- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 37
People do fall in love. People do belong to each other, because that's the only chance anybody's got for real happiness
ענא הגנה לישראל
ישראל אנחנו העם
הנבחר אף אחד לא עוצר בעדנו
!עזה מוות
People do fall in love. People do belong to each other, because that's the only chance anybody's got for real happiness
ענא הגנה לישראל
ישראל אנחנו העם
!עזה מוות
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Мераците ми към агенциите и спец звената поне на този етап (23 годишен) определено не са за челни позиции.
Скай рокета се отнасяше за друго начинание и една определена покана.![]()
Но мерси, че си ме представи като шефче на ДАНС <3
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Има-няма 242 години
ענא הגנה לישראל
ישראל אנחנו העם
!עזה מוות
много е приятно да си готвиш цял следобед в двора и да те наядат шибани комари. Сапун, шампоан, душ-гел, балсам и пяна за вана даже за тия гадове.
Това беше вдъхновяващо, не мога да отрека.
И днес успях да се ядосам, не знам какво съм очаквала.
квак
Няма нищо по-хубаво от това да не те лови сън и да кибичиш у Фб..
Еми да, САЩ е млада страна и за момента все още движеща световна сила, не знаех че това е лошо
Едит: толкова ми се спи, цяла нощ не спах нормално, мислех някакви глупости отново и понеже е по-лесно да седиш и да мислиш хипотетични ситуации, вместо да провериш реално какво се случва, така и не можах да се наспя. Оказа се все пак че всичко е ок. Освен това ми беше студено, отново. Еми не е нормално навън да е 40 градуса, а в къщата 15 и да духа непрестанно. Юли месец спя с чорапи, евала!!!
Поне днес и утре съм в почивка и няма да правя нищо…освен фитнес и разходка. Както и се надявам подаръка да дойде днес че иначе ще имаме проблеми с амазон. И трябва да измисля какво да му сготвяи торта бих му направила ама не обича. Въобще страшни сме в това отношение, аз не обичам сладолед, той не обича торти
Последно редактирано от HollyGolightly : 07-05-2018 на 13:29
ענא הגנה לישראל
ישראל אנחנו העם
!עזה מוות
Баси, нюз фийда ми във фб от пълен с алкохол и дискотеки, се напълни с бременни и бебета... :о Аз единствените деца, където искам наоколо, кайнда ми липсват и мога изобщо да понасям, са НИ племенниците... :ддд Да не казвам даже, че само едното познавам, щото другото още не се е пръкнало изобщо, та се надявам и то да потегли на българската част от рода и да е ухилено от първите три минути след събуждане. Това, защото не-все-още-леля Тори трябва да си го мачкоти, без то да реве на умирачка, не за друго.
Как не ми се занимава утре и в събота с тия кретении и как смятам яко да изклинча, послъгвайки нещо... Хубаво е да се забавляват там с тъпотиите си, но изобщо да не закачат мен - аз съм най-малко човека, където ще тръгне да се преоблича и гримира като рок звезда за парти. Аре, няма нужда. Аз като малка не се забавлявах по тоя начин, че на дърти години да почна - резил. :ддд
квак
Цитирам - "Дърта-дърта ама дига пърта!"
Както искаш ме разбирай.
Ебавката на страна, не знам аз ли вярно съм дърта или всички бързат като че ако не стане веднага след бала, ще им се изтъркат половите органи... Едната млада мама от гимназията беше към края на 10ти клас (с моя клас тепърва завършвахме), когато роди. Даже не знам дали е завършила училище изобщо, само снимки с лапето виждам, но нито една от бала.
квак
Какво става днес не знам,но в такова вкиснато настроение отдавна не съм била.. и по-шибаничкото е ,че всичко живо около мен го отнася,колкото и да не са виновни те.
И той ми липсва,много вече..
И три месеца пак ще ме боцкат с б12 ,тъкмо ми бяха минали предишните буци и синини..
Повръща ми се вече от изварата,амаа би трябвало да изтърпя още малко. И ако спра да правя кардио толкова късно,ще е много хубаво.
всички се женят и имат деца в моя фб също ( средата на 20те, ранни 30г маааакс ), с родителите ми го обсъждаме всяка седмица, е днес убеждавах майка ми колко съм нещастна, че не съм от женещите се, и тя само ми обяснява, че съм луда да искам да си съсипвам живота така
баща ми и той, като цяло си мисли, че притесненията ми са неоснователни
което не ми помага
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Ном, то жененето не е най-големият проблем изобщо, защото срещу едни пари можеш да се разведеш лесно. Дори да е грешка, не коства прецакан живот, както би коствало едно твърде ранно раждане, да кажем в 10ти клас.
Като цяло е лошо в случая, че някой те ръчка за нещо. Ти искаш семейство, ръчкат те да не бързаш. Братчедите на приятеля (момче и момиче на по около 30тина) ги ръчкат обратното - евентуалният ми бъдещ свекър все казва, че им е време, защото големия му син има семейство и си чака второто лапе вече, малкия пък има мен и аха жидеем заедно - остават те двамата. Не е хубаво да правиш така с когото и да е. Никой не е длъжен да е на етапа, който ти виждаш за адекватен. Дори и аз в случая - ако на 16 искаш семейство, значи не е рано. Нищо, че не можеш да се грижиш и за коте дори. Все пак е досадно да си виждам нюзфийда пълен с това, де.
квак
Понеже бяхте много послушни, реших да ви зарадвам с ново gameplay-че, само че този път е Need for speed.
За благодарност може да ударите eдин LIKE и да СПОДЕЛИТЕ
https://youtu.be/N6EalxnuCg0
Не мога да си опиша с думи, каква емоционална буря преживях тази вечер.
Да видиш за пръв път от години единствения човек за когото някога ти е пукало изобщо и да запазиш самообладание, да не избухнеш в емоция, а да се държиш професионално и да не трепнеш, докато вътрешно умираш.
Да не кажеш нищо повече от необходимото, а вътрешно да крещиш, колко много я обичаш, колко много съжаляваш, как не си спирал да мислиш за нея от края. Но привидно просто да обработиш нечии документи и да нямаш не само силата и правото, но и очите да кажеш гък. Видях я, тя ме видя, а даже не можах да й кажа нещо повече от "заповядай". Искам толкова много неща да й кажа, толкова много неща да поправя, за толкова много съжалявам. Това ме вкара в такъв емоционален капан, че буквално ми стана лошо, почна да ми се вие свят, съзнанието ми блокира и не можех да продължавам да работя повече. Разтреперих се, държейки документите.. Всичко ми се свиваше, гледайки паспорта й. Това на никой не го пожелавам, най-силният човек в живота му, да стои до него, а той да не може да му каже дори едно извинявай, Защото няма нито правото, нито силата. Толкова много се замислих за някои неща, че се навирам в емоционалната си крепост и няма да допусна никой вътре скоро. Хвана ме яд и побеснях, защо навремето бях толкова малък и глупав и защо не видях... Ако просто бях видял.
Наистина най-голямата трагедия е, че винаги нещо се променя.
"Have you ever noticed
That I'm not acting as I used to do before?
Have you ever wondered
Why I always keep on coming back for more?
What have you done to me
I'll never be the same I'll tell you for sure""
Пуснах я да премине и всичко ми се срина, секундите станаха минути, минутите часове. Бъгнах се. Свих се. Затворих се. Обичам я, а няма да я имам никога повече.
Dr. Gregory House