.
Отговор в тема
Страница 210 от 451 ПървиПърви ... 110160200206207208209210211212213214220260310 ... ПоследнаПърви
Резултати от 5 226 до 5 250 от общо 11257
    Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    защото тези празници отнемат почти цялото и време...
    браво, влюбил си се в Снежанка

Мега фен Аватара на Lilanda
    В момента и най-малкото нещо ме изнервя. Някакви супер обикновени неща от рода на това, че без да искам написах 2 точки вместо една, направо ме побъркват. Искам да си го излея някъде. Предложения?
    Life is how you live it not how you spend it.

Цитирай Първоначално написано от Lilanda Виж мнението
    Искам да си го излея някъде. Предложения?
    питаш в темата, която служи за това
    може и през балкона, ако е в кофа

Въпросът е, че нямам идея как да се случи тая работа. И това, че току-що най-близкото ми същество се опита да си изкара тежкия работен ден на мен и аз му го излях с казаните на главата, изобщо не помогна. Ама поне си казах нещата, които имах нужда да му кажа, ако не друго.

мога да ти кажа как и защо се е случило всичко, ама не е за пред хора хихиххи
    проблеми се обсъждат, а не се вадят при караници

Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    мога да ти кажа как и защо се е случило всичко, ама не е за пред хора хихиххи
    Бях ти отговорила, но предпочитам да го изтрия, извинявай.

ПТ: По-добре късно отколкото никога...
    Последно редактирано от Lilanda : 12-12-2017 на 20:49

Днес е една идея по-добре от вчера, може би понеже сме един ден по-близо до уикенда
    #ThinkPositive
    People do fall in love. People do belong to each other, because that's the only chance anybody's got for real happiness

ענא הגנה לישראל
    ישראל אנחנו העם
    הנבחר אף אחד לא עוצר בעדנו
    !עזה מוות

Цитирай Първоначално написано от HollyGolightly Виж мнението
    Днес е една идея по-добре от вчера, може би понеже сме един ден по-близо до уикенда
    #ThinkPositive
    Лошото е, че днес не е петък, а още по-лошото е, че и утре не е петък.
    The night is dark and full of terrors.

Мега фен Аватара на pandabear
    Тази нощ смяната не бе от най-леките. В последните 5 мин. от дежурството ми дойде една двойка с бяло порче, което беше глътнало някакво звънче, докато те си украсяват елхата. И така от 5 минути станаха +4 часа. Но всичко вече е наред де само че не успях да се наспя, а след малко трябва да тръгвам към унито. Поне след това ще ходя да избирам коледни подаръци за близките, и знам, че това ще ме разтовари : ))

Цитирай Първоначално написано от Stygian Виж мнението
    Лошото е, че днес не е петък, а още по-лошото е, че и утре не е петък.
    Защо ми разваляш хубавото сега

Много е гадно да имаш планове за вечерта, но вечерта да е чак след 14 часа, 8 от които работни
    А тя си идва утре и уикенда най-после ще ги запозная. Като цяло доста eventful се получава тази седмица, че и идните 2-3 де
    People do fall in love. People do belong to each other, because that's the only chance anybody's got for real happiness

ענא הגנה לישראל
    ישראל אנחנו העם
    !עזה מוות

Цитирай Първоначално написано от HollyGolightly Виж мнението
    Защо ми разваляш хубавото сега
    Хайде сега, след малко ще го забравиш по пътя за работа.

Мега фен Аватара на tori
    Майка му стара, таман седнах да си гледам трите епизода от сериала със горещо шоколадче и пак проблеми - изтеглила съм грешното торентче... Ми, не, тва просто е ебахти и ебавката... Бях се наточила, бе! А другото сериалче трябва да го видя кога пак ще почне да излиза, че май пишеше декември ама като не съм сигурна... А пък в най-най-най-хубавият възможен вариант е излязъл целия сезон, за да мога да гледам всичко без да се налага да чакам. Ех, мечти! <3
    квак

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    всичко модерно е нещо старо
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Ох колко имам да пиша..
    А се подмотавам.
    Страхотия.

