- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Свършвам бързо някакви съвети или помощ?
На 17 съм и с приятелката ми сме заедно от 6 месеца някъде и почва да се появява проблем (поне за мен) че нямаме време когато да останем изцяло на саме и се случва винаги да правим секс на бързо в стаята и понеже има някой у тях. Проблемът е, че го държа вдигнат с часове ако съм с нея, но първите да кажем 3-4 пъти свършвам супер бързо (около минута две макс...) и ако не сме заедно за около час или да спим заедно тя остава незадоволена и настъпва тишина след акта която ме убива вътрешно и въпреки че тя казва, че няма проблем гова аз знам че има и ми е непроятно. Помогнете моля!
Последно редактирано от Димчо987 : 03-25-2018 на 21:37
Мисли си за teenproblem и темата, в която си изливаш душата докато правите секс, и виж дали помага.
Значи.. младеж
Няколко съвета...
!. Алкохол.. Пийни 2 бири преди да я джасаш, всеизвестно е, че алкохола забавя свършването. Минуса е, че ще ти е малко по-мек..
2. Мастурбация преди ебане? Преди да идеш у тях си изпраскай една злобна.. Или още по-добре като сте заедно, нека ти направи свирка да свършиш и давайте пак.. съчетаваш го със следващата точка и си ти човека..
3. Опитай се да се научиш да свършваш ама да не спираш да ебеш. Свършваш > вадиш > миеш > вкарваш.
4. Мисли си за някви кофти неща (понякога помага, аз лично не обичам щото ми става нек'во тъпо..)
4.1 Мисли си за няк'ви странни неща, за математически задачи или там от къв'то science те е страх..
5. Отделяйте повече време един за друг... Свирката и лизането всъщност помагат.. Като ти поема гегата с уста в продължение на 30 минути нали се сещаш, че чувствителността ти ще намалее супер много..
6. Има презервативи и лубриканти, които забавят мъжа (даже има такива с двоен ефект дето теб ще забавят, а нея ще забързат) Силно препоръчвам на Durex тези с километража на кутия (не ги помня как се казват) те са от този двойно действащ вид..
7. Забавяйте, опитай се да се контролираш.. Като усетиш, че идва.. намали, ако трябва спри.. извади го.. лижи я малко, бъркай с пръсти.. целувай я.. нека тя да ти прави свирка, абе сменете с нещо.. буквално за 30 секунди и си обратно в играта..
8. Има спрейчета за задържане, пръскаш си кура и ебеш наред като шибания терминатор.
9. Спортуваш ли? Ако не, започни.. Спортуването има пряка връзка с издръжливостта дори в секса..
10. Ако си ня'къв мързелив лентяй няма как да станат нещата, разнообразявай си деня с нещо повече от league of legends и ебане и гледай да си изморяваш съзнанието и тялото.. Така ще свършваш по-бавно, а и ще се чувстваш по-пълноценно.
11. Не го мисли.. Докато си мислиш колко бързо ще свършиш.. свършваш.
12. Имаш ли няк'во самочувствие? Щото може и да е на психична основа.. Опознай себе си..
13. Медитирай...Тва според една приятелка помагало и за жени впрочем ;д
14. Пий разни чайове и отвари.. (специално знам една която няма да споделя, но работи и е брутално добра)
15. Яж повече зеленчуци и храни богати на желязо и богати на тестостерон.. (Буквално дори от начина ти на хранене може да зависи)
16. Поговори с нея и й обясни, че просто много те възбужда.. И правете по 5 тека..
Примерно..
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Спортувам от 10 години и имам строг хранителен режим, смея да твърдя че имам самочувствие до колкото да е покрито не обичам да прехвалвам
Чувал съм че чая ,,Бабини зъби" помагал за произвеждането на тестостерон и като цяло за сексуалната система на мъжа. Ще пробвам някои от съветите ти! Мерси и евалата наистина го каза по добре от професионалист![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
People do fall in love. People do belong to each other, because that's the only chance anybody's got for real happiness
ענא הגנה לישראל
ישראל אנחנו העם
הנבחר אף אחד לא עוצר בעדנו
!עזה מוות