.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 2269

Hybrid View

Здравейте, пиша тук, защото не ми позволява да направя нова тема по някаква причина. Имам нужда от мнения по един въпрос. Първо да отбележа, че не съм тийн от близо 7 години. Става въпрос за момиче
    на моите години. Познаваме се от близо 3 години, но преди една започна всичко така да го кажа. Срещнахме се случайно и почнахме да комуникираме и доста бързо намерихме общата приказка, интереси и
    т.н. Започнах да усещам, че хлътвам(а принципно много рядко ми се случва, много трудно мога да комуникирам с хората, ако не ги харесвам). Проблемите са, че я срещнах малко след нейна тежка раздяла и че
    живее в чужбина(засега). Разказвала ми е за бившия си приятел и са разделени по негово желание без особено добър довод, което оставя у нея мнозина въпроси. Пишехме си всеки ден в продължение на няколко месеца,
    миналото лято си беше тук за месец. Тогава магията се увеличи, имахме доста добри изживявания и общо взето нещата потръгнаха и така да се каже, бяхме заедно. После тя си замина и преди известно време(есента на
    миналата година) започна да се държи отчуждено и студено, да прави проблем от всяко нещо и да ме напада по всякакви начини. После ми сподели, че все още не е преодоляла старата си връзка, че сънува кошмари и
    не може да спи, че има паразитни мисли за него и т.н. Взе решението да се разделим, защото смята, че е нередно да сме по този начин и тя да мисли разни мисли за други лица. После комуникацията ни поумря, по празниците
    се върна и пак започнхме да се виждаме, сподели ми доста подробно че не е в състояние за връзки, обаче аз виждах, че ме гледа по особен начин(не по начин, по който не ѝ пука за мен). Пак закрепихме нещата и дорпеди няколко
    дена всичко беше наред и си комуникирахме постоянно от добро утро до лека нощ. Сега бившия ѝ започнал да ѝ пише и ѝ разказал, как съжалявал, как нямало човек който да го разбира така както тя него,
    как съжалявал и му липсвала и някви такива неща. И в момента отново е някаква матираща ситуация. В момента тя е още по-объркана, раздвоена, когато я попитам нещо отговорът обикновено е не знам, независимо дали е
    за мен насочен или за бившия ѝ. Какво мислите по въпроса, предполагам е ненужно да казвам колко много съм хлътнал по нея, иначе изобщо нямаше да се мъча с подобна ситуация, ако е имало някой в живота ми, който да съм виждал
    в него бъдещето си, то това е тя, това е човекът, който бих искал да имам до себе си.

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от oburkaniq Виж мнението
    Взе решението да се разделим, защото смята, че е нередно да сме по този начин и тя да мисли разни мисли за други лица. После комуникацията ни поумря, по празниците се върна и пак започнхме да се виждаме, сподели ми доста подробно че не е в състояние за връзки...

Нямаш бъдеще с тая, само си губиш времето! Зарежи я, забрави я!
    ...обаче аз виждах, че ме гледа по особен начин(не по начин, по който не ѝ пука за мен).
    Самозалъгваш се !
    Сега бившия ѝ започнал да ѝ пише и ѝ разказал, как съжалявал, как нямало човек който да го разбира така както тя него,
    как съжалявал и му липсвала и някви такива неща. И в момента отново е някаква матираща ситуация. В момента тя е още по-объркана, раздвоена, когато я попитам нещо отговорът обикновено е не знам, независимо дали е
    за мен насочен или за бившия ѝ.
    Тя те използва като кошче за душевни отпадъци и събеседник когато ѝ е скучно!
    Иска да се върне при бившия си и се чуди как да стане, ти не я интересуваш!
    Та просто убива време с теб, както и ти с нея!
    Нито ти, нито тя имате полза от това - прекрати общуването с нея! Навсякъде и завинаги!
    Цитирай Първоначално написано от Rengur Виж мнението
    всички тук знаем, че сте инфлуенсър във форума

Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    ....
    Самозалъгваш се !
    Тя те използва като кошче за душевни отпадъци и събеседник когато ѝ е скучно!
    Иска да се върне при бившия си и се чуди как да стане, ти не я интересуваш!
    ....
    Нито ти, нито тя имате полза от това - прекрати общуването с нея! Навсякъде и завинаги!
    Достатъчно опитен съм да разбера кога се самозалъгвам, кога виждам кошче за душевни отпадъци и кога виждам човек, който има нещо към мен. Същото важи и за останалите неща, които каза. За последното може би си прав, че трябва да прекратя общуването с нея, барем се усети, че оценява настоящето, за да гони миналото.

Цитирай Първоначално написано от corbV2 Виж мнението
    Я кажи какво разбираш под "заедно", че ми стана интересно.
    Буквалното, тръгнахме. Затова използвах израза "разделихме", когато ѝ прищрака есента.

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Достатъчно опитен съм да разбера кога се самозалъгвам, кога виждам кошче за душевни отпадъци и кога виждам човек, който има нещо към мен.
    Пхахахаха !
    Цитирай Първоначално написано от Rengur Виж мнението
    всички тук знаем, че сте инфлуенсър във форума

Супер фен Аватара на corbV2
    миналото лято си беше тук за месец. Тогава магията се увеличи, имахме доста добри изживявания и общо взето нещата потръгнаха и така да се каже, бяхме заедно.
    Я кажи какво разбираш под "заедно", че ми стана интересно.
    You're tryin' to be different, that makes you no different

delete.
    Последно редактирано от oburkaniq : 01-26-2018 на 20:52

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си