- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Без гадже
по-добре да ходиш на чалготека от колкото да си геймър
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Е, не смятам така честно казано, особено като гледам какъв е материялът на чалготиките. Аз на такова място съм ходил един път, ей така за проба(иначе ходя по non-чалга клубове, колкото и да са редки). При геймърите има доста интересни черти на характера, доста развито въображение, творческо и стратегическо мислене (рядка комбинация от две независими помежду си неща), по-комбинативни са. Това е моето мнение като цяло
![]()
Ако ще те успокоя поне малко първото ми гадже беше на 20 години и аз бях много срамежлив,но с времето се оправиха нещата,но като съвет остави тези игри излизай повече сред хора създавай контакти и рано или късно ще намериш приятелка УСПЕХ
Нямам си гадже но момичетата се едно ме харесват и само ме гледат като съм на вън не знам какво искат но можете да кажете и съм '' голям-ГЕЙМЪР'' по цял ден съм на компа и със някой приятели играем на някакви игри аз не ходия на дискотеки нито на тем подобни но искам да знам защо понякога като съм навън със приятели и момичетата ме гледат само мен а моите приятели не ги гледат интересно ми е какво искат от мен тия момичета но още си нямам гадже и съм на 20г.
Последно редактирано от teenproblem : 08-05-2018 на 18:01
БЛАГОДАРЯ ЗА ВНИМАНИЕТО И ОТГОВОРА...
Сигурно са безинтересни за някои жени. За други са интересни. Вярно е ппц, че масовката отговарят на описанието "тъпи кифли, слушащи чалга и тръскащи гъза си в плаза", ама има и други, по-прилични жени. Ама като се замислите с всичко масово е така. Евтиното уиски не е хубаво.
Дано авторът попадне на по-добро момиче.