.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Hybrid View

Супер фен Аватара на dexofen
    Аз наскоро си взех долче густо пиколо от била намалена машина с доста различни капсули. И си правя по 3-4 пъти еспресо на ден по различни начини. Обикновено пия с мляко. Даже имам кондензирано мляко за максимална плътност. Понякога слагам топка сладолед в чашата и пускам кафето отгоре. Или парченце шоколад на дъното на чашата и отгоре горещото кафе. Изобщо много харесвам кафе. Имам и замразено кафе обикновено на ледени кубчета за фрапе, да не се разводнява. Сладкиши с кафе, кола с кафе, кремове с кафе, маски с кафе, само дето не се къпя с кафе още (има някои хора го ползват за scrub и било доста ефективно). Душ гелът ми даже е от серията Cottage за мъже с кафе
    А и понякога ям и сладолед поръсен с мляно кафе и отгоре излята лъжичка бейлис или уиски, мн вкусно става.
    Допи ми се кафе от всичките яки отговори

P.S. Това арабското какво представлява ?

Цитирай Първоначално написано от dexofen Виж мнението
    P.S. Това арабското какво представлява ?
    Фино смляно кафе от арабски сорт, пие се нефилтрирано и по традиция на обяд, черно, поднесено с фурми. Като турското е, но се приготвя в друг съд. Също се добавя и кардамон, ако ти е по вкуса. Кафето е по-слабо в началото и по-силно накрая, чака се към 5 минути преди да се сипе, за да отиде смляното кафе на дъното.
    Последно редактирано от Юнгинген : 07-18-2018 на 10:15

Супер фен Аватара на dexofen
    Цитирай Първоначално написано от ApocalipsE Виж мнението
    Само енергийни напитки, баце! Мани го туй кафе!
    Е от време на време и от тях пия. Монстърче, редбулче ммм

Цитирай Първоначално написано от Юнгинген Виж мнението
    Фино смляно кафе от арабски сорт, пие се нефилтрирано и по традиция на обяд, черно, поднесено с фурми. Като турското е, но се приготвя в друг съд. Също се добавя и кардамон, ако ти е по вкуса. Кафето е по-слабо в началото и по-силно накрая, чака се към 5 минути преди да се сипе, за да отиде смляното кафе на дъното.
    Звучи вкусноо

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си