- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не се сещам за заглавие
Хубаво е, че го казваш, защото току виж някой би си помислил обратното.
Убеди ни, че си най-прекрасното човешко същество.
Това твоето си е направо енциклопедичен пример за Божествен комплекс или нарцистично личностно разстройство.
Темата ти няма определен фокус, а просто очкаваш да чуеш от другите как всичко е наред и как отново си страхотна.
Неврологични проблеми? Нее, твърде lame excuse дори като за теб... Може би ти липсва любов и затова темата ти е точно в този раздел...
Ми, не. Можеш да се чувстваш засегнат, но надраснах това и наистина не ме интересуват чувствата ти. Хубаво е, че си дорасъл достатъчно да разбереш незначителността си. И колкото и да ти се иска и с останалите хора да е така - съжалявам, ще бъда важен фактор в живота на много хора и тези хора ще зависят от мен. Да, харесвам се, обожавам мозъка си, харесва ми как мога да постигна повече с по-малко усилия за разлика от повечето хора. Това не е его на пиадестал. Това са факти. Егото на пиадестал е заслепение и неспособност за признаване на грешките си. Можеше да си замълча в случая и да продължа да изглеждам както досега винаги подготвена и прецизна, но не го направих. Признай пред себе си откровено, няма нужда тук, колко хора биха го направили? А ти самия винаги ли си бил откровен?
За кого се сещаш, когато се сещаш за някого?
Моля? Какви чувства? Защо извърташ думите ми така? Изобщо не си центъра на деня ми, че чак да изпитвам чувства за тема, която си посветила на самата себе си с цел публично да се похвалиш колко ексцентрично удиветелна личност си обещавайки, че ще ни признаеш нещо кой знае колко интересно (което така и не правиш между впрочем) и опитвайки се да не изглежда така сега си "гузен негонен бяга". Темата действително щеше да е смислена, ако ти липсваше любов, така че да е в този раздел, но то се оказва, че не е любов, нито е его, за което уж щеше да говориш. Оказа се, че си безгрешна, а видиш ли сега чуждото его се чувствало наранено, защото е заслепено от твоето величие на мисълта.
Никъде нямаше самоценка в поста ми, че така да извъртиш казаното от мен, но явно ти си недостатъчно дорасла с тоя тип приказки ала "каза си го сам в огледалото". Така се затапвахме в детската градина.
Спор няма, че се харесваш. Тя темата ти по същество е за това "Специална ли съм или да? Да, знам отговора, но просто обичам да го чувам често".
Факти за теб, които никой не може да провери. Колко е чудесно да разказваш каквото ти хрумне във форумите, нали?
Поправи ме, ако греша, но аз не видях да споделяш каквото и да било по конкретен начин, а само загатваш някакви неща, така че да си госпожица "мистерия", която се прави на "мистериозно интересна". Ти изобщо споделяне знаеш ли какво е?
Ми ти принципно, след като не си откровена с нас, защо го очакваш от другите?
Последно редактирано от TrollFactory : 07-09-2018 на 13:55