.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 1786

Hybrid View

Мега фен
    Щом "паплачта на работническата класа" те възмущава, как ще си изкарваш хляба тогава? Да не би, като спасяваш света от апокалипсиси, нападения на извънземни, падащи астероиди, мислиш апсурдни закони и политики, паразитиращи върху работническата класа и предприемачите, хиляди еко такси, тол системи, данъци с една единствена цел "кой ще ми даде парииииии".

Голям фен Аватара на Zlennox
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    Щом "паплачта на работническата класа" те възмущава, как ще си изкарваш хляба тогава?
    Това е един от многот примери които показват че не знаеш за какво говориш, камоли кои са работническата класа.

Запитай се защо имаме еко закони и регулации...
    Запитай се въобще защо имаме закони...
    Запитай се защо еко законите са в ползва на общото благо и предприемачите...
    Плюеш по арабите че били първобитни неандерталци, нецивилизовани, а самият ти проповядваш беззаконие, смешник.
    His lack of education is more than compensated for by his keenly developed moral bankruptcy.

Голям фен Аватара на Zlennox
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    мислиш апсурдни закони и политики, паразитиращи върху работническата класа и предприемачите, хиляди еко такси, тол системи, данъци с една единствена цел "кой ще ми даде парииииии".
    Дай ми пример с някой абсурден еко закон? Като не искаш да плащаш никви данъци, отивай при Бай Тръмп в Кравария, там където е free-for-all меле и всичко плащаш от собствения си джоб.

Не извъртам нещата. "Хиляди еко такси, тол системи, данъци с една единствена цел 'кой ще ми даде парииииии'" как да го разбера инак? Значи без хилядите еко закони и данъци ще сме по-добре, а ?
    His lack of education is more than compensated for by his keenly developed moral bankruptcy.

Мега фен
    Глоби и затвор за използване на пластмасови сламки за смучене в град в Калифорния...
    http://www.fox7austin.com/unusual/ja...stic-straw-ban

Пример не само за начин да ни цоцат пари, но и за еко-фашизъм.
    Последно редактирано от defender : 07-27-2018 на 13:31

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си