- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Либерализъм
Щом "паплачта на работническата класа" те възмущава, как ще си изкарваш хляба тогава? Да не би, като спасяваш света от апокалипсиси, нападения на извънземни, падащи астероиди, мислиш апсурдни закони и политики, паразитиращи върху работническата класа и предприемачите, хиляди еко такси, тол системи, данъци с една единствена цел "кой ще ми даде парииииии".
Това е един от многот примери които показват че не знаеш за какво говориш, камоли кои са работническата класа.
Запитай се защо имаме еко закони и регулации...
Запитай се въобще защо имаме закони...
Запитай се защо еко законите са в ползва на общото благо и предприемачите...
Плюеш по арабите че били първобитни неандерталци, нецивилизовани, а самият ти проповядваш беззаконие, смешник.
His lack of education is more than compensated for by his keenly developed moral bankruptcy.
Дай ми пример с някой абсурден еко закон? Като не искаш да плащаш никви данъци, отивай при Бай Тръмп в Кравария, там където е free-for-all меле и всичко плащаш от собствения си джоб.
Не извъртам нещата. "Хиляди еко такси, тол системи, данъци с една единствена цел 'кой ще ми даде парииииии'" как да го разбера инак? Значи без хилядите еко закони и данъци ще сме по-добре, а ?
His lack of education is more than compensated for by his keenly developed moral bankruptcy.
Глоби и затвор за използване на пластмасови сламки за смучене в град в Калифорния...
http://www.fox7austin.com/unusual/ja...stic-straw-ban
Пример не само за начин да ни цоцат пари, но и за еко-фашизъм.
Последно редактирано от defender : 07-27-2018 на 13:31