.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 60

Hybrid View

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
    1. И двете са еднакво важни, защото както казах вече два пъти, каквито и качества да имаш (дори пари и външност), ако жените не знаят за теб пак ще си сам. А за да знаят жените за теб трябва да общуваш с тях. Така, че не може да се отговори на твоя въпрос с едното, понеже и двете са еднакво важни.
    Съвсем не са еднакво важни.
    Прекалено надценяваш ролята та рекламата и подценяваш ролята на истинските качества (пари и външност).
    Ако увиеш лайно в златен станиол, то няма да стане златно, дори и да го рекламираш като такова !
    Погледни какво се рекламира по медиите - евтини стоки ширпотреба! Дори колите които рекламират са от евтините!
    Истински скъпите неща нямат нужда от реклама, както нямат нужда от реклама и истинските готини пичове !
    Но ако искаш жена, която да спи с теб, защото те харесва и и ти да спиш с нея, защото искаш да спиш точно с нея, а не защото си загорял и ти се прави секс ще трябва да се потрудиш малко.
    Ако една жена ме харесва заради парите ми, за мен това би било напълно достатъчно !
    Тогава още по-хубавото е че бих могъл да я сменя по всяко време.
    А и какво значи "или ако само можеш да "общуваш"?"? Ако си човек, който работи нормална работа, облича се добре и се грижи за хигиената и външния си вид пак ще имаш визия и пари (макар и не много пари) и единствената ти крачка към успеха с жените е начинът, по който общуваш с тях.
    Абе според теб и това което четеш във форума - аз мога ли да общувам? Питам сериозно.
    3. Познавам хора, които нямат много пари, но ходят по различни места, постоянно ги канят, общуват с много хора и са център на вниманието, понеже са изключитилно общителни и самоуверени.
    Това кой къде се набутва не е толкова важно - по-важното е тия хора забиват ли и ебат ли яки мацки или "си остават само приятели" ?
    С пари можеш да си позволиш повече глезотии, можеш да привлечеш някакви хора, които искат да се възползват от положението ти, но не можеш да направиш така, че да те харесват ако нямаш други личностни качества.
    Точно това е същността на нещата !
    Да те харесват, дори и да е само заради парите ти ! Това е напълно достатъчно за да забиваш и да спиш с яки мацки.
    Цитирай Първоначално написано от Rengur Виж мнението
    всички тук знаем, че сте инфлуенсър във форума

Мега фен Аватара на RapExotic
    Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Съвсем не са еднакво важни.
    Прекалено надценяваш ролята та рекламата и подценяваш ролята на истинските качества (пари и външност).
    Ако увиеш лайно в златен станиол, то няма да стане златно, дори и да го рекламираш като такова !
    Погледни какво се рекламира по медиите - евтини стоки ширпотреба! Дори колите които рекламират са от евтините!
    Истински скъпите неща нямат нужда от реклама, както нямат нужда от реклама и истинските готини пичове !
    Напротив, не подценявам истинските качества, но според мен парите не са личностно качество. Те са средство, което да ти улесни живота, но не и да те направят готин, ако не си по принцип такъв.

Ако една жена ме харесва заради парите ми, за мен това би било напълно достатъчно !
    Тогава още по-хубавото е че бих могъл да я сменя по всяко време.
    Това може да го мислиш сега под някакъв афект, но след време ще разбереш, че това съвсем няма да ти бъде достатъчно.

Абе според теб и това което четеш във форума - аз мога ли да общувам? Питам сериозно.
    Не те познавам на живо, че да направя заключение, но според това, което чета - да, можеш, но по някаква причина си негативно настроен към всякакви хора и мнения различни от твоето и това пречи на хората да те харесват.

Това кой къде се набутва не е толкова важно - по-важното е тия хора забиват ли и ебат ли яки мацки или "си остават само приятели" ?
    Не говорим за набутване. Говорим за хора, които са харесвани заради това, че са забавни, позитивни и винаги можеш да водиш градивен разговор с тях и да ти е приятно. И за тези качества не са нужни пари.

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Напротив, не подценявам истинските качества, но според мен парите не са личностно качество. Те са средство, което да ти улесни живота, но не и да те направят готин, ако не си по принцип такъв.
    С пари всеки е готин !
    Дори да не е, ще се намерят достатъчно хора, особено жени, които да са привлечени от такъв човек.
    Това може да го мислиш сега под някакъв афект, но след време ще разбереш, че това съвсем няма да ти бъде достатъчно.
    Ако имаш достатъчно пари, можеш да сменяш колите/жените, когато си поискаш!
    Като спре да те кефи си взимаш нова и така !
    ...според това, което чета - да, можеш, но по някаква причина си негативно настроен към всякакви хора и мнения различни от твоето и това пречи на хората да те харесват.
    Ето - виждаш ли ?!
    С това изказване признаваш две неща:
    1. Не общуването, а друг проблем ми пречи да съм харесван, особено от жените. Какъв ли е той, ако не лошата външност и недостатъчните кинти ?
    2. Казването на истината и това което мисля, кара хората да не ме харесват. Следователно трябва да казвам не каквото мисля, а това което хората искат да чуят! По-рано ти ми възрази, но ето че сега на практика признаваш, че съм бил прав !
    Какво стана с това "да бъдеш себе си" ?!
    Ето, аз съм себе си и какъв е резултата ?!?
    Говорим за хора, които са харесвани заради това, че са забавни, позитивни и винаги можеш да водиш градивен разговор с тях и да ти е приятно. И за тези качества не са нужни пари.
    Я пак?! ---->
    Един приятел така се превърна в шут и му биха шута ..
    Толкова си лесен и предвидим !
    Цитирай Първоначално написано от Rengur Виж мнението
    всички тук знаем, че сте инфлуенсър във форума

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си