.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 47

Hybrid View

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Здравейте,
    изненадана съм от интереса първо и второ, искрено съм ви благодарна за отговорите. Янгблъдз е прав в това, че съм прочела, просто не знам какво точно да отговоря. За мен беше полезно да получа масовост.
    Така, ще прегледам отново един по един и ще опитам да допълня нещо от себе си.
    @Янгблъдз, няма нещо по-човешко от това да се греши. Но, u know what? Нямам право да греша. Поне на работа. Току-що си представих “по-зле-то”. Трагедия.
    @Тролнещоси, никога не съм поставяла егото си на пиадестал. Мога да отстъпвам, мога да правя компромис, мога да признавам грешките си, недостатъците си и всяко мое несъвършенство. Моя колежка в онзи паметен ден, когато се издъних, ми каза: Ако бях на твое място, нямаше да мога да си призная и дори ме дръпна назад, когато тръгнах да го правя. Щяло било да се потули, забрави, it is not a big deal. Ами не. Предпочитам да подкопая доверието към мен, да понеса последствия, но не мога да лъжа. Не мога. Вярваш или не. Все ми е тая. Можеш да ми казваш всякаква, да погледнеш във всяка моя пора под лупа и да казваш колко съм обикновена, но да ме наречеш мързелива... просто не е релевантно. Положих и продължавам ежедневно да полагам страшно много усилия. Избрах да се занимавам с нещо значимо, най-висшата ценност. Не претедирам за увековечаване в човешката история, но ще съм увековечена в сърцата на хората, които ще срещна. Да, егото ми пострада. Да, винаги съм мислела, че съм по-интелигентна от повечето хора и все още го мисля.
    Мислите ми са объркани в момента. Преди малко станах от сън. Сънувах и аз не помня какво точно, но се чудех какво е силденафил през целия сън. В момента, в който се събудих си казах “виагра, Иве”. Странно нещо е мозъкът. Подсъзнанието не познаваше този препарат. Не знам защо написах това. Нататък.
    @Спайдърмен, не исках да проявя неуважение. Да разбирам, че искаш да отговоря на въпросите ти?
    Океей.
    Какво е любовта? Любовта е чувство, при което загубата на обекта на чувствата, ще ти причини неприятни емоции като например тъга, самота, ступор, дистимия или казано накратко - страдание. Любовта е обвързване с обекта.
    Как виждам любовта? Не съм сигурна че разбирам какво питаш и дали не питаш едно и също нещо. Виждам любовта като загриженост, уважение, стремеж към това на обекта да му е комфортно.
    Как към себе си? Когато не се обичаш, не можеш да направиш нищо с това, което си. Може би малко нарцистично звучи. И вероятно е. Вярвам, че повечето хора (за съжаление изключая умствено изостаналите индивиди) имат потенциал. Когато не се обичаш сякаш живееш перманентно в гнусна мизерна дупка, защото човек е затворен в тялото си респ. в себе си. Няма как да избягаш. Ако виждаш само своята гнусна и мизирна страна... еееми, казах. Но, ако си поставиш цел, ако кажеш, че можеш да направиш това, да имаш онова и тн, защото в крайна сметка ДНК-то ни е устроено по сходен начин. Вярно е, че никой с никого няма равен старт, но щом имаш функциониращ мозък... си необятен, защото мозъкът е такъв. Ох, отплеснах се. Згубих си мисълта.
    По-късно ще отговоря на другите по-продуктивно. ))
    Последно редактирано от Ivaaaaa : 07-06-2018 на 15:43
    За кого се сещаш, когато се сещаш за някого?

Супер фен Аватара на TrollFactory
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    никога не съм поставяла егото си на пиадестал.
    Хубаво е, че го казваш, защото току виж някой би си помислил обратното.
    Мога да отстъпвам, мога да правя компромис, мога да признавам грешките си, недостатъците си и всяко мое несъвършенство.
    не мога да лъжа.
    продължавам ежедневно да полагам страшно много усилия.
    Избрах да се занимавам с нещо значимо, най-висшата ценност.
    ще съм увековечена в сърцата на хората, които ще срещна.
    винаги съм мислела, че съм по-интелигентна от повечето хора и все още го мисля.
    Като малка бях вундеркинд
    Убеди ни, че си най-прекрасното човешко същество.

Това твоето си е направо енциклопедичен пример за Божествен комплекс или нарцистично личностно разстройство.
    Темата ти няма определен фокус, а просто очкаваш да чуеш от другите как всичко е наред и как отново си страхотна.
    Неврологични проблеми? Нее, твърде lame excuse дори като за теб... Може би ти липсва любов и затова темата ти е точно в този раздел...

