.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 98

Hybrid View

Супер фен Аватара на dexofen
    Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    ед.ч. копрофак - мн.ч. копрофаци - някои хора използват тази дума, а не копрофаг и копрофаги (предполагам си чувал нещо за жаргон)

Не посочваш ли и ти мнозина други за заблудени и невежи? За мен е най-малкото съмнително, когато мнозина казват за други мнозина, че са заблудени и невежи, когато и онези другите казват същото за тях. Преди немалко години се случи така, че се оказах гост в различни секти - във всяка от тях (в това число християни, индуси, йогисти и сикхи) ми казваха едно и също: "истината е само при нас, всички други вероизповедания са от дявола". След това излезе, че нито една от тях не е с Онзи, Който наистина е истинският Бог, защото дори и самият аз намерих доста противоречия(ереси) в техните вероучения (например, в Св. Писание е написано "Бог е любов(т.е. добри намерения към човеците/душите)" и самата истина/правда също сочи към това, но те изповядваха някакъв шантав бог, който е лош както и когато му скимне/за щяло и нещяло - някак нямаха разумна обосновка и дори си личеше, че се водеха по човешки ум подбуден от нечисти страсти) - не ги осъждам, но и не мога да се съглася с каквато и да е неправда (точно както мнозина не биха се съгласили с твърдението, че законът на математиката допуска сборът от числата 2 и 2 да е равен на число различно от 4). С други думи не вярвам нито на "гога", нито на "магога" (пояснение, на езика на древната мъдрост, "гога" са онези неправедни, които твърдят, че други неправедни("магога") са неправедните, а не те, макар и другите неправедни също да считат себе си за праведни("гога"), а тях за неправедни("магога")), не че ги осъждам.

Звучиш като човек, който е доста запознат с обратно-сексуалните пози (сякаш си се подготвил да ги правиш). Не че те съдя/осъждам, даже го разбирам това, защото знам, че там има нещо, което придава смисъл на живота ти (не казвам точно какво), но и не мога да кажа това е съвсем нормално, защото дори и мъже да са се обличали в женски дрехи пред огледало насаме, някак няма да е съвсем нормално да се проявяват така навсякъде и винаги, защото това най-малкото би погазило тяхното естество, а именно връзката между истинската вътрешна природа и техните физически тела, които са мъжки, и в един момент в тях може да остане едно съзнание, което се пита "аз какво съм, мъж, жена?!, или изрод, боклук?".

Жена (може да) прави вагинален секс с мъж, а ако мъж тръгне да прави анален секс с друг мъж, може да н@с#ре половия орган на другия докато му е вкаран в аналното отвърстие и да се омаже (всъщност и двамата могат доста да се омажат с фекалии) - ето това е, което сякаш ти убегна да вземеш предвид.

Като цяло не осъждам човеци, включително и хора с обратна сексуалност, но и някак си не мога да им кажа, че обратната сексуалност е съвсем нормална/естествена (даже се сещам за думите на едни религиозни поклонници, които казваха "Първо идва любовта между мъжа и жената, а после — детенце!"), иначе им желая само добро да им се случва (дано и те да не причиняват зло на своя съгражданин/съжител) - лошо е когато се знае за наличието на болест, но не се намира лечение за нея, при все че чрез вяра в истинския Господ Бог има решение, макар и предшествано от страдания.
    Цитирай Първоначално написано от vivianmum18 Виж мнението
    Мисля че правиш тогава две мъже гей Това Митко
    Цитирай Първоначално написано от vivianmum18 Виж мнението
    Мисля че правиш тогава две мъже гей Това Митко момчетата двама приличат кого на лицето много ама хубави
    Ех това чудесни интересни братя дали сте Митко Стефанов яко е супер! Благодарение ви мерси!
    Оф тука се препълни вече с хора с интелектуален дефицит.
    Множествено число на копрофаг е копрофаги. Копрофак не е вярно. Думата е с гръцки корени. Копрос- изпражнения, фагос (не е с това окончание, но на бг е по-лесно така да го напишем)- ям. κόπρος +φαγεῖν Съответо е копрофаГ.
    Абзацът за сектите, Господ, магоги и т.н. го скипвам, щото са глупости.

Запознат съм с много неща. Мога половин ден да говоря за финанси и банки, но не съм финансист.
    Убегна ти да имаш предвид на теб, че при аналния секс, омазването с лайна (не мога да повярвам, че обсъждам елементарни простотии като това) не зависи от пола. Ако мъж прави анален с жена, същото може да се получи, жената би се изходила със същия успех.
    Може и да се избегне чрез промивка на ректума. Може би ти обаче не си правил какъвто и да е секс и следователно нямаш идея.
    НИЩО, абсолютно НИЩО няма решение чрез вяра в "Господ Бог". Развитието обикновено протича под формата на депресия и после, разочаровани от "Господ Бог" идвате при нас, за сметка на бюджета да ви лекуваме от депресивни разстройства щото до тогаз сте били прости и сами сте си навредели с "Господ Бог". Ето ей това е резултата.
    Една жена, която не можела да има деца ходела редовно на манастир.
    И накрая забременяла. Хората питали, бреей, господ нещо, непорочно зачатие а?
    И им отговорили, нее, имаше един полк войници в съседните поля.
    Та и тука така, отишъл, наплискал си очите и прогледнал. Трънки. Абсолютно невъзможно е да се случи. Нито има доказателства, че е ставало.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от dexofen Виж мнението
    Оф тука се препълни вече с хора с интелектуален дефицит.
    Множествено число на копрофаг е копрофаги. Копрофак не е вярно. Думата е с гръцки корени. Копрос- изпражнения, фагос (не е с това окончание, но на бг е по-лесно така да го напишем)- ям. κόπρος +φαγεῖν Съответо е копрофаГ.
    Абзацът за сектите, Господ, магоги и т.н. го скипвам, щото са глупости.

