- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 37
Като ми се изживяват разни като съдници и аз ще се изживявам като съдник. Каквото повикало такова се обадило. И само внимавай с тези определения като мишка и подобни. Разказвай каквото щеш. Най-много просто да ми докажеш,че през годините съм имал много грешно мнение за теб и не съм виждал истинското ти лице. Само не забравяй,че както ти знаеш много работи за мен,така и аз знам много работи за теб. За цигарите може и да съм се объркал,но пък помня други пикантни неща. Хайде.давай. Да си разкажем животите на пред малкото останали хора в тоя форум.
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Последно редактирано от Niakoitam : 08-07-2018 на 12:22
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
А аз кво съм?
Или трябва да ме е срам, че си живея живота?
Аре, казвай ПИКАНТЕРИИТЕ, нищо, че не общуваме от години, ще ми говориш неща от 2014 година, ама давай, айде.
Да те видя до къде ти стига кретенията.
Твоето мнение за мен изобщо не ме брига какво е, този лаф "Каквото повикало, такова се обадило." го пренасочи към себе си, щот си на абсолютно същото място, на което беше преди 5 години.
Едит : Трябва да те е срам от тва, че женския полов орган е повече мъж.
Последно редактирано от Wednesday666 : 08-07-2018 на 12:25
А аз пък се надявам ако имам някакви такива отношения да са с човек,който наистина ме цени и не е с мен за някакъв краткотраен период. Може и да го намеря някога. Знае ли се....
Друг е въпроса,че в случая започна да пишеш леко наизуст.
Последно редактирано от Niakoitam : 08-07-2018 на 12:32
Гошо дето мирише лошо, няма как 300 човека да ти казват, че НЕ СИ ПРАВ, и ти в действително да мислиш обратното... психично болен ли си не знам.. Обаче мани го тва, че сигурно смърдиш на немит трибуквеник със засъхнало по него и като си отвориш устата лъха на кобра и зла гад едновременно.
Ма ти си страшно мамино синче. Ей до оня ден разправя... КАК Е ТРЯБВАЛО ДА ТЕ УРЕДЯТ ДА РАБОТИШ ВЪВ ВЕРИГА МАГАЗИНИ човек... ДА ТЕ УРЕДЯТ... уат да фак?!
И после като се те уволнили щото си сръчен като безрък евнух и щото най-вероятно смърдиш на клиентите.. веднага ти се вживя като ВСЕЛЕНСКИ МЪЧЕНИК и как едва ли не супер несправедливо са те резнали.. и МАЙКА ТИ .. човек не те знам на колко си ама публично си разнасяш как майка ти ти оправя бакиите и ти бърше задника едва ли не.. е меко казано смешно.
Та ти осъзнаваш ли колко много се оплакваш и как винаги се опитваш да се изкараш жертва?
Ся ти казваме, къпи се по-често иначе 100 % смърдиш.. тва не си го измисляме ей така.. представи си... усещали сме себеподобните ти и е супер неприятно. Приеми го.
Уволниха те от СУПЕРМАРКЕТА... КРАЙ ВСЕЛЕНАТА ИМА ЗАГОВОР ЗА ТВОЕТО НЕЩАСТИЕ.
Замисляш ли се що си на чекии на снимчици от последните страници на вестниците, а не с приятелка? Не е щото нямаш пари, а щото лъхаш на джибре и анаконди.
Момичетата били меркантилни... да тва е така в няква степен, но има и много НЕ МЕРКАНТИЛНИ и повярвай ТОРИ въобще не е меркантилна.. щото тори докато е студентка ходи и си бачка и с честен труд си изкарва парите и не кара никой да й плаща каквото и да е. А твоето и виждането на грозния, че абсолютно всички жени са меркантилни е щото сте свикнали да мрънкате и така ви е по-удобно тип (а тая не ми върза.. е да бе щото неам 5 лева в джоба)
Двете ми най-големи любови са ми узрели докато съм имал точно 5 лева в джоба.![]()
Беше бачкал нещо в БДЖ-то си спомням и от там те уволниха.. ЕХ ДЕБА И ТАМ СВЕТОВЕНО ТУРБО МЕГА ГИГА ЗАГОВОР ПРОТИВ ГЕОРГИ КОЙТО ВСИЧКО ВЪРШИ КАТО ХОРАТА АМА ЕЙ НА ВСЕЛЕНАТА ИСКА ТОЙ ДА Е НЕЩАСТЕН. ;Д
БРО ;д
стегни се.
Съдбата няма зъл анти Гошо миришещия лошо план, ти просто си кьопав и не можеш да се справяш, а с това се справя човек като спре да мрънка и започне да прави нещо по-въпроса.
С мрънкане ставаш на 25 + и ти трябват връзки за да почнеш да работиш за 400 лева във верига магазини и майка ти да ходи да се излага щото сина й явно няма нищо мъжко в него, ако не може сам да си изкаже мнението пред шефката.
Как па мен не са ме уволнили от никъде бе деба... Бачкал съм на доста места, един път не съм уволнен. :/
Ще ти кажа.
Работя и си мълча, не мрънкам, къпя се редовно. (3 много ключови неща)
Щото ти и грозния си мислите едва ли не, че сте турбо велики и просто нямате късмет, ама дори и да влезете в обувките на някой друг повярвай ми няма да се справите.Не е само до това от къде сте тръгнали.
Ти представяш ли си се бизнесмен в някъв лъскав мерцедес с костюм за 5 бона.. и да отидеш на бизнес среща без да си си измил зъбите да си си оправил косата и да си се изкъпал и изгладил.. да се изразяваш като турбо каруцар и да говориш за тва как си ринал лайна на кокошки и зайци.. което впрочем е смешно.. Щото тука има хора във форума дето сме изринали 300 пъти повече лайна от теб.
