- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 37
Стига толкова, искам да е Събота
People do fall in love. People do belong to each other, because that's the only chance anybody's got for real happiness
ענא הגנה לישראל
ישראל אנחנו העם
הנבחר אף אחד לא עוצר בעדנו
!עזה מוות
Както и се очакваше след голямото издигане на въртележката на социалния живот последва фрапиращо падане към екзистенциална криза, която дори не успях да предвидя. Е, такъв е животът. Да видим кога въртележката ще се качи отново и дано да е за по-дълго този път.
Препуших с наргиле и вейп-заболя ме главата чак (странно явление).
Знаейки що за боклук е въпросното девойче, най-вероятно се е ибалъ.![]()
квак
Ебах го, излизам в двора ей ся за цигара и нещо тупурка по покрива на къщата, като че все едно човек отгоре... Аз сама, в тъмното и всички спят. Гадинка ще да е било, бая голямшка явно, но пак се ошашках на боклук. Ебах аз тия керемиди и ламарини, където се опита да събори тва...
Изгледах няколко епизода от сериала - ми, обичам го, бе! Може да не помня баш какво и как, но го обичам пък. И мразя факта, че таман си харесаш някой и той пукалясва. Тва е като Анатомията, братче... А пък Джакс продължава да ми е в сърцето въпреки всичко.
Антибиотика утре имам само да пия и вечерта даже може да съм на уиски, няняняняняняняяяяяя. Цял месец от нова година насам не съм пила като света, щот не ми се пиеше, като почнах антибиотици - ше омра за уиски.
И ест пак ми миришат дрехите и косата на него, а дори не съм се пръскала с нещата му. Трябва да се изръся малко, за да си купя същия парфюм за когато го няма наоколо явно. Запознах го с още един от моите хора и пак спечели точки. Не отива на добре, преебавам си живота.
Как може чак понеделник, бе?! Аз кво ще правя до тогава?! А?! НЯМАМ ТЪРПЕНИЕ, ВЕ! Нямам!!!
Доволна съм, че отървах отново ходене нататък, щото си ме е страх, определено. Даже, колкото може, повече да протака - съгласна съм с всичко, само и само да не се стига чак дотам. :дд Истината е, че когато се престраша, все пак ще кажа "Деба, то не било страшно никак." ама сега се панирам и отказвам. Дори с такива тънки подстрекателства не може да ме накара...
квак
Губи се много време да слизам/излизам/да стърча на балкони и т.н.. Просто отварям джама и си пуша. После културно в пепелника и така няма да нужда да си изцъкам фаса в лехата на комшийката. Дори НЛО да кацне няма да ме накара да затворя кепенците, просто е готино да гледаш отгоре.
Да, бе, ще пуша, където ще спя и ще направя стените дармадан жълти от мързел... Имам со специален кош за фасове и десет пепелника, за да не сера в на комшийката лехата със зеленчуците. А и е доста по-приятно в нормално време да пушиш вън, лятото ня сянка под асмата с кафенцето...
квак