- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 37
В момента и най-малкото нещо ме изнервя. Някакви супер обикновени неща от рода на това, че без да искам написах 2 точки вместо една, направо ме побъркват. Искам да си го излея някъде. Предложения?
Life is how you live it not how you spend it.
Въпросът е, че нямам идея как да се случи тая работа. И това, че току-що най-близкото ми същество се опита да си изкара тежкия работен ден на мен и аз му го излях с казаните на главата, изобщо не помогна. Ама поне си казах нещата, които имах нужда да му кажа, ако не друго.
Life is how you live it not how you spend it.
мога да ти кажа как и защо се е случило всичко, ама не е за пред хора хихиххи
проблеми се обсъждат, а не се вадят при караници
Днес е една идея по-добре от вчера, може би понеже сме един ден по-близо до уикенда
#ThinkPositive
People do fall in love. People do belong to each other, because that's the only chance anybody's got for real happiness
ענא הגנה לישראל
ישראל אנחנו העם
הנבחר אף אחד לא עוצר בעדנו
!עזה מוות
Тази нощ смяната не бе от най-леките. В последните 5 мин. от дежурството ми дойде една двойка с бяло порче, което беше глътнало някакво звънче, докато те си украсяват елхата. И така от 5 минути станаха +4 часа. Но всичко вече е наред десамо че не успях да се наспя, а след малко трябва да тръгвам към унито. Поне след това ще ходя да избирам коледни подаръци за близките, и знам, че това ще ме разтовари : ))
People do fall in love. People do belong to each other, because that's the only chance anybody's got for real happiness
ענא הגנה לישראל
ישראל אנחנו העם
!עזה מוות
Майка му стара, таман седнах да си гледам трите епизода от сериала със горещо шоколадче и пак проблеми - изтеглила съм грешното торентче... Ми, не, тва просто е ебахти и ебавката... Бях се наточила, бе!А другото сериалче трябва да го видя кога пак ще почне да излиза, че май пишеше декември ама като не съм сигурна... А пък в най-най-най-хубавият възможен вариант е излязъл целия сезон, за да мога да гледам всичко без да се налага да чакам. Ех, мечти! <3
квак
всичко модерно е нещо старо
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
https://www.youtube.com/watch?v=-Sav8SBqIRg
тоя клип сефте го виждам о.0
хубави спомени
англичаните искаха да ни пленят знамето но накрая ги бихме с лопати и то наистинавижда се края на клипа как един си го отнася
от удара чак каската му изхвърча
и това виждам за първи път от тази година е
https://www.youtube.com/watch?v=d4xcMULp0to
и така от тверская до червения площад (с цървули на червения площад) даже хората започнаха да ни следват и да пеят с нас
беше хубав ден
Последно редактирано от haritov : 12-14-2017 на 07:52
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Направих плановете за уийкенда, доволна съм с което. Отдавна не съм виждала въпросният човек, което ще рече, че ми е кеф, че ще се видим. Имам доста неща да свърша преди да стане време, обаче... И още нещо, което трябва да помисля дали да (не) направя. За момента повече клоня към не ама ще видим. Все пак ми се струва, че няма да е добра идея.
квак
Всички подаръци са поръчани сега само трябва да чакам![]()
И идват едни доста заети няколко седмици, та още от сега усещам как ще съм по нова година. Хем именно сега ми е любимото време от годината, хем не мога да му се насладя понеже имам толкова много неща за правене.
И следващата година се очертава такава, още от сега почнах да запълвам календара с ангажименти
Неделя ще бъде интересно![]()
ענא הגנה לישראל
ישראל אנחנו העם
!עזה מוות
Франция ме очаква Москва също ще видим само Петербург
Начи, скоро такова предложение не бях получавала... Не е като да е лошо, лошо е само, че компанията е, която не трябва... Определено има време да го мисля, де - не е като да става дума за утре, примерно. Ама не знам. Странно ще е някак. И си имаме някви умилителни, чак се преименувахме по телефоните - напиках се да се смея. Тоя човек всяко виждане ме връща едни месеци и години назад, когато бях едно такова ухилено лапИ и е толкова хубаво да не мислиш твърде много и да не задълбаваш в лошите си чувства. Връща едно Тори от преди доста време, което мислех не само за погребано, ми направо за разложено. Чак е странно, че се смея толкова много и не давам превес на тъпотиите и лайната. Щото на моменти имам шибаното чувство, че съм само отровни змии, шибани гущери и оси - което определено не е хубаво.
квак
Ами, абстрахирайки се от това с кого ще съм и какви неща (като мисли най-вече) ще предизвикам, си заслужава на 100 процента да се хвана. Въпросът е точно, че ме е страх от тези последствия, колкото и позитиви да носи захващането. Поне е хубаво, че е само предложение и имам някакво време да го мисля по-сериозно.
квак