А да и последно се сетих, приеми, че не си само ти с труден живот.. ВСЕКИ СРЕЩА ТРУДНОСТИ В СВОЯ ЖИТЕЙСКИ ПЪТ.
Не си само ти, та спри да ревеш като малка тъпа путка ми изчезвай в банята и после марш на работа, бъди мъж бе майка му стара, не си кофти човек, бъди мъж и ще си мега пич.
![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
ХхахахХА впрочем ся забелязах, че Гошо смъртоносното ухание се опитва да се яде с АЛБЕНА ;Д
лол ;д
Брато мацката се оправя сама кажи речи от ученик смисъл... you're not on her level bro.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Сега пък от съдника доказателства, я!
Така е - при двама работещи родители и гадже, аз бачкам...
Ай стига простотии, харесах си торта и утре би трябвало да се хвана да я направя. :дд Ако някой не реши да ме тормози за нещо.
квак
Имам предвид всеки с поне малко здрав разум!
Това че ти не си се припознала като част от тази група си е лично твой проблем мила!
Така ли?! За пореден път доказваш думите ми:
Колкото повече продължаваш - толкова повече се излагаш и доказваш, че съм прав за всяко нещо което съм казал!
С ивата ти изнесохме безплатен урок по физиология, то ти "медицинското лице" не каза нищо по въпроса - не призна, но и не отрече! Това може да значи, че все пак осъзнаваш че сме прави, но кифленската ти гордост отказва да приеме истината от човек като мен!
А кога да се мия бе кукло?! След ставане ли?! Леглото ми е чисто, сменя се често и като легна в него не се цапам. Мия се преди това, за да не го изцапам. Аз да не съм спал в кочината, като прасето ти на село?!
Ти ако си в цикъл е разбираемо да се подмиеш долу, дори след ставане сутрин.
Отново с оскъдни факти правиш погрешни заключения, но това не ме изненадва, защото толкова ти позволява умственият багаж!
Цитирай ме къде съм казал подобно нещо моля!
Виктория си значи - вече ще знам как да се обръщам към теб подобаващо, съжалявам че досега съм бил толкова нелюбезен!
Виктория, очаквах от "медицинско лице" като теб, да говори професионално и да има елементарни познания по физиология, а не като кифла от чалготеката.
Напротив - правят го по-приятен... в сравнение с твоя със сигурност!
Това е елементарна женска солидарност.
Как си Турксчо?
Сега по строежи ли бачкаш, или мама и тати ти плащат за общака в София, докато го играеш "студент"?
Кои са тези хора, които го казват?!
Срещали ли са се с него, че да знаят каква му е хигиената?!
Ти сам даде пример с брат си, че някои хора се умирисват по-бавно и по-малко от други.
И неговата майка му оправи бакиите и го уреди... :
Е как защо?! Шефовете са ти били все роднини!
Щото всички имаме роднини с фирми с капитали за милиони... Малко вярно прекалявате с тия заговири. Как може всички да се борим и да бачкаме като изоглавени, пък торките никойтук и грозния да нямат?! Ебаси майката, заговор има! Тва ме подсеща за една историйка от фб, ако я намеря - ще я пратя.
И, бтв, Ува се съгласи, че не ниришеш на мента сутрин, ако ще да си в перфектно здраве. Не знам що Ива се съгласи, ти не, та продължаваш да се миеш веднъж дневно. И само едно не разбрах, мамка му, що трябва да се миеш по веднъж? Устата, говоря, след като зъболекарите препоръчват по два пъти?
квак
Викторио, ето че пак не си чела...
Чети, чети мила Викторио...
След писане на толкова много глупости е очевидно че не можеш да обориш аргументите ми с научни доводи по физиология и е крайно време да приема това за твоя безусловна капитулация по въпроса, след като си толкова некадърна в професионално отношение!
Ще сложа това и в стената на срама, защото там му е мястото, да те видят всички!
В стената на срама всички ще видят, че освен грозен, миризлив, нечостоплътен, завистлив, неадекватен и страхлив, си и дечко като никойвглавата, който си мисли, че с едно име ме дразни. Меех, давай.
Само ходи си махни сутрешните лиги, че още се стичат на струйка. Поне тва, ако не да се научиш да се къпеш редовно.
квак
Ко речи ко речи ко?Нищо не разбрах. Вземи изтрезней или си изпий хапчетата, ходи прави големите пари и качи някоя гола снимка на някоя твоя бивша. Откъде са ме уволнили като още не са ме назначили бе? Кристалната топка ли извади или имаш някоя ясновидска дарба, за която не знаем. Само нещо ще ти кажа. Когато някога целия форум те правеше на гъз, а беше доста по-голям и думичка не съм казал против теб, дори съм опитвал да ти се поставям на мястото и да те защитавам. Когато не те искаха в никой чат като прокълнат, само аз и още няколко човека се опитвахме даже навъпреки на другите да те вкараме. Прави си изводите сам какво си. И не ми се прави, че ми скачаш така настървено само заради Тори. За или против уреждане пък просто ти си най-малкия човек, който може да пише, защото освен, че е публична тайна напоследък даже и по телевизията започнаха да говорят напоследък как на мястото дето работиш ти и на едно друго място за път към чужбина без връзки и чистач не можеш да станеш. За при твоята работа специално пък съм го виждал от първа ръка как стават нещата.
Виктория най-накрая капитулира, въпреки че не иска да си признае!
Капитулира, защото не каза нищо по физиология, а дрънкаше глупости, нямащи нищо общо с фактите, като освен това доказа на всички и че не може да чете.
Ясно е колко е невежа и некадърна дори в собствената ѝ професия!