.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29
    Цитирай Първоначално написано от Necrologist Виж мнението
    Да съм казвал, че съм перфектен? За какъв акъл и какво редактиране на коментари ми говориш?
    Или по-скоро трябва да кажа за, какъв, акъл, и какво редактиране на коментари, ми говориш.
    Мерси, че ми даваш време за размисли и страсти. Ще го използвам да си помисля как по дяволите успя да намесиш държавата и нейното положение в празното си изказване.
    А така, поне до нещичко ще стигнеш. Да, да давам празни мнения не е окей, наистина... Но да си празна глава е много лошо! Успех с комплексите, празна главо! Жив и здрав! П. С никога не се знае... дали твоят балон няма да се спука
    ...

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от anniekk Виж мнението
    А така, поне до нещичко ще стигнеш. Да, да давам празни мнения не е окей, наистина... Но да си празна глава е много лошо! Успех с комплексите, празна главо! Жив и здрав! П. С никога не се знае... дали твоят балон няма да се спука
    Много тънко се опитах да ти намекна, че си куха лейка. Явно е било твърде тънко.
    Не съм сигурен дали осъзнаваш, но в момента ми пишеш пълни глупости, които силно се замислям дали да продължавам да чета.
    Кой би предположил, че един цитат от детска песничка ще огорчи милото ми другарче. Извинявай мило другарче. Нека все пак не забравяме, че аз съм този с комплексите.

Цитирай Първоначално написано от Necrologist Виж мнението
    Много тънко се опитах да ти намекна, че си куха лейка. Явно е било твърде тънко.
    Не съм сигурен дали осъзнаваш, но в момента ми пишеш пълни глупости, които силно се замислям дали да продължавам да чета.
    Кой би предположил, че един цитат от детска песничка ще огорчи милото ми другарче. Извинявай мило другарче. Нека все пак не забравяме, че аз съм този с комплексите.
    Мен няма как нито да ме засегнеш, нито да ме огорчиш (прекалено силна думичка даже). Нещо по-оригинално от куха лейка, малоумнико? Задръж си за себе си детските песнички, явно само с тях си останал. Нямам намерението да си губя времето, обяснявайки се на човек, който е с най-елементарното мислене и е ограничен до възможността.. Чакай какво беше?А да, да намеква тънко.Лека вечер, хубав ти живот и дано това ти мислене те издигне дори до недостижимото!
    ...

Мега фен Аватара на anonymous908491
    ясно защо сайта зарежда бавно
    някво прасенце е влезнало

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си