.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от filmimilmi Виж мнението
    Ако смяташ така не е зле да провериш малко фактите. Курсовата ти работа ще е на ниво есе в 3-ти клас, ако не обвържеш хипстърството с реални събития и течения в културно-политическия живот на западното общество в края на 20-ти и началото на 21-век. Затова ти обясних какво да пишеш и трябва да започнеш Емота > Хипстъри > Джендъри като трябва да проследиш внимателно последните 20 години.

https://bg.wikipedia.org/wiki/Емо
    https://bg.wikipedia.org/wiki/Джендър
    и сега ето ти какво пише за Хипстърите
    https://en.wikipedia.org/wiki/Hipste...ry_subculture)

Members of the subculture typically do not self-identify as hipsters, and the word hipster is often used as a pejorative to describe someone who is pretentious, overly trendy, or as a stereotypical term that has been reclaimed and redefined by some as a term of pride and group identity.

Сега, коя група има нужда от "прайд", гордост, че са различни?

https://en.wikipedia.org/wiki/Gay_pride

Обвържи тези идеи, разгледай подробно и ще разбереш защо може спокойно да се направят такива аналогии... Но нямам време да ти пиша курсовата работа все пак...

Още повече, дрехите на хипстърите са доста гейски, не знам как не ти се набива в очите това...
    Благодаря за мнението, но идеята ми на курсовата не е да засягам политически или други въпроси. Ще пиша конкретно за хипстърите в България, няма да се впускам в някакви дълги съчинения. Колкото до това, доколко съм запозната с тази култура, наистина не е много, но в момента съм в процес на събиране на информация.

Супер фен Аватара на filmimilmi
    Цитирай Първоначално написано от Vikityyy4 Виж мнението
    Благодаря за мнението, но идеята ми на курсовата не е да засягам политически или други въпроси. Ще пиша конкретно за хипстърите в България, няма да се впускам в някакви дълги съчинения. Колкото до това, доколко съм запозната с тази култура, наистина не е много, но в момента съм в процес на събиране на информация.
    Ама виж, миличка, по принцип курсовите работи имат определени изисквания (виж тук: реферати.net/курсови-работи/курсова-що-е-то/)
    И това е универсалното академично изискване:
    "Препоръчителен обем на курсовата работа е около 20 страници, като се има предвид стандартни машинописни страници / 30 реда, 60-65 знака на ред, това се постига – при обработка с текстов редактор, като се използва шрифт Ариел /Ariel/, големина 13, междуредие 1.5 или шрифт Times New roman, големина 12, междуредие 1.5/."

Значи, няма как да набереш такъв текст просто ей така есеистично. Ти явно си представяш, че ще пишеш две странички доклад и толкова по темата. Да, обаче тогава ще си за 2-ка. Курсовата работа предполага задълбочен анализ. А не "отгоре отгоре копи пейст плюс картинка и г-жата ще го оцени за 6" като в училище. В кой университет си междудругото? Може да имат все пак и други изисквания, но за курсова работа са тези нявсякъде. Все пак се стараем да ти помогнем, а ти упорито орязваш темата и предложенията. Накрая две снимки на две страници от общо 3 страници + лично мнение на една страница ли смяташ да предадеш? Ще имате ли защита на курсовата работа? Тогава е хубаво да направиш и презентация на power point и т.н. Това не е задача просто за ей така....

Цитирай Първоначално написано от filmimilmi Виж мнението
    Ама виж, миличка, по принцип курсовите работи имат определени изисквания (виж тук: реферати.net/курсови-работи/курсова-що-е-то/)
    И това е универсалното академично изискване:
    "Препоръчителен обем на курсовата работа е около 20 страници, като се има предвид стандартни машинописни страници / 30 реда, 60-65 знака на ред, това се постига – при обработка с текстов редактор, като се използва шрифт Ариел /Ariel/, големина 13, междуредие 1.5 или шрифт Times New roman, големина 12, междуредие 1.5/."

Значи, няма как да набереш такъв текст просто ей така есеистично. Ти явно си представяш, че ще пишеш две странички доклад и толкова по темата. Да, обаче тогава ще си за 2-ка. Курсовата работа предполага задълбочен анализ. А не "отгоре отгоре копи пейст плюс картинка и г-жата ще го оцени за 6" като в училище. В кой университет си междудругото? Може да имат все пак и други изисквания, но за курсова работа са тези нявсякъде. Все пак се стараем да ти помогнем, а ти упорито орязваш темата и предложенията. Накрая две снимки на две страници от общо 3 страници + лично мнение на една страница ли смяташ да предадеш? Ще имате ли защита на курсовата работа? Тогава е хубаво да направиш и презентация на power point и т.н. Това не е задача просто за ей така....
    Последна година студентка съм, така че знам много добре как се пише курсова работа. Благодаря все пак за мнението.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си