Град
    системата дегоба
    https://www.youtube.com/watch?v=-Sav8SBqIRg

тоя клип сефте го виждам о.0
    хубави спомени
    англичаните искаха да ни пленят знамето но накрая ги бихме с лопати и то наистина вижда се края на клипа как един си го отнася от удара чак каската му изхвърча

и това виждам за първи път от тази година е

https://www.youtube.com/watch?v=d4xcMULp0to
    и така от тверская до червения площад (с цървули на червения площад) даже хората започнаха да ни следват и да пеят с нас

беше хубав ден
    Последно редактирано от haritov : 12-14-2017 на 07:52
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Мега фен Аватара на tori
    Направих плановете за уийкенда, доволна съм с което. Отдавна не съм виждала въпросният човек, което ще рече, че ми е кеф, че ще се видим. Имам доста неща да свърша преди да стане време, обаче... И още нещо, което трябва да помисля дали да (не) направя. За момента повече клоня към не ама ще видим. Все пак ми се струва, че няма да е добра идея.
    квак

Всички подаръци са поръчани сега само трябва да чакам
    И идват едни доста заети няколко седмици, та още от сега усещам как ще съм по нова година. Хем именно сега ми е любимото време от годината, хем не мога да му се насладя понеже имам толкова много неща за правене.
    И следващата година се очертава такава, още от сега почнах да запълвам календара с ангажименти
    Неделя ще бъде интересно

ענא הגנה לישראל
    ישראל אנחנו העם
    !עזה מוות

Град
    системата дегоба
    Франция ме очаква Москва също ще видим само Петербург

Мега фен Аватара на tori
    Начи, скоро такова предложение не бях получавала... Не е като да е лошо, лошо е само, че компанията е, която не трябва... Определено има време да го мисля, де - не е като да става дума за утре, примерно. Ама не знам. Странно ще е някак. И си имаме някви умилителни, чак се преименувахме по телефоните - напиках се да се смея. Тоя човек всяко виждане ме връща едни месеци и години назад, когато бях едно такова ухилено лапИ и е толкова хубаво да не мислиш твърде много и да не задълбаваш в лошите си чувства. Връща едно Тори от преди доста време, което мислех не само за погребано, ми направо за разложено. Чак е странно, че се смея толкова много и не давам превес на тъпотиите и лайната. Щото на моменти имам шибаното чувство, че съм само отровни змии, шибани гущери и оси - което определено не е хубаво.
    квак

Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Начи, скоро такова предложение не бях получавала... Не е като да е лошо, лошо е само, че компанията е, която не трябва...
    Поканили са те на безплатно свинско и винско, но компанията не е добра?

Мега фен Аватара на tori
    За жалост, не. :дд Друго е.
    квак

За жалост, не. :дд Друго е.
    Значи не си заслужава да ходиш.

Мега фен Аватара на tori
    Ами, абстрахирайки се от това с кого ще съм и какви неща (като мисли най-вече) ще предизвикам, си заслужава на 100 процента да се хвана. Въпросът е точно, че ме е страх от тези последствия, колкото и позитиви да носи захващането. Поне е хубаво, че е само предложение и имам някакво време да го мисля по-сериозно.
    квак

Ами, абстрахирайки се от това с кого ще съм и какви неща (като мисли най-вече) ще предизвикам, си заслужава на 100 процента да се хвана. Въпросът е точно, че ме е страх от тези последствия, колкото и позитиви да носи захващането. Поне е хубаво, че е само предложение и имам някакво време да го мисля по-сериозно.
    Виж дали плюсовете или минусите са повече и така ще вземеш решение по-лесно.

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    От малкото случаи, в които съм съгласен с папагала.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си