.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 1786

Hybrid View

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    Както каза някой от Банско, преди развитието на туризма, половината от населението на Банско са се изхранвали от незаконна сеч.
    мога да ти кажа, че през 90-те Банско беше място, което с кеф се посещаваше зиме и лете
    в момента е кенеф, скоро лайната ще се оттичат по улиците, както е в Боровец
    кво е тва застрояване с 10 000% ,населението на България да не е станало 100 пъти по-голямо
    как преди всички българи почиваха и имаше място за всеки, а сега 20% почиват и всякви миндили реват
    че нямало достатъчно места и трябвало да се строи още

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    мога да ти кажа, че през 90-те Банско беше място, което с кеф се посещаваше зиме и лете
    в момента е кенеф, скоро лайната ще се оттичат по улиците, както е в Боровец
    кво е тва застрояване с 10 000% ,населението на България да не е станало 100 пъти по-голямо
    как преди всички българи почиваха и имаше място за всеки, а сега 20% почиват и всякви миндили реват
    че нямало достатъчно места и трябвало да се строи още
    Искаш заради твоя относителен кеф, цяло градче да спре да се развива ли и да се откаже от поминък си, ей сега.
    Има достатъчно диви места в Пирин да ходиш да се разхождаш.

ПП:
    "скоро лайната ще се оттичат по улиците, както е в Боровец"

Бил съм няколко пъти и в Боровец и в Банско и си е много готино, не знам какви ги говориш? Има си хотели, механи, писти, туристи, развиват се нещата, а без хотели и механи, писти, лифтове няма да им и хора и развитие, ще стане див бардак, после що сме били бедни. .
    Последно редактирано от defender : 12-31-2017 на 18:11

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    Искаш заради твоя относителен кеф, цяло градче да спре да се развива ли и да се откаже от поминък си, ей сега.
    Има достатъчно диви места в Пирин да ходиш да се разхождаш.

ПП:
    "скоро лайната ще се оттичат по улиците, както е в Боровец"

Бил съм няколко пъти и в Боровец и в Банско и си е много готино, не знам какви ги говориш? Има си хотели, механи, писти, туристи, развиват се нещата, а без хотели и механи, писти, лифтове няма да им и хора и развитие, ще стане див бардак, после що сме били бедни. .
    ти си не само нахален, а и страшно тъп
    http://e-vestnik.bg/27395/nahalno-vi...ift-na-bansko/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си