Запознат съм с много неща. Мога половин ден да говоря за финанси и банки, но не съм финансист.
    Убегна ти да имаш предвид на теб, че при аналния секс, омазването с лайна (не мога да повярвам, че обсъждам елементарни простотии като това) не зависи от пола. Ако мъж прави анален с жена, същото може да се получи, жената би се изходила със същия успех.
    Може и да се избегне чрез промивка на ректума. Може би ти обаче не си правил какъвто и да е секс и следователно нямаш идея.
    НИЩО, абсолютно НИЩО няма решение чрез вяра в "Господ Бог". Развитието обикновено протича под формата на депресия и после, разочаровани от "Господ Бог" идвате при нас, за сметка на бюджета да ви лекуваме от депресивни разстройства щото до тогаз сте били прости и сами сте си навредели с "Господ Бог". Ето ей това е резултата.
    Една жена, която не можела да има деца ходела редовно на манастир.
    И накрая забременяла. Хората питали, бреей, господ нещо, непорочно зачатие а?
    И им отговорили, нее, имаше един полк войници в съседните поля.
    Та и тука така, отишъл, наплискал си очите и прогледнал. Трънки. Абсолютно невъзможно е да се случи. Нито има доказателства, че е ставало.
    Говориш така сякаш не би имал нищо против да го направиш с когото и да е от обратно-сексуалните във всеки един момент, сякаш просто е въпрос на това някой от тях да ти намигне.

Знаеш ли какво може да стане ако гейовете и траверсите те знаят кой си и че одобряваш обратната сексуалност (и особено ако знаят къде да те намерят и си им достатъчно близо)? - могат да ти се изсипят един куп от тях за да ти се натискат - "коте", "айде бе мъж", "никога не е късно да опиташ", "ти сам каза, че хомосексуализмът е нещо съвсем естествено/нормално", произнесени с едни такива, като пресипнали, гласчета (а физиономиите им едни такива опулени, маймунски), дето са нито мъжки, нито женски, ще бъдат само част от думите (и позите), с които ще се опитат да те склонят да правиш секс с тях - немалко от тях могат да ти досаждат и да ти се натрапват, като някои дори могат направо да те награбят (т.е. да те хванат я за рамото, я за ръката или чатала, прегърнат, пуснат език, и т.н.) - току виж докато си се усетил и направо са те н@е$али. Е за тва ти казвам, че това тяхното е противоречие и болестно състояние. Честно казано, предпочитам да не влизам в бар "синята стрида".

пп. след като разбра значението на думата копрофаци (ако и да не е изписана точно според официалния речник), едва ли това ти е проблем (но ти нали всичко го търсиш от гугъл, и трябва задължително да отговаря на всяка буква оттам).
    Последно редактирано от npp : 08-08-2018 на 19:25

Супер фен Аватара на dexofen
    Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    Говориш така сякаш не би имал нищо против да го направиш с когото и да е от обратно-сексуалните във всеки един момент, сякаш просто е въпрос на това някой от тях да ти намигне.

Знаеш ли какво може да стане ако гейовете и траверсите те знаят кой си и че одобряваш обратната сексуалност (и особено ако знаят къде да те намерят и си им достатъчно близо)? - могат да ти се изсипят един куп от тях за да ти се натискат - "коте", "айде бе мъж", "никога не е късно да опиташ", "ти сам каза, че хомосексуализмът е нещо съвсем естествено/нормално", произнесени с едни такива, като пресипнали, гласчета (а физиономиите им едни такива опулени, маймунски), дето са нито мъжки, нито женски, ще бъдат само част от думите, с които ще се опитат да те склонят да правиш секс с тях - немалко от тях могат да ти досаждат и да ти се натрапват, като някои дори могат направо да те награбят (т.е. да те хванат я за рамото, я за ръката или чатала, прегърнат, пуснат език, и т.н.) - току виж докато си се усетил и направо са те н@е$али. Е за тва ти казвам, че това тяхното е противоречие и болестно състояние. Честно казано, предпочитам да не влизам в бар "синята стрида".

пп. след като разбра значението на думата копрофаци (ако и да не е изписана точно според официалния речник), едва ли това ти е проблем (но ти нали всичко го търсиш от гугъл, и трябва задължително да отговаря на всяка буква оттам).
    Това как говоря и как на теб ти се струва, че говоря са две съвсем различни неща. Интересно е защо така ти се струва на теб...
    Защо физиономиите им да са опулени и маймунски? Дай да видим твоята колко е хубава, преди да коментираш. Смятам, че генерализираш. Но щом ти можеш да си позволиш да генерализираш, то мога и аз. Вие, религиозните, радикално набожни християни, в повечето случаи сте изключително неинтелигентни, необразовани и неграмотни (щом ти си такъв сигурно и другите са такива, поне ти така мислиш и твоята логика работи така, може би така по-лесно ще ме разбереш). Повечето християни сте прости хора, неучени, неразсъдливи, немислещи и изключително нетолерантни. Още повече, повечето сте склонни към насилие и склоняване към насилие, както и към подбуждане на омраза.
    Интересно, откъде имаш толкова подробна идея какво би се случило и защо толкова те е грижа какво би ми се случило? Дали не е подходящият момент да сметна горенаписаното като заплаха от твоя страна?
    P.S. Поне търся и чета нещо за разлика от теб.
    P.P.S. Интересно откъде ли си чувал за този бар? Да не би да си ходил там?
    Имаш специфичен стил на писане, напомнящ ми на кръстоска между професор Вучков, Албена Вулева и един монах от пловдивско, дето щеше да ходи да хвърля камъни.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си