- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Снимки с любимия човек ( но не какви да е ).
Абе кажете ми , приятелката ми и аз много се кефим на "couple" снимки по бельо , как се прегръщат целуват , надявам се , че всеки ме разбра кво имам предвид. Та приятелката ми един ден ме изненада с един въпрос и ми вика искаш ли да се снимаме така и да си качваме такива снимки по бельо , не чисто голи , НО все пак не е ли СТРАННО? Смисъл аз не го приемам тва и й казах , че ми изглежда много миндилско дори да се показваме полу-голи по бельо в нета , кому е нужно тва?
В началото на поста и двамата се “кефехте” на тези снимк, до края вече го мислиш за миндилско.
Младото поколение сте с много променливо мнение
People do fall in love. People do belong to each other, because that's the only chance anybody's got for real happiness
ענא הגנה לישראל
ישראל אנחנו העם
הנבחר אף אחד לא עוצר בעדנו
!עזה מוות
Исках да кажа , че ми харесва да ги гледаме , но не и да показвам част от тялото си както и това на приятелката ми , явно не ме разбра.
Ако имате хубави тела, що да не ги покажете?
Снимки от тоя тип са си за вас само, да не говорим пък за баш-баш голи. В правото си си да се дърпаш.
квак
Почти съм сигурен, че момчето говореше за този тип снимки... но всички вие, чекиджии си представихте друго..![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
В такива снимки няма нищо лошо, може да си направите някакъв инстаграм (че ако сте с красиви тела дори да станете феймъси) и реално да изкарвате пари от това нещо, което е хоби..
А снимките са привлекателни и не стават за лъскане.. По скоро са даже романтични.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.