея и да я отбягваш, колкото и трудно да е. Прави неща, които те кефят, ходи на места, които те кефят, излизай с приятели, които те кефят и така. Просто я забрави, това момиче явно не е за теб. Светът не се върти около нея, тя не е единствената. По принцип любов се забравя най-лесно и най-бързо с друга любов. Все ще намериш подходящата рано или късно. Това за убиването няма да го коментирам, щото е яко тъпо и се надявам да е майтап.
    Не знам какво друго да кажа. Желая ти успех и с течение на времето сам ще намериш решението.
    Благодаря ще се опитам. Ама не знам дали ще се справя.

Цитирай Първоначално написано от hrisi2000 Виж мнението
    Благодаря ще се опитам. Ама не знам дали ще се справя.
    Не бъди такъв песимист. Всичко ще се нареди с течение на времето.

hrisi2000, ти ли си zalubovta?
    “Животът е за всеки, но не е еднакъв за всеки.” - И. Трайков

hrisi2000
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Шок Виж мнението
    Не бъди такъв песимист. Всичко ще се нареди с течение на времето.

hrisi2000, ти ли си zalubovta?
    Да аз съм.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си