- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 37
Ебаси и мързеливите майстори - да еба. Как тия хора очакват да получат пари, за зле предоставена услуга. Никакво старание, пълно игнориране на желанията на клиента, претрупване на работа и после ще искат пари. Кур за вас мързеливци такива.
петък е, ама и не е петък, защото утре съм дежурна ;/ но пък малко по-късно ще ходим на кино, а в неделя ще си чилвам в нас. понеделник ще е тегаво от 7 до 7, но пъъъъък от вторник до вторник успях да съчетая почивните дни, и ще обикаляме из Балкана :3 очертава се да бъде най-добрият ми рожден ден. без смотани шумни партита, а гора, палатки, огън и греяна ракийка <3 нямам търпение!
Последно редактирано от pandabear : 04-27-2018 на 16:42
Честит Петък, със здраве да си го ползвате
People do fall in love. People do belong to each other, because that's the only chance anybody's got for real happiness
ענא הגנה לישראל
ישראל אנחנו העם
הנבחר אף אחד לא עוצר בעדנו
!עזה מוות
Идва един от най-досадните периоди в годината. Плащане на данъци, минаване ГТП и други глупости, които не искам да правя.
Много обичам да харча пари за глупости. Става ми по-леко на душата някак![]()
People do fall in love. People do belong to each other, because that's the only chance anybody's got for real happiness
ענא הגנה לישראל
ישראל אנחנו העם
!עזה מוות
Няма толкова яки разговори просто, вярно! <3 Обожавам! Умирам си от кеф.
Тая сутрин се надигам да пия кафе, то ме стиснало и не пуска да мръдна. :3 Много-много ми е кеф. И сега таман гледам, че ме е писало по мега мил и шлядкишест начин в телефона си. <3
Уговарям се с мацката за ноктите си - ще стане, квото искам. Йейейейейе. Нямам търпение пак да мога да си работя с ръцете без да ми е неприятно и болезнено. Йейейейейе.
И тия дни се очаква буболечката да дойде, дори съм набелязала подарък за хлапето.
Утре не ми е ясно изобщо как ще стана... ужас.
квак
осъзнах, че тая сесия имам 8 изпита
рязко ми стана лошо. т'ва лято ще е тегаво, ако нещо fail-на :/
успях да намеря мега яки рецепти за торти
ще направя най-добрата за куч <3
кога минаха тези 5 години...
Много хора ми казваха остави я не се занимавай с нея използва те ама аз неее... и изгорях като сламка да е щастлива с новия си, аз пък съм с най-прекрасното момиче... което има ригустрация тук![]()
![]()
Щях да ям яйца, но видях че срокът им е изтекъл преди няколко дни. За това сега правя леща и реших да експериментирам:
1. Запържвам/задушавам праз лук в масло и зехтин.
2. Поливам го с малко териаки сос, добавям брашно и оставям да се допържи
3. Реших да добавя джинджифил и индийски орех - пишеше, че става за супи.
4. След като запърши туй, добавих вода и нарязани моркови на ситно, и ся чакам да заври.
5. Като заври ще добавя лещата. Оказа се, че имам маааалко ориз и го добавих към сместа. :Д
Ще пиша после дали се яде.
Все едно в безтегловност. Преди 3+ години горе-долу по това време ме вълнуваха съвсем различни неща и е някак странно. В някаква степен пак си затрих мотивацията да съм истински активна и да си уплътня времето с реално значими занимания. А има толкова ааадски много вълнуващи неща... Едно фалшиво самоуспокоение би било, че съм в пролетна летаргия, пхах.
Снощи беше някакво много лежерно, абе беше хубаво, хареса ми, обаче съвсем към края се почувствах не на мястото си и забих в чернота.Мда, една хлебарка върху купа череши унищожава цялата привлекателност на черешите, ама една череша сред много хлебарки няма да създаде сравним положителен ефект. Почвам да свиквам с някакви идиотски неща и нямам представа дали това е добре.
![]()
Снощи беше a night to remember![]()
Все още не мога да повярвам че ме замъкнаха в тази дупка, белязаха ме доживот
Поне беше забавно... и различно и донякъде гнусно, но повечето хора май именно за това ходят там.
Днес съм изтощена, ама ми е щастливо
ענא הגנה לישראל
ישראל אנחנו העם
!עזה מוות