- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво мислите за предишния потребител спрямо коментарите му в раздела? [3]
Пичага е.
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
чудя се кой ще му бъде следващия фейк
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Не обръща много внимание на света извън форум. Ама хей, страхотен сериал.
Обичаш ли да четеш ?
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
Блудкава
You're tryin' to be different, that makes you no different
Коза
You're tryin' to be different, that makes you no different
И в раздела и извън него и извън форума, все ме радва![]()
People do fall in love. People do belong to each other, because that's the only chance anybody's got for real happiness
ענא הגנה לישראל
ישראל אנחנו העם
הנבחר אף אחד לא עוצר בעדנו
!עזה מוות
Бива,изглежда приятен човек дори и да не я познавам
не мисля, че е фейк, ама ми звучи като да е нова регистрация на стар потребител, не знам на кого. нямам негативно мнение
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
Изглежда като приятен човек.
People do fall in love. People do belong to each other, because that's the only chance anybody's got for real happiness
ענא הגנה לישראל
ישראל אנחנו העם
הנבחר אף אחד לא עוצר בעדנו
!עזה מוות
Много интересна кака, смятам утре да й запаля д-то. (на горещия стол, да не си помислите нещо)![]()
напомпана е отвсякъде
остава да разберем коя от всички бивши анонимни форумки е
не е от най-умните и лесно се пали
прекрасна комбинация
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Хохохохо, харесва ми.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.