.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 45

Hybrid View

Виж, за голи части като гърди и задници разбирам, защото са големи и меки и как да кажа... усещат се с ръцете, човек може да ги пипа, да ги стисне и други такива действия, но тва за вагината нещо не го разбирам. Малко по-точно обяснение трябва

писах ти на лично ...

Цитирай Първоначално написано от RalllBr Виж мнението
    Виж, за голи части като гърди и задници разбирам, защото са големи и меки и как да кажа... усещат се с ръцете, човек може да ги пипа, да ги стисне и други такива действия, но тва за вагината нещо не го разбирам. Малко по-точно обяснение трябва
    пичката пак можеш да я усетиш с ръцете

Да ама не се побира в тях и не е като да си ги друскаш в ръчинкини... явно просто има нещо и това е

Супер фен Аватара на kompleksar
    Цитирай Първоначално написано от RalllBr Виж мнението
    Да ама не се побира в тях и не е като да си ги друскаш в ръчинкини... явно просто има нещо и това е
    Някво още по-готиничко е да гледаш една разцепена сливка, влажна, в която бахти кефа кат бръкнеш.. LMAO
    Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    Явно не си го осъзнал,но вниманието което ти обръщам е повече от незаслужено. Не знам в коя група на детската градина си,но определено по начина на мислене си за там. Това,че използваш детски затапки от които ти гарантирам,че няма ефект (може би начесваш бедната на социален живот душа) ! За бъдеще време ако искаш да имаш честта да общуваш с мен си промени обноските,защото съм способен да забравя за твоето съществуване и това трябваше да бъде направено преди много време. Въобще не ми пиши поредния тъп пост! Няма да впечатлиш,няма и да ме удариш в емоциите. Аз съм възпита човек с ниво на интелигентност гарантирано над твоето и още веднъж ти казвам,ако искаш да общуваш с персона като мен си подбирай приказките! Ти решаваш от тук нататък.

Цитирай Първоначално написано от Животно Виж мнението
    пичката пак можеш да я усетиш с ръцете
    Това.

++ Женско си, не очаквай да разбереш..
    |DC -Wild#Cat!!♥

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си