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от TrollFactory Виж мнението

Това твоето си е направо енциклопедичен пример за Божествен комплекс или нарцистично личностно разстройство.
    Темата ти няма определен фокус, а просто очкаваш да чуеш от другите как всичко е наред и как отново си страхотна.
    Неврологични проблеми? Нее, твърде lame excuse дори като за теб... Може би ти липсва любов и затова темата ти е точно в този раздел...
    Евалата пич !
    Много хубаво си го казал!

... просто очкаваш да чуеш от другите как всичко е наред и как отново си страхотна...
    В тоя форум никой не ѝ е казвал, че е страхотна (точно обратното), освен един-двама самотни слагачи, които си мислят че тя ще им пусне !
    Последно редактирано от Грозния : 07-09-2018 на 10:29
    Цитирай Първоначално написано от Rengur Виж мнението
    всички тук знаем, че сте инфлуенсър във форума

Мега фен Аватара на Ivaaaaa

Ми, не. Можеш да се чувстваш засегнат, но надраснах това и наистина не ме интересуват чувствата ти. Хубаво е, че си дорасъл достатъчно да разбереш незначителността си. И колкото и да ти се иска и с останалите хора да е така - съжалявам, ще бъда важен фактор в живота на много хора и тези хора ще зависят от мен. Да, харесвам се, обожавам мозъка си, харесва ми как мога да постигна повече с по-малко усилия за разлика от повечето хора. Това не е его на пиадестал. Това са факти. Егото на пиадестал е заслепение и неспособност за признаване на грешките си. Можеше да си замълча в случая и да продължа да изглеждам както досега винаги подготвена и прецизна, но не го направих. Признай пред себе си откровено, няма нужда тук, колко хора биха го направили? А ти самия винаги ли си бил откровен?
    За кого се сещаш, когато се сещаш за някого?

Супер фен Аватара на TrollFactory
    Ми, не. Можеш да се чувстваш засегнат, но надраснах това и наистина не ме интересуват чувствата ти.
    Моля? Какви чувства? Защо извърташ думите ми така? Изобщо не си центъра на деня ми, че чак да изпитвам чувства за тема, която си посветила на самата себе си с цел публично да се похвалиш колко ексцентрично удиветелна личност си обещавайки, че ще ни признаеш нещо кой знае колко интересно (което така и не правиш между впрочем) и опитвайки се да не изглежда така сега си "гузен негонен бяга". Темата действително щеше да е смислена, ако ти липсваше любов, така че да е в този раздел, но то се оказва, че не е любов, нито е его, за което уж щеше да говориш. Оказа се, че си безгрешна, а видиш ли сега чуждото его се чувствало наранено, защото е заслепено от твоето величие на мисълта.

Хубаво е, че си дорасъл достатъчно да разбереш незначителността си. И колкото и да ти се иска и с останалите хора да е така - съжалявам, ще бъда важен фактор в живота на много хора и тези хора ще зависят от мен.
    Никъде нямаше самоценка в поста ми, че така да извъртиш казаното от мен, но явно ти си недостатъчно дорасла с тоя тип приказки ала "каза си го сам в огледалото". Така се затапвахме в детската градина.

Да, харесвам се, обожавам мозъка си, харесва ми как мога да постигна повече с по-малко усилия за разлика от повечето хора.
    Спор няма, че се харесваш. Тя темата ти по същество е за това "Специална ли съм или да? Да, знам отговора, но просто обичам да го чувам често".

Това не е его на пиадестал. Това са факти.
    Факти за теб, които никой не може да провери. Колко е чудесно да разказваш каквото ти хрумне във форумите, нали?

Егото на пиадестал е заслепение и неспособност за признаване на грешките си. Можеше да си замълча в случая и да продължа да изглеждам както досега винаги подготвена и прецизна, но не го направих.
    Поправи ме, ако греша, но аз не видях да споделяш каквото и да било по конкретен начин, а само загатваш някакви неща, така че да си госпожица "мистерия", която се прави на "мистериозно интересна". Ти изобщо споделяне знаеш ли какво е?

Признай пред себе си откровено, няма нужда тук, колко хора биха го направили? А ти самия винаги ли си бил откровен?
    Ми ти принципно, след като не си откровена с нас, защо го очакваш от другите?
    Последно редактирано от TrollFactory : 07-09-2018 на 13:55

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си